Laufen Kompas E Wc-istuin Piiloviemäri S-lukko

399.00  279.00 

Laufen Kompas E WC-istuin, piilotettu S-lukko

Laufen Kompas E lattiamallinen Rimless 650 x 360mm valkoinen WC-istuin, jossa on piilotettu S-lukko, sulkuventtiili, pehmeä istuinkansi kestomuovia ja kaksoishuuhtelu. Asennus ruuveilla tai liimaus.

Istuimen mukana toimitetaan istuinkansi. Tuotteeseen on tilattavissa erikseen myös pehmeästi sulkeutuva soft-close kansi. 

Tuotteen toimitusaika on noin 2-5 arkipäivää tilauksen saapumisesta.

Kuvaus

Laufen Kompas E WC-istuin, piilotettu S-lukko

Valkoinen

LVI-numero: 5657509

Laufenin Kompas E on lattiamallinen laadukas Rimless WC-istuin, jossa on piilotettu S-lukko, sulkuventtiili ja  muovinen istuinkansi. Tuote voidaan asentaa ruuveilla tai liimaamalla. Tehokas 4,5/3 litran kaksoishuuhtelu.

Tyylikäs muotoilu, tehokas huuhtelu ja helppo puhdistettavuus ovat Kompas malliston Rimless WC-istuimien pääominaisuuksia. Lika ja kalkki eivät pääse kerääntymään huuhtelukauluksettomiin WC-istuimiin. Laufen käyttää innovatiivista huuhtelutekniikkaa, jonka ansiosta WC-istuimet huuhtelevat jopa 4cm:n päähän istuimen yläreunasta. Modernisti muotoiltu erityisen ohut istuinkansi. Tähän malliin on saatavilla erikseen myös soft-close kansi.

Laufen on sveitsiläinen WC- ja kylpyhuonekalusteiden asiantuntija, joka on tunnettu korkeasta laadustaan. Kompas on pohjoismaiseen elämäntapaan ja käyttötottumuksiin suunnattu mallisto, jolle tunnusomaista on selkeys, harkittu materiaalien käyttö ja funktionaalinen design, jonka takana on tanskalainen Hee Welling. Welling on tunnettu mm. Haylle suunnittelemastaan About a Chair- tuolistaan.

Mitat:

Korkeus: 850mm

Leveys: 650mm

Pituus: 360mm

Tarkemmat mitat löytyvät mittakuvasta:

WC-istuin Laufen 5657509 mittakuva

Lisätiedot

Valmistaja

Laufen

Väri

Valkoinen

Toimitus ja takuu

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi kautta ostetut yli 100€ tilaukset toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella rahtivapaasti ilman kuluja. Alle 100€ tilauksiin lisätään 10€ pientoimituslisä. Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Tuotteet toimitetaan välimyyntivarauksin.

Toimitusaika perille toimitusosoitteeseen on noin 2-5 arkipäivää tilauksen saapumisesta. Tuotteen toimittamisesta vastaa toimitusolosuhteista riippuen Kaukokiito tai Matkahuolto. Kuljetusyritys ottaa yhteyttä asiakkaaseen tilausvaiheessa ilmoitettuun puhelinnumeroon toimituksen yksityiskohtien sopimiseksi ennen tuotteen toimittamista.

Tuotetakuu:

Laufenin keraamisilla tuotteilla on 5 vuoden takuu. Kalusteiden ja varaosien takuu on kaksi 2 vuotta.

Valmistaja

Laufen valmistaja logo

Vuonna 1892 perustettu sveitsiläinen Laufen muodostaa yhdessä Roca-konsernin kanssa yhden maailman suurimmista kylpyhuonetuotteiden valmistajista. Perinteikäs yritys valmistaa wc-istuimia, pesualtaita ja muita kylpyhuonetuotteita vankalla kokemuksella. Laufenin periaatteena on luoda jatkuvasti uusia ratkaisuja, jotka tekevät sen tuotteista entistäkin toimivampia. Yritys on keskittynyt mm. veden säästämiseen liittyvän tekniikan kehittämiseen. Vaikka tekniset ratkaisut ja tuotteiden toiminnallisuus ovat Laufenilla keskiössä, yritys kiinnittää erityistä huomiota myös muotoiluun tehden tiivistä yhteistyötä kansainvälisten huippusuunnittelijoiden kanssa. Laufen -tuotteet ovat CE -hyväksyttyjä ja tuotteet vastaavat suomalaisiin vaatimuksiin ja standardeihin.