Franke Maris MRG610-58 Allas Valkoinen

426.00 

Franke Maris MRG 610-58 Allas 585x520mm

Selkeälinjainen ja tyylikäs tasoon upotettava Fragranit-allas, materiaalina valkoinen kivikomposiitti. Reilun kokoinen ja helposti puhdistettava allas soveltuu hyvin monenlaiseen tilaan. Altaassa on vakiona pohjaventtiili joka avataan ja suljetaan teräksisellä tasoon asennettavalla painonapillisella kaukosäätimellä. Allas sisältää ylivuodon ja esiporatun hanareiän. Huom! Kaukosäätöä ei voida asentaa ylivuodon kohdalle.

Franken Fragranite+¬altaat ovat täydellinen yhdistelmä korkealaatuisia materiaaleja, ensiluokkaista työstöä ja täydellistä toimivuutta.

Tuote saatavissa myös värissä musta.

Tuotteen toimitusaika on noin 1-4 viikkoa tilauksen saapumisesta, voitte tiedustella tarkempaa toimitusaikaa asiakaspalvelustamme.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): Franke MRG 610-58 Valkoinen 5923695 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , ,

Kuvaus

Franke Maris MRG 610-58 Allas 585x520mm

Valkoinen 

Selkeälinjainen ja tyylikäs tasoon upotettava Fragranit-allas, materiaalina valkoinen kivikomposiitti. Reilun kokoinen ja helposti puhdistettava allas soveltuu hyvin monenlaiseen tilaan. Altaassa on vakiona pohjaventtiili joka avataan ja suljetaan teräksisellä tasoon asennettavalla painonapillisella kaukosäätimellä. Kaukosäätöä ei voida asentaa ylivuodon kohdalle.

Franken Fragranite+¬altaat ovat täydellinen yhdistelmä korkealaatuisia materiaaleja, ensiluokkaista työstöä ja täydellistä toimivuutta. Fragranite+-altaan pinta on todella sileä. Se tekee materiaalista miellyttävän koskettaa ja mahdollistaa helpon puhdistamisen..

Tuotetiedot:

  • Alakaappi vähintään 600 mm
  • Mitat 585 x 520 mm (L x S)
  • Altaan mitat 505 x 390 x 195 mm
  • Altaiden määrä 1
  • Pohjaventtiili: 3 ½ ”
  • Esiporattu hanareikä
  • Ylivuotoaukko

Tuotteen tarkemmat mitat löytyvät mittakuvasta:

Franke Maris MRG 610-58 Fragranite Allas Mittakuva

Lisätiedot

Valmistaja

Franke

Väri

Valkoinen

Toimitus ja takuu

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi kautta ostetut  tilaukset toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella kiinteällä toimituskululla 9€. Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Tuotteet toimitetaan välimyyntivarauksin.

Toimitusaika perille toimitusosoitteeseen on noin 1-4 viikkoa tilauksen saapumisesta. Tuotteen toimittamisesta vastaa toimitusolosuhteista riippuen Kaukokiito tai Matkahuolto. Kuljetusyritys ottaa yhteyttä asiakkaaseen tilausvaiheessa ilmoitettuun puhelinnumeroon toimituksen yksityiskohtien sopimiseksi ennen tuotteen toimittamista.

Tuotetakuu:

Franke takaa, että sen valmistamissa altaissa ei esiinny materiaali- tai valmistusvirheitä. Franke Fragranite ja Tectonite -altaiden takuu on kotitalouskäytössä 7 vuotta. Takuu koskee tuotteita, jotka on asennettu Franken asennusohjeita noudattaen ja joita on käytetty Franken suositusten mukaisesti normaalissa kotitalouskäytössä. 

Hoito- ja puhdistusohjeet

Franke -altaiden pintakäsittelyiden ansioista nesteet eivät pääse tunkeutumaan niiden sisäiseen materiaaliin, jolloin lika on helposti poistettavissa altaiden pinnalta. Tectonite-, ja Fragranite -altaat kestävät yleisimpiä kotitalouksissa käytettäviä kemikaaleja (esim. tomaattikastike, viinietikka). Altaan puhdistaminen ja kuivaaminen pehmeällä kosteutta imevällä liinalla käytön jälkeen, on paras tapa altaan ylläpitämiseksi.

Pinttyneiden tahrojen puhdistukseen suositellaan yleisimpiä kaupoissa myytäviä nestemäisiä pesuaineita. Puhdistukseen soveltuu parhaiten pehmeä liina, ihmesieni tai kostutettu nailonharja. Vaikeammissa tahroissa voidaan käyttää esim. CIF (tai vastaavaa cream pesuainetta) ja esim. Scotch Brite –sientä voimakkaasti pyörivin liikkein hangaten, kunnes tahra häviää. Allas tulee huuhdella pesuaineista ja kuivata aina huolellisesti puhdistuksen jälkeen. Tahran syntyperästä riippuen altaisiin voidaan käyttää myös sitruspohjaista pesuainetta (pH 1-4). Kovasta vedestä johtuvien kalkkitahrojen puhdistukseen suositellaan etiikkaa.

Vaihtoehtoisesti vanhan pinttyneen lian poistoon:

a) Täytä ¾ osaa altaasta hyvin kuumalla vedellä ja pudota joukkoon astianpesukoneen pesuainetabletti. Anna vaikuttaa muutama tunti. Huuhtele ja kuivaa.

b) 1. Täytä allas ja lisää valkaisuainetta (kupillinen/10 ltr vettä). Anna vaikuttaa muutama tunti.
HUOM! PELKÄLLÄ VALKAISUAINEELLA EI TULE PESTÄ, EIKÄ PYYHKIÄ ALLASTA.

2. Pese vielä huolellisesti CIF – tai vastaavalla cream pesuaineella ja esim. Scotch Brite -sienellä hangaten. Huuhtele ja kuivaa.

Tectonite-, ja Fragranite -altaisiin ei tule käytää hankaavia puhdistusmateriaaleja kuten teräsvillaa. Altaisiin ei tule kaataa vahvoja alkaaleja kuten ammoniakkia ja soodaa, syövyttäviä maalinpoistoaineita, maalisiveltimien puhdistusaineita eikä kemiallisia valkaisuaineita, jotka saattavat pitkäaikaisessa käytössä haalistaa altaan väriä. Muovisia pesuvateja ei tule käyttää altaissa, koska niistä mahdollisesti irtoavat partikkelit voivat aiheuttaa värimuutoksia altaaseen. Huom! Franke Twister–pesuaine ei sovellu tälle allasmateriaalille.

Valmistaja

Franke logo

Vuonna 1911 perustettu Franke keskittyi toiminnassaan alun alkaen tarkkuussuunnitteluun ja perinteiseen käsityötaitoon. Nyt yli 100 vuotta myöhemmin nämä periaatteet ja kulmakivet ovat edelleen voimassa Franken tuotteiden suunnittelussa. Vaikka jotkin asiat ovat pysyneet ennallaan, Franke etsii jatkuvasti uusia tapoja vastata asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin ja elämäntyylien vaatimuksiin. Tietoisuus juurista ja katse tulevaisuuteen on yhdistelmä, jonka avulla Franke on kasvanut maailman suurimmaksi keittiöaltaiden valmistajaksi.