Fluidmaster Schwab Dublo Mini Kapea Seinä-wc:n Asennuselementti

279.00  265.05 

Fluidmaster Schwab Dublo Mini Kapea Seinä-wc:n Asennuselementti

Laadukas ammattilaisten suosittelema seinä-wc:n asennusteline, joka on malliltaan markkinoiden kapein (350 mm). Teline on yhteensopiva kaikkien seinä-wc -istuimien kanssa. Tuote voidaan asentaa seinän eteen tai seinän sisään koolausten väliin. Istuimen voi säätää asennuksen yhteydessä 400-640mm korkeuteen. Asennuselementti sisältää esiasennetut ylä- ja alaseinäkiinnikkeet.

HUOM! Voit valita asennustelineeseen sopivan huuhtelupainikkeen alla olevasta valikosta. Kuvista löytyvät saatavilla olevat vaihtoehdot ROUND (valkoinen, kromi tai mattamusta) / SQUARE (valkoinen, kromi tai mattamusta) / VENTUS (valkoinen tai kromi). Huuhtelupainike asennetaan säiliön eteen.

Tuotteen toimitusaika on noin 2-5 arkipäivää tilauksen saapumisesta.

Tuotetunnus (SKU): Fluidmaster Schwab Dublo Mini Kapea Seinä-wc:n Asennuselementti Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , ,

Kuvaus

Fluidmaster Schwab Dublo Mini Kapea Seinä-wc:n Asennuselementti

Markkinoiden kapein (350mm) asennuselementti soveltuu asennettavaksi suoralle seinälle ja kulmaan. Kätevän pienen kokonsa vuoksi elementti voidaan varustaa esimerkiksi silppuripumpulla tai pesukoneen poistoventtiilillä. Tuotteen runko kestää 400 kg painon.

Mitat: Korkeus >1120 mm / leveys 350 mm / syvyys >130 mm, paino 14kg

Wc-istuimen korkeus on säädettävissä välillä 400-640 mm

Tuotteen tarkemmat mitat löytyvät mittakuvasta:

Fluidmaster Schwab Dublo Mini Kapea Seinä-wc-n Asennuselementti-mittakuva

Fluidmaster Schwab Dublo Mini on laadukas ja kestävä seinä-wc:n asennuselementti. Tuotteen vesiliitos voidaan tehdä vasemmalta, oikealta tai päältä. Tuotteen vesisäiliössä on kondenssivedeneristys ja se sisältää ison huuhtelun (4,5 – 6 litraa) ja pienen huuhtelun (2,5 -4 litraa). Vesisäiliö sisältää myös yksihuuhtelun, kaksoishuuhtelun ja huuhtelu/stop -toiminnon.

Kaikki Fluidmaster huuhtelukoneistot ovat laadukkaita ja Suomessa hyväksyttyjä ensimmäisen ääniluokan tuotteita. Ne vastaavat jokaisen kodin tarpeisiin ja Suomessa asetettuihin rakennusmääräyksiin.

Toimitussisältö:

Kaikki tarvittavat kiinnikkeet asennuselementille ja wc-istuimelle

Korkeussäädettävä runkokehikko huuhtelukoneistolla

Esiasennetut ylä- ja alaseinäkiinnikkeet

Esiasennettu hanaliitin ja liitososat PEX 15 x 2,5 mm

Kiinnike PEX-suojaputkille, ø 25 ja ø 28 mm

Viemäröintikulma 90° ja muunnosyhde ø 90 / 110 mm

Äänieristetty ja syvyyssäädettävä viemäröintikulman kiinnike. Säätövara 35mm

Liitossarja wc-istuimelle

Huoltotunneli päätykannella ja työtulpat

Lisätiedot

Valmistaja

Fluidmaster LIV

Toimitus ja takuu

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi kautta ostetut yli 100€ tilaukset toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella rahtivapaasti ilman kuluja. Alle 100€ tilauksiin lisätään 10€ pientoimituslisä. Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Tuotteet toimitetaan välimyyntivarauksin.

Toimitusaika perille toimitusosoitteeseen on noin 2-5 arkipäivää tilauksen saapumisesta. Tuotteen toimittamisesta vastaa Posti tai Kiitolinja Oy.  Kuljetusyritys ottaa yhteyttä asiakkaaseen tilausvaiheessa ilmoitettuun puhelinnumeroon toimituksen yksityiskohtien sopimiseksi ennen tuotteen toimittamista.

Tuotetakuu:

Fluidmaster tuotteiden huutelukoneiston ja rungon osalta takuuaika on 10 vuotta tuotteen todistetusta toimituspäivästä. Takuu kattaa suunnittelu-, valmistus- ja raaka-ainevirheistä aiheutuneet viat. Huuhtelupainikkeiden osalta kahden takuuaika on 2 vuotta tuotteen todistetusta toimituspäivästä. Varaosien toimitustakuu on 25 vuotta. Takuu kattaa ostajalle veloituksetta samanlaisen tai vastaavanlaisen tuotteen tai osan.

Takuu ei koske virheellisestä tai puutteellisesta asennuksesta, huollosta, käytöstä tai korjauksesta aiheutunutta vikaa tai muuten toimituksen jälkeen syntyneestä syystä johtuvaa vikaa. Asentajan tulee tarkastaa asentamansa tuote ennen asennusta, vaurioitunutta tai muuten virheellistä tai puutteellista tuotetta ei saa asentaa. Fluidmaster ei vastaa tavaran soveltuvuudesta ostajan tarkoittamaan käyttöön.

Valmistaja

Fluidmaster on yksi maailman suurimmista seinä-wc -tekniikkaan erikoistuneista valmistajista, joka on toiminut wc -kalusteiden parissa jo yli 60 -vuoden ajan. Ainutlaatuinen ja monipuolinen mallisto kattaa asennuselementit, wc-istuimet ja niihin tarvittavat lisäosat erilaisiin tilaratkaisuihin.

Kaikki Fluidmaster -tuotteet ovat erittäin korkealaatuisia ja täyttävät suomalaiset rakennusstandardit. Huuhtelukoneistot ovat tyyppihyväksyttyjä ensimmäisessä ääniluokassa. Tuotteisiin on tehty kaikki Suomen maakohtaisten määräysten mukaiset muutostyöt ja niihin kuuluvia lisäosia sekä varaosia on saatavilla tarvittaessa kattavasti ympäri Suomea. Tuotteiden yksinkertainen rakenne ja Suomessa tehdyt esiasennukset nopeuttavat asennustyötä ja tuotteiden käyttönottoa.