Grohe Sense Älykäs Vesianturi 22505LN0

75.00 

Grohe Sense älykäs vesisensori

Älykäs vesisensori, joka kytketään langattomaan verkkoon (WLAN). Laite toimii paristoilla ja hälyttää välittömästi poikkeavasta kosteudesta, tulvivasta vedestä ja liian matalasta huonelämpötilasta (jäätymisvaarasta). Laite aistii huoneen lämpötilan ja kosteuden sekä tekee lämpötila- ja kosteuspäivityksen kerran päivässä. Laitteen asetuksia voi muokata helposti ilmaiseksi ladattavan GROHE Ondus sovelluksen avulla (iOS ja Android). Laite hälyttää LED- valon ja värinän avulla sekä sovelluksen kautta. Laitteeseen on saatavilla jatkokappalesarja 22506LN0. Paketti sisältää yhden (1) vesianturin sekä tarvittavat paristot.

  • Havaitsee virtauksen, saat välittömän ilmoituksen virtauksesta, joten voit toimia nopeasti.
  • Havaitsee jäätymisriskin, jos huoneenlämpötila laskee alle 3 °C:n ja varoittaa sinua välittömästi mahdollisesta jäätymisriskistä
  • Aistii kosteuden, saat tiedon haitallisesta kosteudesta ja voit suojata talosi ja omaisuutesi sen vaikutuksilta.

Katso tästä video tuotteen asennuksesta ja käytöstä

Voit tutustua lisää Grohen Sense -tuotteisiin Grohen sivuilla

Tuotetunnus (SKU): Grohe Sense vesisensori 22505LN0 4418323 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , ,

Kuvaus

Grohe Sense älykäs vesisensori

Älykäs vesisensori, joka kytketään langattomaan verkkoon (WLAN). Laite toimii paristoilla ja hälyttää välittömästi poikkeavasta kosteudesta, tulvivasta vedestä ja liian matalasta huonelämpötilasta (jäätymisvaarasta). Laite aistii huoneen lämpötilan ja kosteuden sekä tekee lämpötila- ja kosteuspäivityksen kerran päivässä. Laitteen asetuksia voi muokata helposti ilmaiseksi ladattavan GROHE Ondus sovelluksen avulla (iOS ja Android). Laite hälyttää LED- valon ja värinän avulla sekä sovelluksen kautta.

Laitteeseen on saatavilla jatkokappalesarja 22506LN0.

Laite tulee asentaa tasaiselle alustalle joka ei johda sähköä. Laitteen akku on pitkäkestoinen, jopa 4 vuotta, riippuen käyttömäärästä.

Paketti sisältää:
1 x Vesianturi
3 x AAA paristoa
CE-merkintä
Langaton LAN 2.4 GHz
Valmistettu Saksassa

Katso tästä video tuotteen asennuksesta ja käytöstä

Tuotteen mitat löytyvät mittakuvasta:

Grohe Sense vesianturi mittakuva

Tuotetakuu, Grohen yleiset takuuehdot:

Tuotteet joissa ilmenee valmistusvirhe korjataan tai vaihdetaan uuteen 2 vuoden kuluessa toimituspäivästä tai mikäli toimispäivä ei ole tiedossa, niin asennuspäivästä. GROHE vastaa materiaali- ja korjauskustannuksista. Jos valmistusvirhe ilmenee 3-5 vuotta toimistus-/asennuspäivämäärän jälkeen, korvaa GROHE ostajalle tarvittavat varaosat ilman kustannuksia. Työkustannuksista vastaa kuitenkin ostaja.

Takuuehdot:

1. Takuu ei ole voimassa mikäli tuote on väärin asennettu tai vika aiheutuu veden epäpuhtauksista.
2. Kaikki tuotteet asennetaan ja säilytetään huoneenlämmössä. Takuu ei kata pakkasen aiheuttamia rikkoutumia.
3. Takuu ei koske tuotteita, joita käytetään tai säilytetään väärin.
4. Grohe hyväksyy mahdolliset takuuasennukset ennen kuin asiakas suorittaa ne.
5. Tuotteiden asennus- ja huolto-ohjeita tulee noudattaa.

 

Lisätiedot

Valmistaja

Grohe

Väri

Valkoinen

Toimitustapa

LVI-verkkokauppa.fi kautta ostetut yli 100€ tilaukset toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella rahtivapaasti ilman kuluja. Alle 100€ tilauksiin lisätään 10€ pientoimituslisä. Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Tuotteet toimitetaan välimyyntivarauksin.

Toimitusaika perille toimitusosoitteeseen on noin 1-4 viikkoa tilauksen saapumisesta. Tuotteen toimittamisesta asiakkaalle vastaa toimitusolosuhteista riippuen Kaukokiito, Posti tai Matkahuolto.