Geberit Duofix Omega 82cm Seinä-Wc:n Asennusteline

384.50  288.38 

Seinä-wc:n asennusteline Omega-säiliöllä.

Tuote asennetaan huomaamattomasti seinän taakse, jolloin kylpyhuone saa uuden ilmeen ja yksinkertaisen tyylikkään designin. Näkyville jää seinään kiinnitettävä WC-istuin ja painike huuhtelua varten. Geberitin wc-elementit voidaan yhdistää yleisimpiin WC-istuimiin.

Asennusteline on yhteensopiva muun muassa Laufen Pro seinä-wc:n, Laufen Kompas seinä-wc:n sekä Geberit AquaClean pesu-wc istuinten kanssa. Tuote on tarkoitettu Wc-istuimille joiden pituus on alle 62 cm. Vankat sinkityt tukijalat helpottavat asentamista. Jaloissa portaaton säätö 0-20 cm. Tuote sopii asennettaviksi useimpiin erilaisiin seinärakenteisiin ja se soveltuu kaikille seinä-WC:ille, joissa kiinnityspulttien väli on 180 mm tai 230 mm. Huom! Tuote ei sisällä huuhtelupainiketta.

Tuotteen toimitusaika on noin 1-4 viikkoa tilauksen saapumisesta.

tuotetunnus (SKU) Geberit Duofix Omega 82cm Seinä-WC:n asennusteline 5756334 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Geberit Duofix Omega seinä-wc:n asennusteline, 82 cm

Seinä-wc:n asennusteline Omega-säiliöllä. Käyttö edestä tai päältä. Vesiliitos vasemmalta. Toimitukseen sisältyy ylä- ja alaseinäkiinnikkeet, vesi- ja viemärikytkentäsarjat, Q-lukko (90°) ja kierretangot istuimen, kiinnitykseen (kiinnitysväli 18 tai 23 cm). Huuhtelupainikkeiden ja etähuuhtelupainikkeiden asennus ilman työkaluja. Asennusteline on yhteensopiva muun muassa Laufen Pro seinä-wc:n, Laufen Kompas seinä-wc:n sekä Geberit AquaClean pesu-wc istuinten kanssa. Asennuselementissä valmius sähkökytkennöille. Huom! Tuote ei sisällä huuhtelupainiketta. Huomioithan, että WC-istuimen ja seinätelineen keskenään erilaisten asennustapojen vuoksi voidaan tarvita pidennetty viemäröintisarja. Ei sovellu asennettavaksi betoniin.

Tuotteen tarkemmat mitat näkyvät mittakuvassa:

Geberit Duofix Omega 82cm Seinä-Wc Asennusteline mittakuva

 

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi palvelun kautta ostetut Geberit-tuotteet toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella rahtivapaasti ilman kuluja. Välimyyntivarauksin. Tuotteiden toimittamisesta asiakkaalle vastaa toimitusolosuhteista riippuen Kaukokiito, Posti tai Matkahuolto. Tuotteiden toimitusaika on noin 1-4 viikkoa tilauksen saapumisesta, voitte tiedustella tarkempaa toimitusaikaa asiakaspalvelustamme.

Tuotetakuu:

Takuu kattaa suunnittelu-, raaka-aine- ja valmistusvirheistä aiheutuneet tavaran viat, jotka ilmenevät kahden (2) vuoden kuluessa tavaran toimituksesta. Geberit Oy luovuttaa ostajalle veloituksetta viallisen tavaran tai sen osan tilalle samanlaisen tai vastaavan uuden tavaran tai osan. Mahdollisista kuljetus- ja asennuskustannuksista vastaa ostaja. Suomessa valmistettujen saniteettiposliinien posliiniosien takuu on kymmenen (10) vuotta ja valmiiksi asennettujen huuhtelu-mekanismien takuu on viisi (5) vuotta tavaran toimituksesta. Takuu ei kata virheellisestä tai puutteellisesta asennuksesta, huollosta, käytöstä tai korjauksesta aiheutuvaa vikaa tai muuten toimituksen jälkeen syntyneestä syystä johtuvaa vikaa. Takuu ei myöskään kata veden epäpuhtauksista johtuvaa vikaa tai normaalia kulumista ja huonontumista. Geberit Oy ei vastaa tavaran soveltuvuudesta ostajan tarkoittamaan käyttöön.

Lisätiedot

Valmistaja

Geberit