Grohe Sense Guard Kit älykäs vedenohjauslaitepaketti sis. 3 Sense-vesianturia

649.00  639.00 

Grohe Sense Guard älykäs vedenohjauslaitepaketti, joka havaitsee vuodot ja katkaisee vedensyötön automaattisesti. Pakettiin sisältyy 3 kappaletta Grohe Sense-vesiantureita, jotka havaitsevat vuodon ja 1 kpl Grohe Sense Guard- vedenohjauslaite, joka havaitsee vuodot ja katkaisee vedensyötön automaattisesti ja antaa hälytyksen nettiyhteydellä varustettuun älykännykkään sekä 1  kpl virtakaapeli (extendable power cable, pituus 0.7 m length, liitin tyyppi C). Lisäksi saatavilla lisäosana myös erillinen seinäasennussarja ja jatkokappalesarja 22506LN0.

Voit hankkia ilmaisen Grohe Ondus-sovelluksen sovelluskaupoista. (Ondus on sovellus, jonka avulla voit käyttää ja hallita kaikkia GROHE-tuotteita mobiililaitteeltasi) Tuote antaa ilmoituksia LED valon ja värinän avulla sekä sovelluksen kautta. Tuote on valmistettu Saksassa. Langaton LAN 2.4 GHz, paristokäyttöinen. Tuotteella on ääniluokka I (merkintä DIN 4109 -hyväksynnästä) ja CE-merkintä.

Klikkaa tästä esittelyvideoon

Tuotetunnus (SKU): Grohe Sense Guard Kit vedenohjauslaitepaketti 4418321 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , ,

Kuvaus

Grohe Sense Guard älykäs vedenohjauslaitepaketti, joka havaitsee vuodot ja katkaisee vedensyötön automaattisesti. Pakettiin sisältyy 3 kappaletta Grohe Sense-vesiantureita, jotka havaitsevat vuodon ja 1 kpl Grohe Sense Guard- vedenohjauslaite, joka havaitsee vuodot ja katkaisee vedensyötön automaattisesti ja antaa hälytyksen nettiyhteydellä varustettuun älykännykkään sekä 1  kpl virtakaapeli (extendable power cable, pituus 0.7 m, liitin tyyppiä C). Laitteeseen on saatavilla jatkokappalesarja 22506LN0.

Havaitsee putkirikot – Havaitessaan putkirikon, sulkee vedensyötön välittömästi ja ilmoittaa asiasta sinulle.

AquaBlock – Sulkee vedensyötön manuaalisesti tai automaattisesti putken rikkoutuessa.
Havaitsee pisaravuodot – Havaitsee pisaravuodot ja hälyttää sinua.
Havaitsee epätavallisen virtaaman – Havaitsee epätavallisen virtaaman ja tekee hälytyksen.
Havaitsee jäätymisriskin – Havaitsee voiko tuleva vesi aiheuttaa jäätymistä ja tekee hälytyksen.
AquaAlarm – Laite ilmoittaa tilannekohtaisista hälytyksistä sykkivällä punaisella valolla, piippausäänellä, ilmoituksella tai sähköpostilla.
AquaTrack – Seuraa vedenkulutusta.
NormallyOpen – Vesi on käytettävissä sähkökatkon aikana.
AquaIQ – Oppiva algoritmi varmistaa, että kaikki hälytykset ja toiminnot mukautetaan täydellisesti kotitaloutesi kulutukseen.
GROHE ONDUS – Yksi ilmainen sovellus, jonka avulla voit käyttää ja hallita kaikkia GROHE-tuotteita mobiililaitteeltasi. GROHE ONDUS -sovellus on kaikkien liitettyjen GROHE-tuotteiden kuten GROHE Sense-järjestelmän keskeinen osa. Se antaa välitöntä palautetta kotisi tilanteesta missä ja milloin tahansa. GROHE ONDUS sovelluksen avulla voit valvoa ja ohjata GROHE Sense- ja GROHE Sense Guard -laitteita.

Mitat löytyvät mittakuvasta:

Grohe Sense Guard mittakuva

Tekniset tiedot: 

 • CE-merkintä
 • Grohen tuotekoodi: 22502LN0
 • Langaton LAN 2.4 GHz
 • Ääniluokka I (merkintä DIN 4109 -hyväksynnästä)
 • Valmistettu Saksassa
 • Virtauspaine min.0,05MPa/suositus 0,1–0,5MPa
 • Käyttöpaine maks.1MPa
 • Testipaine 1,6MPa
 • Läpivirtaus 2–85 l/min
 • Ympäristön lämpötila 3°C-40°C
 • Virransyöttö 100–240VAC50–60Hz/12VDC
 • Teho 30W
 • Suojauslaji IP X4

Grohen tekniset tuotetiedot-dokumentti

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi palvelun kautta ostetut Grohe-tuotteet toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella rahtivapaasti ilman kuluja. Välimyyntivarauksin. Tuotteiden toimittamisesta asiakkaalle vastaa toimitusolosuhteista riippuen Kaukokiito, Posti tai Matkahuolto. Tuotteiden toimitusaika on noin 1-4 viikkoa tilauksen saapumisesta, voitte tiedustella tarkempaa toimitusaikaa asiakaspalvelustamme.

Tuotetakuu, Grohen yleiset takuuehdot:

Tuotteet joissa ilmenee valmistusvirhe korjataan tai vaihdetaan uuteen 2 vuoden kuluessa toimituspäivästä tai mikäli toimituspäivä ei ole tiedossa, niin asennuspäivästä. GROHE vastaa materiaali- ja korjauskustannuksista. Jos valmistusvirhe ilmenee 3-5 vuotta toimistus-/asennuspäivämäärän jälkeen, korvaa GROHE ostajalle tarvittavat varaosat ilman kustannuksia. Työkustannuksista vastaa kuitenkin ostaja.

Takuuehdot:

1. Takuu ei ole voimassa mikäli tuote on väärin asennettu tai vika aiheutuu veden epäpuhtauksista.
2. Kaikki tuotteet asennetaan ja säilytetään huoneenlämmössä. Takuu ei kata pakkasen aiheuttamia rikkoutumia.
3. Takuu ei koske tuotteita, joita käytetään tai säilytetään väärin.
4. Grohe hyväksyy mahdolliset takuuasennukset ennen kuin asiakas suorittaa ne.
5. Tuotteiden asennus- ja huolto-ohjeita tulee noudattaa.

 

Lisätiedot

Valmistaja

Grohe