Laufen Pro Seinä-wc

350.00  243.00 

Laufen Pro valkoinen seinään kiinnitettävä Rimless 530 x 360mm WC-istuin. ”Easy fit montage”. Huom! Paketti ei sisällä istuinkantta eikä seinätelinettä.

Tähän malliin voit tilata erikseen istuinkannen Laufen Pro 5714302. Tuote on yhteensopiva muun muassa Geberit seinä-wc:n asennustelineen kanssa.

Tuotteen toimitusaika on noin 2-5 arkipäivää tilauksen saapumisesta.

Tuotetunnus (SKU): Laufen Kompas Pro Seinä-WC 5657510 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , , , ,

Kuvaus

Laufen Pro Seinä-WC (huom! Ei sisällä istuinkantta eikä seinäkiinnitystelinettä)

Valkoinen

LVI-numero: 5657510

Laufenin Pro on laadukas seinään kiinnitettävä Rimless WC-istuin. Tuotteessa on Laufenin ”Easy fit montage”, joka tekee asennuksesta helppoa ja nopeaa. Seinä-WC soveltuu hyvin erikokoisiin WC-tiloihin ja kylpyhuoneisiin ja jättämällä lattiapinnan vapaaksi seinä-wc helpottaa tilan puhtaanapitoa.  4,5/3 tai 4/4-litrainen kaksoishuuhtelu on ekologinen ja tehokas. Täysin lasitettu viemäröinti.

Laufen on sveitsiläinen WC- ja kylpyhuonekalusteiden asiantuntija, joka on tunnettu korkeasta laadustaan. Kompas on pohjoismaiseen elämäntapaan ja käyttötottumuksiin suunnattu mallisto, jolle tunnusomaista on selkeys, harkittu materiaalien käyttö ja funktionaalinen design, jonka takana on tanskalainen Hee Welling. Welling on tunnettu mm. Haylle suunnittelemastaan About a Chair- tuolistaan.

Tuote on yhteensopiva muun muassa Geberit seinä-wc:n asennustelineen kanssa.

Mitat:

Korkeus: 345mm

Leveys: 360mm

Pituus: 530mm

Tuote on alipainetestattu

Tarkemmat mitat löytyvät mittakuvasta:

Seinä-WC Laufen Pro 5657510 mittakuva

Lisätiedot

Valmistaja

Laufen

Väri

Valkoinen

Toimitus ja takuu

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi kautta ostetut yli 100€ tilaukset toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella rahtivapaasti ilman kuluja. Alle 100€ tilauksiin lisätään 10€ pientoimituslisä. Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Tuotteet toimitetaan välimyyntivarauksin.

Toimitusaika perille toimitusosoitteeseen on noin 2-5 arkipäivää tilauksen saapumisesta. Tuotteen toimittamisesta vastaa toimitusolosuhteista riippuen Kaukokiito tai Matkahuolto. Kuljetusyritys ottaa yhteyttä asiakkaaseen tilausvaiheessa ilmoitettuun puhelinnumeroon toimituksen yksityiskohtien sopimiseksi ennen tuotteen toimittamista.

Tuotetakuu:

Laufenin keraamisilla tuotteilla on 5 vuoden takuu. Kalusteiden ja varaosien takuu on kaksi 2 vuotta.

Valmistaja

Laufen valmistaja logo

Vuonna 1892 perustettu sveitsiläinen Laufen muodostaa yhdessä Roca-konsernin kanssa yhden maailman suurimmista kylpyhuonetuotteiden valmistajista. Perinteikäs yritys valmistaa wc-istuimia, pesualtaita ja muita kylpyhuonetuotteita vankalla kokemuksella. Laufenin periaatteena on luoda jatkuvasti uusia ratkaisuja, jotka tekevät sen tuotteista entistäkin toimivampia. Yritys on keskittynyt mm. veden säästämiseen liittyvän tekniikan kehittämiseen. Vaikka tekniset ratkaisut ja tuotteiden toiminnallisuus ovat Laufenilla keskiössä, yritys kiinnittää erityistä huomiota myös muotoiluun tehden tiivistä yhteistyötä kansainvälisten huippusuunnittelijoiden kanssa. Laufen -tuotteet ovat CE -hyväksyttyjä ja tuotteet vastaavat suomalaisiin vaatimuksiin ja standardeihin.