Franke Maris MRG610-58 Allas Musta

453.84  363.07 

Franke Maris MRG 610-58 Allas 585x520mm

Selkeälinjainen ja tyylikäs upotettava Fragranit-allas, materiaalina musta kivikomposiitti. Reilun kokoinen ja helposti puhdistettava allas soveltuu hyvin monenlaiseen tilaan. Tuotteen mukana tyhjennysventtiili.

Franken Fragranite+¬altaat ovat täydellinen yhdistelmä korkealaatuisia materiaaleja, ensiluokkaista työstöä ja täydellistä toimivuutta. Tuote saatavissa myös valkoisena (Glacier).

Tuotteen toimitusaika on noin 1-4 viikkoa tilauksen saapumisesta, voitte tiedustella tarkempaa toimitusaikaa asiakaspalvelustamme.

Tuotetunnus (SKU): Franke MRG 610-58 Musta Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , ,

Kuvaus

Franke Maris MRG 610-58 Allas 585x520mm

Musta (Onyx)

Selkeälinjainen ja tyylikäs upotettava Fragranit-allas, materiaalina musta kivikomposiitti. Reilun kokoinen ja helposti puhdistettava allas soveltuu hyvin monenlaiseen tilaan. Tuotteen mukana tyhjennysventtiili. Altaaseen on tehty valmiiksi aihio hanan reiälle, sihtikoriventtiili avataan ja suljetaan altaan reunassa olevalla kääntönupilla.

Franken Fragranite+¬altaat ovat täydellinen yhdistelmä korkealaatuisia materiaaleja, ensiluokkaista työstöä ja täydellistä toimivuutta. Fragranite+-altaan pinta on todella sileä. Se tekee materiaalista miellyttävän koskettaa ja mahdollistaa helpon puhdistamisen.

Tuotetiedot:

  • Alakaappi vähintään 600 mm
  • Mitat 585 x 520 mm (L x S)
  • Altaan mitat 505 x 390 x 195 mm
  • Altaiden määrä 1
  • Altaan mukana tulee venttiili

Tuotteen tarkemmat mitat löytyvät mittakuvasta:

Franke Maris MRG 610-58 Fragranite Allas Mittakuva

Lisätiedot

Valmistaja

Franke

Väri

Mattamusta, Musta

Toimitus ja takuu

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi kautta ostetut yli 100€ tilaukset toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella rahtivapaasti ilman kuluja. Alle 100€ tilauksiin lisätään 10€ pientoimituslisä. Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Tuotteet toimitetaan välimyyntivarauksin.

Toimitusaika perille toimitusosoitteeseen on noin 1-4 viikkoa tilauksen saapumisesta. Tuotteen toimittamisesta vastaa toimitusolosuhteista riippuen Kaukokiito, Posti tai Matkahuolto. Kuljetusyritys ottaa yhteyttä asiakkaaseen tilausvaiheessa ilmoitettuun puhelinnumeroon toimituksen yksityiskohtien sopimiseksi ennen tuotteen toimittamista.

Tuotetakuu:

Franke takaa, että sen valmistamissa altaissa ei esiinny materiaali- tai valmistusvirheitä. Franke Fragranite ja Tectonite -altaiden takuu on kotitalouskäytössä 7 vuotta. Takuu koskee tuotteita, jotka on asennettu Franken asennusohjeita noudattaen ja joita on käytetty Franken suositusten mukaisesti normaalissa kotitalouskäytössä. 

Hoito- ja puhdistusohjeet

Franke -altaiden pintakäsittelyiden ansioista nesteet eivät pääse tunkeutumaan niiden sisäiseen materiaaliin, jolloin lika on helposti poistettavissa altaiden pinnalta. Tectonite-, ja Fragranite -altaat kestävät yleisimpiä kotitalouksissa käytettäviä kemikaaleja (esim. tomaattikastike, viinietikka). Altaan puhdistaminen ja kuivaaminen pehmeällä kosteutta imevällä liinalla käytön jälkeen, on paras tapa altaan ylläpitämiseksi.

Pinttyneiden tahrojen puhdistukseen suositellaan yleisimpiä kaupoissa myytäviä nestemäisiä pesuaineita. Puhdistukseen soveltuu parhaiten pehmeä liina, ihmesieni tai kostutettu nailonharja. Vaikeammissa tahroissa voidaan käyttää esim. CIF (tai vastaavaa cream pesuainetta) ja esim. Scotch Brite –sientä voimakkaasti pyörivin liikkein hangaten, kunnes tahra häviää. Allas tulee huuhdella pesuaineista ja kuivata aina huolellisesti puhdistuksen jälkeen. Tahran syntyperästä riippuen altaisiin voidaan käyttää myös sitruspohjaista pesuainetta (pH 1-4). Kovasta vedestä johtuvien kalkkitahrojen puhdistukseen suositellaan etiikkaa. 

Tectonite ja Fragranite altaisiin ei tule käytää hankaavia puhdistusmateriaaleja kuten teräsvillaa. Altaisiin ei tule kaataa vahvoja alkaaleja kuten ammoniakkia ja soodaa, syövyttäviä maalinpoistoaineita, maalisiveltimien puhdistusaineita eikä kemiallisia valkaisuaineita, jotka saattavat pitkäaikaisessa käytössä haalistaa altaan väriä. Muovisia pesuvateja ei tule käyttää altaissa, koska niistä mahdollisesti irtoavat partikkelit voivat aiheuttaa värimuutoksia altaaseen.

Valmistaja

Franke logo

Vuonna 1911 perustettu Franke keskittyi toiminnassaan alun alkaen tarkkuussuunnitteluun ja perinteiseen käsityötaitoon. Nyt yli 100 vuotta myöhemmin nämä periaatteet ja kulmakivet ovat edelleen voimassa Franken tuotteiden suunnittelussa. Vaikka jotkin asiat ovat pysyneet ennallaan, Franke etsii jatkuvasti uusia tapoja vastata asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin ja elämäntyylien vaatimuksiin. Tietoisuus juurista ja katse tulevaisuuteen on yhdistelmä, jonka avulla Franke on kasvanut maailman suurimmaksi keittiöaltaiden valmistajaksi.