Geberit Duofix Omega 82cm Seinä-wc:n Asennusteline

419.00 

Seinä-wc:n asennusteline Omega-säiliöllä.

Tuote asennetaan huomaamattomasti seinän taakse, jolloin kylpyhuone saa uuden ilmeen ja yksinkertaisen tyylikkään designin. Näkyville jää seinään kiinnitettävä WC-istuin ja painike huuhtelua varten. Geberitin wc-elementit voidaan yhdistää yleisimpiin WC-istuimiin.

Tuote on tarkoitettu Wc-istuimille joiden pituus on alle 62 cm. Vankat sinkityt tukijalat helpottavat asentamista. Jaloissa portaaton säätö 0-20 cm. Tuote sopii asennettaviksi useimpiin erilaisiin seinärakenteisiin ja se soveltuu kaikille seinä-WC:ille, joissa kiinnityspulttien väli on 180 mm tai 230 mm. Huom! Tuote ei sisällä huuhtelupainiketta.

Tuotteen toimitusaika on noin 1-5 arkipäivää tilauksen saapumisesta.

Tuotetunnus (SKU): Geberit Duofix Omega 82cm Seinä-WC:n asennusteline 5756594 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , ,

Kuvaus

Geberit Duofix Omega seinä-wc:n asennusteline, 82 cm

Seinä-wc:n asennusteline Omega-säiliöllä. Käyttö edestä tai päältä. Vesiliitos vasemmalta. Toimitukseen sisältyy ylä- ja alaseinäkiinnikkeet, vesi- ja viemärikytkentäsarjat, Q-lukko (90°) ja kierretangot istuimen, kiinnitykseen (kiinnitysväli 18 tai 23 cm). Huuhtelupainikkeiden ja etähuuhtelupainikkeiden asennus ilman työkaluja. Asennuselementissä valmius sähkökytkennöille. Huom! Tuote ei sisällä huuhtelupainiketta. Huomioithan, että WC-istuimen ja seinätelineen keskenään erilaisten asennustapojen vuoksi voidaan tarvita pidennetty viemäröintisarja. Ei sovellu asennettavaksi betoniin.

Tuotteen tarkemmat mitat näkyvät mittakuvassa:

Geberit Duofix Omega 82cm Seinä-Wc Asennusteline mittakuva

Lisätiedot

Valmistaja

Geberit

Toimitus ja takuu

LVI-verkkokauppa.fi kautta ostetut tilaukset toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella kiinteällä toimituskululla 9€. Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Tuotteet toimitetaan välimyyntivarauksin.

Toimitusaika perille toimitusosoitteeseen on noin 2-5 arkipäivää tilauksen saapumisesta. Tuotteen toimittamisesta vastaa toimitusolosuhteista riippuen Kaukokiito tai Matkahuolto. Kuljetusyhtiö ottaa yhteyttä asiakkaaseen tilausvaiheessa ilmoitettuun puhelinnumeroon toimituksen yksityiskohtien sopimiseksi ennen tuotteen toimitusta.

Tuotetakuu:

Takuu kattaa suunnittelu-, raaka-aine- ja valmistusvirheistä aiheutuneet tavaran viat, jotka ilmenevät 2 vuoden kuluessa tavaran toimituksesta. Geberit Oy luovuttaa ostajalle veloituksetta viallisen tavaran tai sen osan tilalle samanlaisen tai vastaavan uuden tavaran tai osan. Mahdollisista kuljetus- ja asennuskustannuksista vastaa ostaja. Suomessa valmistettujen saniteettiposliinien posliiniosien takuu on 10 ja valmiiksi asennettujen huuhtelu-mekanismien takuu on 5 vuotta tavaran toimituksesta. Takuu ei kata virheellisestä tai puutteellisesta asennuksesta, huollosta, käytöstä tai korjauksesta aiheutuvaa vikaa tai muuten toimituksen jälkeen syntyneestä syystä johtuvaa vikaa. Takuu ei myöskään kata veden epäpuhtauksista johtuvaa vikaa tai normaalia kulumista ja huonontumista. Geberit Oy ei vastaa tavaran soveltuvuudesta ostajan tarkoittamaan käyttöön.

Valmistaja

Geberit Valmistaja Logo

Maailmanlaajuisesti toimiva Geberit-konserni on yksi saniteettiteollisuuden suurimmista yrityksistä. Sen tuotevalikoima koostuu korkealaatuisesta saniteettitekniikasta ja -keramiikasta. Laadukkaista ja kestävistä materiaaleista valmistetut tuotteet takaavat tyylikkään designin ja erinomaisen toiminallisuuden jokaisen kodin tarpeisiin. Geberit -tuotteet on helppo pitää puhtaana, niitä on helppoa käyttää ja ne lisäävät mukavuutta.

Ekologisuus on ollut jo vuosikymmeniä osa Geberitin tuotekehittelyä. Esimerkkejä tästä ovat Geberitin vettä säästävät tuotteet ja tekniikkaratkaisut sekä energiatehokkaat tuotantolaitokset. Kestävä ajattelu ja toiminta leimaavat Geberitin tuotteita kaikilla osa-alueilla.