Laufen Kompas Wc-istuin P-lukko

450.00  329.00 

Laufen Kompas WC-istuin, P-lukko

Laufen Kompas valkoinen lattiamallinen Rimless 650 x 360mm WC-istuin, jossa on P-lukko, sulkuventtiili, pehmeä istuinkansi kestomuovia ja kaksoishuuhtelu. Asennus liimaamalla.

Istuimen mukana toimitetaan istuinkansi. Tuotteeseen on tilattavissa erikseen myös pehmeästi sulkeutuva soft-close kansi. 

Tuotteen toimitusaika on noin 2-5 arkipäivää tilauksen saapumisesta.

Tuotetunnus (SKU): Laufen Kompas WC-istuin 5657506 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , , ,

Kuvaus

Laufen Kompas WC-istuin, P-lukko

Valkoinen

LVI-numero: 5657506

Laufenin Kompas on valkoinen lattiamallinen laadukas Rimless WC-istuin, jossa on P-lukko, sulkuventtiili ja  kestomuovinen istuinkansi. Tuote asennetaan liimaamalla. Tehokas ja ekologinen 4,5/3 litran kaksoishuuhtelu.

Tyylikäs muotoilu, tehokas huuhtelu ja helppo puhdistettavuus ovat Kompas-malliston Rimless WC-istuimien pääominaisuuksia. Lika ja kalkki eivät pääse kerääntymään huuhtelukauluksettomiin WC-istuimiin. Laufen käyttää innovatiivista huuhtelutekniikkaa, jonka ansiosta WC-istuimet huuhtelevat jopa 4cm:n päähän istuimen yläreunasta. Modernisti muotoiltu erityisen ohut istuinkansi.

Laufen on sveitsiläinen WC- ja kylpyhuonekalusteiden asiantuntija, joka on tunnettu korkeasta laadustaan. Kompas on pohjoismaiseen elämäntapaan ja käyttötottumuksiin suunnattu mallisto, jolle tunnusomaista on selkeys, harkittu materiaalien käyttö ja funktionaalinen design, jonka takana on tanskalainen Hee Welling. Welling on tunnettu mm. Haylle suunnittelemastaan About a Chair- tuolistaan.

Mitat:

Korkeus: 850mm

Leveys: 360mm

Pituus: 650mm

Tarkemmat mitat löytyvät mittakuvasta:

WC-istuin Laufen 5657506

Lisätiedot

Valmistaja

Laufen

Väri

Valkoinen

Toimitus ja takuu

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi kautta ostetut yli 100€ tilaukset toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella rahtivapaasti ilman kuluja. Alle 100€ tilauksiin lisätään 10€ pientoimituslisä. Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Tuotteet toimitetaan välimyyntivarauksin.

Toimitusaika perille toimitusosoitteeseen on noin 2-5 arkipäivää tilauksen saapumisesta. Tuotteen toimittamisesta vastaa toimitusolosuhteista riippuen Kaukokiito, Posti tai Matkahuolto. Kuljetusyritys ottaa yhteyttä asiakkaaseen tilausvaiheessa ilmoitettuun puhelinnumeroon toimituksen yksityiskohtien sopimiseksi ennen tuotteen toimittamista.

Tuotetakuu:

Laufenin keraamisilla tuotteilla on 5 vuoden takuu. Kalusteiden ja varaosien takuu on kaksi 2 vuotta.

Valmistaja

Laufen valmistaja logo

Vuonna 1892 perustettu sveitsiläinen Laufen muodostaa yhdessä Roca-konsernin kanssa yhden maailman suurimmista kylpyhuonetuotteiden valmistajista. Perinteikäs yritys valmistaa wc-istuimia, pesualtaita ja muita kylpyhuonetuotteita vankalla kokemuksella. Laufenin periaatteena on luoda jatkuvasti uusia ratkaisuja, jotka tekevät sen tuotteista entistäkin toimivampia. Yritys on keskittynyt mm. veden säästämiseen liittyvän tekniikan kehittämiseen. Vaikka tekniset ratkaisut ja tuotteiden toiminnallisuus ovat Laufenilla keskiössä, yritys kiinnittää erityistä huomiota myös muotoiluun tehden tiivistä yhteistyötä kansainvälisten huippusuunnittelijoiden kanssa. Laufen -tuotteet ovat CE -hyväksyttyjä ja tuotteet vastaavat suomalaisiin vaatimuksiin ja standardeihin.