Laufen Kompas Pesuallas Valkoinen

86.00 90.00 

Laufen Kompas on laadukas valkoinen pesuallas. Tuote voidaan asentaa joko suoraan seinään tai kiinnikkeisiin.

Huom! Kuvan hana, venttiili ja kiinnitystarvikkeet eivät sisälly toimitukseen.

Tuotteiden toimitusaika on noin 2-5 arkipäivää tilauksen saapumisesta.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , ,

Kuvaus

Laufen Kompas pesuallas

Valkoinen

Laufenin Kompas pesuallas on laadukas pesuallas, joka voidaan asentaa joko suoraan seinään tai kiinnikkeisiin. Tuotteen muotoilu leikittelee graafisen suorilla ja kaarevilla linjoilla. Sileä keraaminen pinta ja pehmeästi kaareutuvat muodot on helppo pitää puhtaana. Altaassa on seinää vasten kapea reunus, joka estää veden valumisen altaan ja seinän väliin. Tuotteessa on hanareikä takana keskellä. Huom! Kuvan hana, venttiili ja kiinnitystarvikkeet eivät sisälly toimitukseen.

Tuote on saatavilla mitoissa:  500 x 360 mm / 560 x 420 mm / 600 x 420 mm

Laufen on sveitsiläinen WC- ja kylpyhuonekalusteiden asiantuntija, joka on tunnettu korkeasta laadustaan. Kompas on pohjoismaiseen elämäntapaan ja käyttötottumuksiin suunnattu mallisto, jolle tunnusomaista on selkeys, harkittu materiaalien käyttö ja funktionaalinen design, jonka takana on tanskalainen Hee Welling. Welling on tunnettu mm. Haylle suunnittelemastaan About a Chair- tuolistaan.

Tarkemmat mitat löytyvät mittakuvista:

500 x 360 mm:

Laufen Kompas pesuallas 5618002 mittakuva

560 x 360 mm:

Laufen Kompas pesuallas 5618003 mittakuva

600 x 420 mm:

Laufen Kompas pesuallas 5618004 mittakuva

Lisätiedot

Valmistaja

Laufen

Väri

Valkoinen

Toimitus ja takuu

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi kautta ostetut yli 100€ tilaukset toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella rahtivapaasti ilman kuluja. Alle 100€ tilauksiin lisätään 10€ pientoimituslisä. Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Tuotteet toimitetaan välimyyntivarauksin.

Toimitusaika perille toimitusosoitteeseen on noin 2-5 arkipäivää tilauksen saapumisesta. Tuotteen toimittamisesta vastaa toimitusolosuhteista riippuen Kaukokiito, Posti tai Matkahuolto. Kuljetusyritys ottaa yhteyttä asiakkaaseen tilausvaiheessa ilmoitettuun puhelinnumeroon toimituksen yksityiskohtien sopimiseksi ennen tuotteen toimittamista.

Tuotetakuu:

Laufenin keraamisilla tuotteilla on 5 vuoden takuu. Kalusteiden ja varaosien takuu on kaksi 2 vuotta.

Valmistaja

Laufen valmistaja logo

Vuonna 1892 perustettu sveitsiläinen Laufen muodostaa yhdessä Roca-konsernin kanssa yhden maailman suurimmista kylpyhuonetuotteiden valmistajista. Perinteikäs yritys valmistaa wc-istuimia, pesualtaita ja muita kylpyhuonetuotteita vankalla kokemuksella. Laufenin periaatteena on luoda jatkuvasti uusia ratkaisuja, jotka tekevät sen tuotteista entistäkin toimivampia. Yritys on keskittynyt mm. veden säästämiseen liittyvän tekniikan kehittämiseen. Vaikka tekniset ratkaisut ja tuotteiden toiminnallisuus ovat Laufenilla keskiössä, yritys kiinnittää erityistä huomiota myös muotoiluun tehden tiivistä yhteistyötä kansainvälisten huippusuunnittelijoiden kanssa. Laufen -tuotteet ovat CE -hyväksyttyjä ja tuotteet vastaavat suomalaisiin vaatimuksiin ja standardeihin.