Franke Mythos Fusion MTF611 Allas Musta Vas.

1,035.40  838.67 

Franke Mythos Fusion MTF 611 Allas 1000x515mm

Selkeälinjainen ja tyylikäs upotettava laskutasollinen Fragranit-allas (vasenkätinen). Materiaalina musta kivikomposiitti. Reilun kokoinen ja helposti puhdistettava allas soveltuu moneen tilaan. Tuotteen mukana venttiili. Franken altaaseen sopiva lasinen leikkuulauta ja huuhtelukulho sisältyvät toimitukseen.

Tuotteen toimitusaika on noin 1-4 viikkoa tilauksen saapumisesta, voitte tiedustella tarkempaa toimitusaikaa asiakaspalvelustamme.

Tuotetunnus (SKU): Franke Mythos Fusion MTF611 Musta Vasen Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , ,

Kuvaus

Franke Mythos Fusion MTF 611 Allas 1000x515mm

Musta (Onyx)

Selkeälinjainen ja tyylikäs upotettava laskutasollinen Fragranit-allas (vasenkätinen). Materiaalina musta kivikomposiitti. Reilun kokoinen ja helposti puhdistettava allas soveltuu moneen tilaan. Tuotteen mukana venttiili. Sihtikoriventtiilin avaaminen ja sulkeminen kääntönupilla.Hanaa ja venttiilin säädintä varten altaan reunaan tehdään reiät. Franken lasinen leikkuulauta ja teräksinen huuhtelukulho sisältyvät altaan toimitukseen. Franken Fragranite+ -altaat ovat täydellinen yhdistelmä korkealaatuisia materiaaleja, ensiluokkaista työstöä ja täydellistä toimivuutta.

  • Alakaappi vähintään 600 mm
  • Mitat 1000 x 515 mm (L x S)
  • Altaan mitat 500 x 390 x 180 mm
  • Upotusaukkoa varten asennuskuva
  • Altaiden määrä 1
  • Altaan mukana tulee venttiili
  • Vasenkätinen (huom. mittakuva alla oikeankätinen, vasenkätinen on vastaava peilikuvana)

Tuotteen tarkemmat mitat löytyvät mittakuvasta:

Franke Mythos Fusion MTF 611 Fragranite Allas Mittakuva

Lisätiedot

Valmistaja

Franke

Väri

Musta

Toimitus ja takuu

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi kautta ostetut yli 100€ tilaukset toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella rahtivapaasti ilman kuluja. Alle 100€ tilauksiin lisätään 10€ pientoimituslisä. Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Tuotteet toimitetaan välimyyntivarauksin.

Toimitusaika perille toimitusosoitteeseen on noin 1-4 viikkoa tilauksen saapumisesta. Tuotteen toimittamisesta vastaa toimitusolosuhteista riippuen Kaukokiito, Posti tai Matkahuolto. Kuljetusyritys ottaa yhteyttä asiakkaaseen tilausvaiheessa ilmoitettuun puhelinnumeroon toimituksen yksityiskohtien sopimiseksi ennen tuotteen toimittamista.

Tuotetakuu:

Franke takaa, että sen valmistamissa altaissa ei esiinny materiaali- tai valmistusvirheitä. Franke Fragranite ja Tectonite -altaiden takuu on kotitalouskäytössä 7 vuotta. Takuu koskee tuotteita, jotka on asennettu Franken asennusohjeita noudattaen ja joita on käytetty Franken suositusten mukaisesti normaalissa kotitalouskäytössä. 

Hoito- ja puhdistusohjeet

Franke -altaiden pintakäsittelyiden ansioista nesteet eivät pääse tunkeutumaan niiden sisäiseen materiaaliin, jolloin lika on helposti poistettavissa altaiden pinnalta. Tectonite-, ja Fragranite -altaat kestävät yleisimpiä kotitalouksissa käytettäviä kemikaaleja (esim. tomaattikastike, viinietikka). Altaan puhdistaminen ja kuivaaminen pehmeällä kosteutta imevällä liinalla käytön jälkeen, on paras tapa altaan ylläpitämiseksi.

Pinttyneiden tahrojen puhdistukseen suositellaan yleisimpiä kaupoissa myytäviä nestemäisiä pesuaineita. Puhdistukseen soveltuu parhaiten pehmeä liina, ihmesieni tai kostutettu nailonharja. Vaikeammissa tahroissa voidaan käyttää esim. CIF (tai vastaavaa cream pesuainetta) ja esim. Scotch Brite –sientä voimakkaasti pyörivin liikkein hangaten, kunnes tahra häviää. Allas tulee huuhdella pesuaineista ja kuivata aina huolellisesti puhdistuksen jälkeen. Tahran syntyperästä riippuen altaisiin voidaan käyttää myös sitruspohjaista pesuainetta (pH 1-4). Kovasta vedestä johtuvien kalkkitahrojen puhdistukseen suositellaan etiikkaa. 

Tectonite ja Fragranite altaisiin ei tule käytää hankaavia puhdistusmateriaaleja kuten teräsvillaa. Altaisiin ei tule kaataa vahvoja alkaaleja kuten ammoniakkia ja soodaa, syövyttäviä maalinpoistoaineita, maalisiveltimien puhdistusaineita eikä kemiallisia valkaisuaineita, jotka saattavat pitkäaikaisessa käytössä haalistaa altaan väriä. Muovisia pesuvateja ei tule käyttää altaissa, koska niistä mahdollisesti irtoavat partikkelit voivat aiheuttaa värimuutoksia altaaseen.

Valmistaja

Franke logo

Vuonna 1911 perustettu Franke keskittyi toiminnassaan alun alkaen tarkkuussuunnitteluun ja perinteiseen käsityötaitoon. Nyt yli 100 vuotta myöhemmin nämä periaatteet ja kulmakivet ovat edelleen voimassa Franken tuotteiden suunnittelussa. Vaikka jotkin asiat ovat pysyneet ennallaan, Franke etsii jatkuvasti uusia tapoja vastata asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin ja elämäntyylien vaatimuksiin. Tietoisuus juurista ja katse tulevaisuuteen on yhdistelmä, jonka avulla Franke on kasvanut maailman suurimmaksi keittiöaltaiden valmistajaksi.