Franke Kubus KBG110-34 Allas Musta

303.55 

Franke Kubus KBG 110-34 Allas 367x460mm

Selkeälinjainen ja tyylikäs Fragranit-tasoallas, materiaalina musta kivikomposiitti. Altaassa on vakiona pohjaventtiili joka avataan ja suljetaan teräksisellä tasoon asennettavalla painonapillisella kaukosäätimellä. Kiinnitetään alhaalta päin kiinni pöytätasoon. Franken Fragranite+ -altaat ovat täydellinen yhdistelmä korkealaatuisia materiaaleja, ensiluokkaista työstöä ja täydellistä toimivuutta.

Tuote saatavissa myös valkoisena.

Tuotteen toimitusaika on noin 1-4 viikkoa tilauksen saapumisesta, voitte tiedustella tarkempaa toimitusaikaa asiakaspalvelustamme.

Tuotetunnus (SKU): Franke Kubus KBG110-34 Musta 5923766 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , ,

Kuvaus

Franke Kubus KBG 110-34 Allas 367x460mm

Musta

Selkeälinjainen ja tyylikäs Fragranit-tasoallas, materiaalina musta kivikomposiitti. Reilun kokoinen ja helposti puhdistettava allas soveltuu hyvin monenlaiseen tilaan. Kiinnitetään alhaalta päin kiinni pöytätasoon. Altaassa on vakiona pohjaventtiili joka avataan ja suljetaan teräksisellä tasoon asennettavalla painonapillisella kaukosäätimellä. Altaassa ei ole hanan reikää vaan hana asennetaan altaan ulkopuolelle.

Franken Fragranite+ -altaat ovat täydellinen yhdistelmä korkealaatuisia materiaaleja, ensiluokkaista työstöä ja täydellistä toimivuutta. Tuote saatavissa myös valkoisena.

Tuotetiedot:

  • Alakaappi vähintään 450 mm
  • Mitat 367  x 460 mm (L x S)
  • Altaan mitat 340 x 400 x 200 mm
  • Altaiden määrä 1
  • Altaan sisäkulma R=25 mm
  • Altaan mukana tulee pohjaventtiili (sihtikoriventtiili). Pohjaventtiilin kaukosäätimen asennusreiän halkaisija on 35 mm, tätä varten on tasoon on tehtävä reikä.

Tuotteen tarkemmat mitat löytyvät mittakuvasta:

Franke Kubus KBG 110-34 Fragranite Allas Mittakuva

Lisätiedot

Valmistaja

Franke

Väri

Musta

Toimitus ja takuu

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi kautta ostetut yli 100€ tilaukset toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella rahtivapaasti ilman kuluja. Alle 100€ tilauksiin lisätään 10€ pientoimituslisä. Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Tuotteet toimitetaan välimyyntivarauksin.

Toimitusaika perille toimitusosoitteeseen on noin 1-4 viikkoa tilauksen saapumisesta. Tuotteen toimittamisesta vastaa toimitusolosuhteista riippuen Kaukokiito tai Matkahuolto. Kuljetusyritys ottaa yhteyttä asiakkaaseen tilausvaiheessa ilmoitettuun puhelinnumeroon toimituksen yksityiskohtien sopimiseksi ennen tuotteen toimittamista.

Tuotetakuu:

Franke takaa, että sen valmistamissa altaissa ei esiinny materiaali- tai valmistusvirheitä. Franke Fragranite ja Tectonite -altaiden takuu on kotitalouskäytössä 7 vuotta. Takuu koskee tuotteita, jotka on asennettu Franken asennusohjeita noudattaen ja joita on käytetty Franken suositusten mukaisesti normaalissa kotitalouskäytössä.

Hoito- ja puhdistusohjeet

Franke -altaiden pintakäsittelyiden ansioista nesteet eivät pääse tunkeutumaan niiden sisäiseen materiaaliin, jolloin lika on helposti poistettavissa altaiden pinnalta. Tectonite-, ja Fragranite -altaat kestävät yleisimpiä kotitalouksissa käytettäviä kemikaaleja (esim. tomaattikastike, viinietikka). Altaan puhdistaminen ja kuivaaminen pehmeällä kosteutta imevällä liinalla käytön jälkeen, on paras tapa altaan ylläpitämiseksi.

Pinttyneiden tahrojen puhdistukseen suositellaan yleisimpiä kaupoissa myytäviä nestemäisiä pesuaineita. Puhdistukseen soveltuu parhaiten pehmeä liina, ihmesieni tai kostutettu nailonharja. Vaikeammissa tahroissa voidaan käyttää esim. CIF (tai vastaavaa cream pesuainetta) ja esim. Scotch Brite –sientä voimakkaasti pyörivin liikkein hangaten, kunnes tahra häviää. Allas tulee huuhdella pesuaineista ja kuivata aina huolellisesti puhdistuksen jälkeen. Tahran syntyperästä riippuen altaisiin voidaan käyttää myös sitruspohjaista pesuainetta (pH 1-4). Kovasta vedestä johtuvien kalkkitahrojen puhdistukseen suositellaan etiikkaa.

Tectonite ja Fragranite altaisiin ei tule käytää hankaavia puhdistusmateriaaleja kuten teräsvillaa. Altaisiin ei tule kaataa vahvoja alkaaleja kuten ammoniakkia ja soodaa, syövyttäviä maalinpoistoaineita, maalisiveltimien puhdistusaineita eikä kemiallisia valkaisuaineita, jotka saattavat pitkäaikaisessa käytössä haalistaa altaan väriä. Muovisia pesuvateja ei tule käyttää altaissa, koska niistä mahdollisesti irtoavat partikkelit voivat aiheuttaa värimuutoksia altaaseen.

Valmistaja

Franke logo

Vuonna 1911 perustettu Franke keskittyi toiminnassaan alun alkaen tarkkuussuunnitteluun ja perinteiseen käsityötaitoon. Nyt yli 100 vuotta myöhemmin nämä periaatteet ja kulmakivet ovat edelleen voimassa Franken tuotteiden suunnittelussa. Vaikka jotkin asiat ovat pysyneet ennallaan, Franke etsii jatkuvasti uusia tapoja vastata asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin ja elämäntyylien vaatimuksiin. Tietoisuus juurista ja katse tulevaisuuteen on yhdistelmä, jonka avulla Franke on kasvanut maailman suurimmaksi keittiöaltaiden valmistajaksi.