Laufen Kompas Seinä-wc

174.00  136.00 

Laufen Kompas valkoinen seinään kiinnitettävä Rimless 500 x 360mm WC-istuin, jossa istuinkansi  on kestomuovia. Tähän malliin voit myös hankkia Soft Close kannen, joka sulkeutuu hitaasti ja pehmeästi. Pulttien etäisyys 180-230mm.

Huom! Paketti ei sisällä seinäkiinnitystelinettä. Tuote on yhteensopiva muun muassa Tuote on yhteensopiva muun muassa Geberit seinä-wc:n asennustelineen kanssa.

Tuotteen toimitusaika on noin 2-5 arkipäivää tilauksen saapumisesta.

Tuotetunnus (SKU): Laufen Kompas Seinä-WC 5657508 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , ,

Kuvaus

Laufen Kompas Seinä-WC

Valkoinen

LVI-numero: 5657508

Laufenin Kompas on valkoinen laadukas seinään kiinnitettävä huuhtelukaulukseton Rimless WC-istuin, jossa on kestomuovinen istuinkansi. Huom! paketti ei sisällä seinäkiinnitystelinettä. Pulttien etäisyys 180-230mm. Soveltuu hyvin myös pieniin WC-tiloihin. Modernisti muotoiltu erityisen ohut istuinkansi. 4,5/3 tai 4/2  litrainen kaksoishuuhtelu on ekologinen vaihtoehto.

Laufen on sveitsiläinen WC- ja kylpyhuonekalusteiden asiantuntija, joka on tunnettu korkeasta laadustaan. Kompas on pohjoismaiseen elämäntapaan ja käyttötottumuksiin suunnattu mallisto, jolle tunnusomaista on selkeys, harkittu materiaalien käyttö ja funktionaalinen design, jonka takana on tanskalainen Hee Welling. Welling on tunnettu mm. Haylle suunnittelemastaan About a Chair- tuolistaan.

Tuote on yhteensopiva muun muassa Tuote on yhteensopiva muun muassa Geberit seinä-wc:n asennustelineen kanssa.

Mitat:

Korkeus: 355mm

Leveys: 360mm

Pituus: 500mm

Tarkemmat mitat löytyvät mittakuvasta:

Seinä-WC Laufen 5657508 mittakuva

Lisätiedot

Valmistaja

Laufen

Väri

Valkoinen

Toimitus ja takuu

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi kautta ostetut yli 100€ tilaukset toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella rahtivapaasti ilman kuluja. Alle 100€ tilauksiin lisätään 10€ pientoimituslisä. Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Tuotteet toimitetaan välimyyntivarauksin.

Toimitusaika perille toimitusosoitteeseen on noin 2-5 arkipäivää tilauksen saapumisesta. Tuotteen toimittamisesta vastaa toimitusolosuhteista riippuen Kaukokiito tai Matkahuolto. Kuljetusyritys ottaa yhteyttä asiakkaaseen tilausvaiheessa ilmoitettuun puhelinnumeroon toimituksen yksityiskohtien sopimiseksi ennen tuotteen toimittamista.

Tuotetakuu:

Laufenin keraamisilla tuotteilla on 5 vuoden takuu. Kalusteiden ja varaosien takuu on kaksi 2 vuotta.

Valmistaja

Laufen valmistaja logo

Vuonna 1892 perustettu sveitsiläinen Laufen muodostaa yhdessä Roca-konsernin kanssa yhden maailman suurimmista kylpyhuonetuotteiden valmistajista. Perinteikäs yritys valmistaa wc-istuimia, pesualtaita ja muita kylpyhuonetuotteita vankalla kokemuksella. Laufenin periaatteena on luoda jatkuvasti uusia ratkaisuja, jotka tekevät sen tuotteista entistäkin toimivampia. Yritys on keskittynyt mm. veden säästämiseen liittyvän tekniikan kehittämiseen. Vaikka tekniset ratkaisut ja tuotteiden toiminnallisuus ovat Laufenilla keskiössä, yritys kiinnittää erityistä huomiota myös muotoiluun tehden tiivistä yhteistyötä kansainvälisten huippusuunnittelijoiden kanssa. Laufen -tuotteet ovat CE -hyväksyttyjä ja tuotteet vastaavat suomalaisiin vaatimuksiin ja standardeihin.