Laufen Kompas Wc-istuin

399.00 439.00 

Laufen Kompas valkoinen lattiamallinen Rimless 650 x 360mm WC-istuin. Tuote sisältää sulkuventtiilin, kestomuovisen istuinkannen ja tehokkaan kaksoishuuhtelun. Asennus liimaamalla.

Tuotteen viemäröinti voidaan valita S-lukollapiilotetulla S-lukolla tai P-lukolla varustettuna.

Tuotteiden toimitusaika on noin 2-5 arkipäivää tilauksen saapumisesta. 

Poista

Kuvaus

Laufen Kompas WC-istuin

Valkoinen

Laufenin Kompas on lattiamallinen laadukas Rimless WC-istuin. Tuotteeseen on valittavana lattiaviemäröintiä varten S-lukko, jonka saa myös piilotettuna versiona. Seinäviemäröintiä varten tuotteeseen saatavilla P-lukko. Istuimeen sisältyy sulkuventtiili ja kestomuovinen istuinkansi. Tuotteessa on tehokas ja ekologinen 4,5/3 litran kaksoishuuhtelu. Tuote asennetaan liimaamalla.

Tyylikäs muotoilu, tehokas huuhtelu ja helppo puhdistettavuus ovat Kompas-malliston Rimless WC-istuimien pääominaisuuksia. Lika ja kalkki eivät pääse kerääntymään huuhtelukauluksettomiin WC-istuimiin. Laufen käyttää innovatiivista huuhtelutekniikkaa, jonka ansiosta WC-istuimet huuhtelevat jopa 4cm:n päähän istuimen yläreunasta. Modernisti muotoiltu erityisen ohut istuinkansi.

Laufen on sveitsiläinen WC- ja kylpyhuonekalusteiden asiantuntija, joka on tunnettu korkeasta laadustaan. Kompas on pohjoismaiseen elämäntapaan ja käyttötottumuksiin suunnattu mallisto, jolle tunnusomaista on selkeys, harkittu materiaalien käyttö ja funktionaalinen design, jonka takana on tanskalainen Hee Welling. Welling on tunnettu mm. Haylle suunnittelemastaan About a Chair- tuolistaan.

Mitat:

Korkeus: 850mm

Leveys: 360mm

Pituus: 650mm

Tarkemmat mitat löytyvät mittakuvasta:

Laufen Kompas Wc-istuin mittakuva

Lisätiedot

Valmistaja

Laufen

Väri

Valkoinen

Toimitus ja takuu

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi palvelun kautta ostetut Laufen-tuotteet toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella rahtivapaasti ilman kuluja. Välimyyntivarauksin. Tuotteiden toimittamisesta asiakkaalle vastaa toimitusolosuhteista riippuen Kaukokiito, Posti tai Matkahuolto.

Tuotteiden toimitusaika on noin 2-5 arkipäivää tilauksen saapumisesta, voitte tiedustella tarkempaa toimitusaikaa asiakaspalvelustamme.

Tuotetakuu:

Laufenin keraamisilla tuotteilla on viiden (5) vuoden takuu. Kalusteiden ja varaosien takuu on kaksi (2) vuotta.

Valmistaja

Laufen valmistaja logo

Sveitsiläinen Laufen on perustettu vuonna 1892. Tällä hetkellä se muodostaa yhdessä Roca-konsernin kanssa yhden maailman suurimmista kylpyhuonetuotteiden valmistajista. Perinteikkäällä yrityksellä on yli 120 vuoden kokemus laadukkaiden wc-istuinten, pesualtaiden ja muiden kylpyhuonetuotteiden valmistuksesta.

Laufenin periaatteena on luoda jatkuvasti uusia ratkaisuja, jotka tekevät sen tuotteista entistäkin toimivampia. Yritys on keskittynyt jatkuvasti myös veden säästämiseen liittyvän tekniikan kehittämiseen. Laufenin tuotteissa huomioidaan aina paikalliset tarvittavat vaatimukset ja standardit. Tuotteet ovat CE-hyväksyttyjä.

Vaikka tekniset ratkaisut sekä tuotteiden toiminnallisuus ovat Laufenilla keskiössä, yritys kiinnittää erityistä huomiota myös muotoiluun. Se tekee tiivistä yhteistyötä niin kansainvälisten kuin kotimaisten huippusuunnittelijoiden kanssa.