Laufen Kompas Pesuallas ja Allaskaappi Valkoinen

365.00 379.00 

Tyylikäs Laufen kompas pesuallas ja allaskaappi.

Tuote saatavana mitoissa 500x360mm (sisältää yhden hyllyn ja oven) sekä 560×420mm (sisältää yhden hyllyn ja kaksi ovea.)

Tuotteen toimitusaika on noin 2-5 arkipäivää tilauksen saapumisesta.

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , ,

Kuvaus

Laufen Kompas Pesuallas ja Allaskaappi

Valkoinen

Laufenin Kompas pesuallas ja allaskaappi kokonaisuus on laadukas vaihtoehto pienempäänkin tilaan. Värinä kaunis mattavalkoinen. Allaskaappi on saatavana kahdessa mitassa. Allaskaappi sisältää joko yhden hyllyn ja yhden oven (500x360mm) , tai yhden hyllyn ja kaksi ovea (560x420mm.)

Kaapin mukana toimitetaan 3D-seinäasennushelat. Tuotteen muotoilu leikittelee graafisen suorilla ja kaarevilla linjoilla. Sileä keraaminen pinta ja pehmeästi kaareutuvat muodot on helppo pitää puhtaana. Altaassa on seinää vasten kapea reunus, joka estää veden valumisen altaan ja seinän väliin. Altaassa on hanareikä takana keskellä. Huom! Kuvan hana, venttiili ja kiinnitystarvikkeet eivät sisälly toimitukseen.

Laufen on sveitsiläinen WC- ja kylpyhuonekalusteiden asiantuntija, joka on tunnettu korkeasta laadustaan. Kompas on pohjoismaiseen elämäntapaan ja käyttötottumuksiin suunnattu mallisto, jolle tunnusomaista on selkeys, harkittu materiaalien käyttö ja funktionaalinen design, jonka takana on tanskalainen Hee Welling. Welling on tunnettu mm. Haylle suunnittelemastaan About a Chair- tuolistaan.

Tarkemmat tiedot näkyvät mittakuvista:

500x360mm:

Laufen kompas allaskaappi 500 x 360-mittakuva

560x420mm:

Laufen kompas allaskaappi 560 x 420-mittakuva

 

 

 

Lisätiedot

Valmistaja

Laufen

Väri

Valkoinen

Toimitus ja takuu

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi palvelun kautta ostetut Laufen-tuotteet toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella rahtivapaasti ilman kuluja. Välimyyntivarauksin. Tuotteiden toimittamisesta asiakkaalle vastaa toimitusolosuhteista riippuen Kaukokiito, Posti tai Matkahuolto.

Tuotteiden toimitusaika on noin 2-5 arkipäivää tilauksen saapumisesta, voitte tiedustella tarkempaa toimitusaikaa asiakaspalvelustamme.

Tuotetakuu:

Laufenin keraamisilla tuotteilla on viiden (5) vuoden takuu. Kalusteiden ja varaosien takuu on kaksi (2) vuotta.

Valmistaja

Laufen valmistaja logo

Sveitsiläinen Laufen on perustettu vuonna 1892. Tällä hetkellä se muodostaa yhdessä Roca-konsernin kanssa yhden maailman suurimmista kylpyhuonetuotteiden valmistajista. Perinteikkäällä yrityksellä on yli 120 vuoden kokemus laadukkaiden wc-istuinten, pesualtaiden ja muiden kylpyhuonetuotteiden valmistuksesta.

Laufenin periaatteena on luoda jatkuvasti uusia ratkaisuja, jotka tekevät sen tuotteista entistäkin toimivampia. Yritys on keskittynyt jatkuvasti myös veden säästämiseen liittyvän tekniikan kehittämiseen. Laufenin tuotteissa huomioidaan aina paikalliset tarvittavat vaatimukset ja standardit. Tuotteet ovat CE-hyväksyttyjä.

Vaikka tekniset ratkaisut sekä tuotteiden toiminnallisuus ovat Laufenilla keskiössä, yritys kiinnittää erityistä huomiota myös muotoiluun. Se tekee tiivistä yhteistyötä niin kansainvälisten kuin kotimaisten huippusuunnittelijoiden kanssa.