Hietakari – Sandriff Wall121 Kaareva suihkuseinä teleskoopilla

265.00 

Hietakari – Sandriff Wall 121 on tyylikäs kaareva suihkuseinä moderniin kylpyhuoneeseen. Suihkuseinässä teleskoppikiinnitys, jonka ansioista suihkulasin asennuskorkeus voidaan säätää kylpyhuoneen tilankäyttötarpeen mukaan. Tuotteen suihkulasi on valmistettu karkaistusta turvalasista.

Tuotteen runko voidaan valita mustan, valkoisen, kiiltävän tai harmaan värisenä (katso kuvat.) Suihkulasin väri valittavissa joko kirkkaana tai tummansävyisenä savulasina (katso kuvasarjan viimeinen kuva.) Tuotteen leveys: 527 – 727 mm ja korkeus: 1900 mm. 

Alhaalla näkyvistä vaihtoehdoista voit valita tuotteeseen rungon ja suihkulasin värin, tuotteen mitat ja tarvitsemasi lisävarusteet. Tuotteen saatavuutta erikoismitoissa sekä RAL-värikartan muissa sävyissä voit tiedustella asiakaspalvelustamme.

Huom! Tuote valmistetaan tilauksesta eikä sillä ole peruutusoikeutta sen jälkeen kun tuotteen valmistus on aloitettu. Tuotteella ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.

Tuotteen toimitusaika on noin 2-3 viikkoa tilauksen saapumisesta. 

Tuotetunnus (SKU): Hietakari - Sandriff Wall 121 Kaareva suihkuseinä teleskoopilla Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , , , , ,

Kuvaus

Hietakari – Sandriff Wall 121 Kaareva suihkuseinä teleskoopilla

Mittakuva:

Hietakari Sandriff Wall 121 Kaareva suihkuseinä mittakuva

Hietakari – Sandriff Wall 121 on tyylikäs kaareva suihkuseinä. Se koostuu näyttävistä profiileista ja kiinteästä suihkuseinästä, jossa teleskooppikiinnitys. Teleskooppikiinnitteinen suihkuseinä on helppo asentaa ja sillä voidaan rajata vettä tehokkaasti. Kiinnityksen avulla suihkulasin asennuskorkeus voidaan säätää kylpyhuoneen tilankäyttötarpeen mukaan. Alateleskooppi on varustettu nivelsäätöjalalla lattiakaatojen varalta.

Suihkuseinän koko voidaan valita vakiomitoista tai valmistaa erikoismitoin. Tuotteen seinäkiinnitysprofiilissa on 20mm säätövara. Säätövaraa voidaan käyttää rakennuksen seinän mahdollisen kallistuksen tasaamiseen tai suihkuseinän leveyden kasvattamiseen ilmoitetusta vakiomitasta. Tuotteen saatavuutta sinulle sopivissa mitoissa voit tiedustella asiakaspalvelustamme.

Suihkuseinän runko on saatavissa mustan, valkoisen, kiiltävän tai harmaan värisenä. Tuotteen suihkulasin väri valittavissa joko kirkkaana tai tummansävyisenä savulasina. Molemmat vaihtoehdoista ovat sileäpintaisia ja läpinäkyviä laseja. Tuote valmistetaan 6mm -vahvuisesta karkaistusta turvalasista (EN 12150). Turvalasi voidaan käsitellä tehtaalla Cranith -kalkinestopinnoitteella. Pinnoite suojaa lasia ja pitää sen helpommin puhtaana.

Lasin reunoihin kiinnitetyt profiilit valmistetaan alumiinista. Pintakäsittelyvaihtoehdoista musta (RAL 9005) ja valkoinen (RAL 9010) valmistetaan polttomaalaamalla. Harmaa ja kiiltävä ovat anodisoituja pinnoitteita. Profiilit hiekkapuhalletaan ennen anodisointia, jolloin pinnasta muodostuu mahdollisimman tasainen eikä siihen jää sormenjälkiä. Tuotteessa käytettävät heloitukset kuten lattiahelat ja vinotuet ovat kromattua messinkiseosta.

Tuotteeseen on saatavilla lisävarusteena suora suihkuverhokisko tai suihkuverhokaari (sisältää koukut ja kannattimet). Suihkuverhokiskon ja -kaaren toinen pää kiinnitetään rakennuksen seinään, jolloin toinen pää voidaan kiinnittää joko suihkuseinään tai vastaavasti rakennuksen seinään.

Tuote asennetaan sivusta rakennuksen seinään seinäkiinnitysprofiililla sekä lattian ja katon väliin sijoitettavalla teleskooppikiinnityksellä (huonekorkeus max 2800 mm). Suihkun asennuskorkeus voidaan säätää tilankäyttötarpeen mukaan. Alateleskooppi on varustettu nivelsäätöjalalla lattiakaatojen varalta. Lasin ja lattian väliin voidaan asentaa tiivistesokkeli (vakiovaruste), jolloin vesi ei pääse kulkeutumaan lasin alta.

Lisätiedot

Valmistaja

Hietakari

Väri

Harmaa, Kiiltävä, Musta, Valkoinen

Toimitus ja takuu

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi kautta ostetut yli 100€ tilaukset toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella rahtivapaasti ilman kuluja. Alle 100€ tilauksiin lisätään 10€ pientoimituslisä. Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Tuotteet toimitetaan välimyyntivarauksin.

Toimitusaika perille toimitusosoitteeseen on noin 1-3 viikkoa tilauksen saapumisesta. Tuotteen toimittamisesta vastaa Suomen DB Schenker. Kuljetusyritys ottaa yhteyttä asiakkaaseen tilausvaiheessa ilmoitettuun puhelinnumeroon toimituksen yksityiskohtien sopimiseksi ennen tuotteen toimittamista.

Huom! Tilaustuotteilla ei ole peruutusoikeutta sen jälkeen kun tuotteen valmistus on aloitettu. Tilauksesta valmistettavilla tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta (mahdollinen tilaustuote mainitaan erikseen tuotteen yhteydessä). 

Tuotetakuu:

Hietakari- Sandriff -tuotteilla on 10 vuoden takuu. Takuu koskee tuotteiden mekaanisia osia kuten ovien pyörästöjä ja saranoita tai suihkuseinän teleskooppien lukitusta. Takuu ei korvaa metalliosien tai lasien naarmuttumista eikä lohkeamista. Takuu on voimassa vain mikäli vahinko on johtunut tuotteessa olleesta virheestä, tuote on asennettu asennusohjeiden mukaisesti ja sitä on käytetty käyttöohjeiden mukaisesti. Asennusohjeiden mukaisesti tuotetta ei tule laskea suoraan laatta-, tai kivipinnalle ja asentajan tulee käyttää suojavarusteina suojalaseja sekä suojahansikkaita. Asennuksessa rikkoontunutta tuotetta ei korvata. On huomioitava, että karkaistu lasi ei rikkoonnu itsestään. Paljas lasipinta on erittäin arka kolhuille, pienikin kolhaisu esim. laatta- tai kivipintaan riittää rikkomaan lasin.

Hoito-ohjeet

Suihkutilakalusteen säännöllinen puhdistus pidentää tuotteen käyttöikää ja auttaa pintoja säilymään raikkaina. Suihkulasin pinta voi ajan mittaan kerätä likaa ja saippuajäämiä, erityisesti jos suihkuveden kalkkipitoisuus on korkea. Säännöllisen puhdistuksen avulla lasin pinta säilyy kirkkaana, eikä pinttyneitä likatahroja pääse syntymään.

Tehokkain ja ympäristöystävällisin tapa pitää suihkulasi puhtaana, on kuivata se käytön jälkeen pehmeällä liinalla tai varovasti kumilastalla. Näin vältetään kalkkisaostumien syntyminen. Perusteellisempaan pesuun suositellaan hellävaraista pesuainetta. Suihkutilakalusteille on myynnissä oma pesuaineensa, mutta myös ikkunanpesuaine tai hellävarainen astianpesuaine sopivat tarvittaessa tähän tarkoitukseen. Pesuaineen käytön jälkeen pinta huuhdellaan vedellä huolellisesti puhtaaksi ja kuivataan joko pehmeällä liinalla tai kumilastalla. Lasin hankautumista puhdistuksen yhteydessä tulee välttää.

Pinttyneempään likaan lasipinnassa suositellaan käytettäväksi etikkapohjaista pesuainetta, kalusteen profiilit ja helat eivät kuitenkaan saisi päätyä kosketuksiin etikan kanssa, joka saattaa aiheuttaa niiden värjääntymisen. Pesuaineen käyttöohjeet tulee lukea huolellisesti ja huomioida tarvittaessa myös pesuaineen soveltuvuus maitolasille. Puhdistusainetta sisältävät sienet tai hionta-ainetta sisältävät pesuaineet voivat naarmuttaa sekä lasipintoja että profiileja ja heloja.

Kaikissa puhdistukseen liittyvissä ongelmatilanteissa suosittelemme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme tai valmistajaan.

Valmistaja

Hietakari – Sandriff on suomalainen perheyritys, joka on valmistanut suihkutilakalusteita jo yli neljännesvuosisadan ajan. Suomalaiset design -tuotteet  valmistetaan yrityksen omassa tehtaassa, mikä mahdollistaa tarkan laadun valvonnan. Suihkutila on tyypillisesti kovassa käytössä ja lähtökohtaisesti kostea, tällöin ratkaisuilta edellytetään erityisiä ominaisuuksia, jotta tuote olisi mahdollisimman pitkäikäinen. Tuotteiden tekniikka on CE -hyväksyttyä.

Suihkutila on tilasuunnittelun haastavimpia yksityiskohtia. Kylpyhuoneille varattavat tilat ovat usein pieniä, jolloin suihkutila on kyettävä mahduttamaan hyvinkin pieneen alaan. Tästä huolimatta suihkutilan on oltava toimiva ja sisätiloiltaan mahdollisimman tilava. Suihkutilakaluste on myös osa sisutusta. Lasien ja metalliosien muodolla ja sävyllä voidaan vaikuttaa paljon kylpyhuoneen ilmeeseen. Jokainen kylpyhuone on mitoiltaan ja muodoiltaan yksilöllinen ja sisustusmakuja on yhtä paljon kuin kylpyhuoneen käyttäjiäkin. Tällöin on todellinen haaste tarjota kylpyhuoneisiin suihkutilakalusteita niin, ettei asiakkaan tarvitsisi tinkiä vaatimuksistaan mitoituksen, muotoilun kuin värimaailmankaan suhteen. Hietakari- Sandriff tarjoaa erityisen laajan valikoiman vakio- ja mittatilaustuotteita, joilla jokainen suihkutila on käytännöllisesti ja sisustuksellisesti ratkaistavissa.