Franke Kubus KBG110-50 Allas Valkoinen

469.96  375.97 

Franke Kubus KBG 110-50 Allas 540×440

Selkeälinjainen ja tyylikäs Fragranit-tasoallas, materiaalina valkoinen kivikomposiitti. Tuotteen mukana tasoon asennettava tyhjennysventtiili, joka avataan ja suljetaan vetonupilla. Kiinnitetään alhaalta päin kiinni pöytätasoon. Franken Fragranite+ -altaat ovat täydellinen yhdistelmä korkealaatuisia materiaaleja, ensiluokkaista työstöä ja täydellistä toimivuutta.

Tuote saatavissa myös mustana.

Tuotteen toimitusaika on noin 2-5 arkipäivää tilauksen saapumisesta.

tuotetunnus (SKU) Franke KBG 110-50 Valkoinen Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , ,

Kuvaus

Franke Kubus KBG 110-50 Allas

Valkoinen

Selkeälinjainen ja tyylikäs Fragranit-tasoallas, materiaalina valkoinen kivikomposiitti. Reilun kokoinen ja helposti puhdistettava allas soveltuu hyvin monenlaiseen tilaan. Kiinnitetään alhaalta päin kiinni pöytätasoon. Tuotteen mukana tasoon asennettava tyhjennysventtiili, joka avataan ja suljetaan vetonupilla. Altaassa ei ole hanan reikää vaan hana asennetaan altaan ulkopuolelle.

Franken Fragranite+ -altaat ovat täydellinen yhdistelmä korkealaatuisia materiaaleja, ensiluokkaista työstöä ja täydellistä toimivuutta. Tuote saatavissa myös mustana.

Tuotetiedot:

  • Alakaappi vähintään 600 mm
  • Mitat 540 x 440 mm (L x S)
  • Altaan mitat 340 x 400 x 200 mm (upotusaukko 500x400mm)
    Altaiden määrä 1
  • Altaan sisäkulma R=25 mm
  • Altaan mukana tulee pohjaventtiili (sihtikoriventtiili). Pohjaventtiilin kaukosäätimen asennusreiän halkaisija on 22 mm, tätä varten on tasoon on tehtävä reikä.

Tuotteen tarkemmat mitat löytyvät mittakuvasta:

Franke Kubus KBG 110-50 Fragranite Allas Mittakuva

Lisätiedot

Valmistaja

Franke

Väri

Valkoinen

Toimitus ja takuu

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi palvelun kautta ostetut Franke-tuotteet toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella rahtivapaasti ilman kuluja. Välimyyntivarauksin. Tuotteiden toimittamisesta asiakkaalle vastaa toimitusolosuhteista riippuen Kaukokiito, Posti tai Matkahuolto. Tuotteiden toimitusaika on noin 1-4 viikkoa tilauksen saapumisesta, voitte tiedustella tarkempaa toimitusaikaa asiakaspalvelustamme.

Tuotetakuu:
Tectonite altaan takuu on 7 vuotta, kotitalouskäytössä. Takuu ei koske  ohjeiden vastaisesti puhdistettua tuotetta.

Hoito- ja puhdistusohjeet

Puhdistusohjeet:

Ruoan jäämät ja bakteerit eivät tartu pintamateriaalin johdosta altaaseen. Vaikeat tahrat (esimerkiksi punajuuri tai punaviini) voidaan puhdistaa pyyhkimällä viileällä vedellä jopa 18h kuluttua.

Päivittäinen puhdistus

Käytön jälkeen pyyhi Miraclean ihmesienellä (yksi tullut altaan mukana, marketeista saatavilla), huuhtele ja kuivaa pehmeällä liinalla.

Tahrojen poisto

Jos likaa ei ole huomattu pestä heti, käytä CIF (tai vastaavaa cream pesuainetta) ja esim. Scotch Brite –sientä voimakkaasti pyörivin liikkein hangaten, kunnes tahra häviää. Huuhtele ja kuivaa allas pehmeällä liinalla. Tahroista riippuen myös sitruspohjaista pesuainetta (pH 1-4) tai etikkaa voidaan käyttää pesemiseen, varsinkin alueella jossa käyttövesi on kovaa. Tällöin värjäytymät eivät välttämättä ole itse altaassa, vaan altaaseen jääneessä kalkissa. Teräsvillaa ei tule käyttää.

Vaihtoehtoisesti vanhan pinttyneen lian poistoon

a) Täytä ¾ osaa altaasta hyvin kuumalla vedellä ja pudota joukkoon astianpesukoneen pesuainetabletti. Anna vaikuttaa muutama tunti. Huuhtele ja kuivaa.

b) 1. Täytä allas ja lisää valkaisuainetta (kupillinen/10 ltr vettä). Anna vaikuttaa muutama tunti.
PELKÄLLÄ VALKAISUAINEELLA EI SAA PESTÄ, EIKÄ PYYHKIÄ ALLASTA.

2. Pese vielä huolellisesti CIF – tai vastaavalla cream pesuaineella ja esim. Scotch Brite -sienellä hangaten. Huuhtele ja kuivaa.

Franke Twister–pesuaine ei sovellu tälle allasmateriaalille.

Lisätietoa

Altaaseen ei tule kaataa vahvoja alkaaleja kuten ammoniakkia ja soodaa, syövyttäviä maalinpoistoaineita, maalisiveltimien puhdistusaineita eikä kemiallisia valkaisuaineita, jotka saattavat pitkäaikaisessa käytössä haalistaa altaan väriä. Muovisia pesuvateja ei tule käyttää altaissa, koska niistä mahdollisesti irtoavat partikkelit voivat aiheuttaa värimuutoksia altaaseen.

Valmistaja

Franke logo

Franke on vuonna 1911 perustettu yhtiö, joka keskittyi alun alkaen tarkkuussuunnitteluun ja perinteiseen käsityötaitoon. Nyt yli 100 vuotta myöhemmin nämä periaatteet ja kulmakivet ovat edelleen voimassa Franken tuotteiden suunnittelussa. Vaikka jotkin asiat ovat pysyneet ennallaan, Franke etsii jatkuvasti uusia tapoja vastata asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin ja elämäntyylien vaatimuksiin. Tietoisuus juurista ja katse tulevaisuuteen on yhdistelmä, jonka avulla Franke on kasvanut maailman suurimmaksi keittiöaltaiden valmistajaksi.