Laufen Kompas Pro Seinä-WC

319.00  268.00 

Laufen Kompas Pro valkoinen seinään kiinnitettävä Rimless 530 x 360mm WC-istuin. ”Easy fit montage”. Huom! Paketti ei sisällä istuinkantta eikä seinätelinettä.

Tähän malliin voit tilata erikseen istuinkannen Laufen Pro 5714302. Saatavilla myös Soft Close istuinkansi joka sulkeutuu aina pehmeästi. Tuote on yhteensopiva muun muassa Geberit seinä-wc:n asennustelineen kanssa.

tuotetunnus (SKU) Laufen Kompas Pro Seinä-WC 5657510 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , ,

Kuvaus

Laufen Kompas Pro Seinä-WC (huom! Ei sisällä istuinkantta eikä seinäkiinnitystelinettä)

Valkoinen

LVI-numero: 5657510

Laufenin Kompas Pro on laadukas seinään kiinnitettävä Rimless WC-istuin. Tuotteessa on Laufenin ”Easy fit montage”, joka tekee asennuksesta helppoa ja nopeaa. Seinä-WC soveltuu hyvin erikokoisiin WC-tiloihin ja kylpyhuoneisiin ja jättämällä lattiapinnan vapaaksi seinä-wc helpottaa tilan puhtaanapitoa.  4,5/3 tai 4/4-litrainen kaksoishuuhtelu on ekologinen ja tehokas. Täysin lasitettu viemäröinti.

Laufen on sveitsiläinen WC- ja kylpyhuonekalusteiden asiantuntija, joka on tunnettu korkeasta laadustaan. Kompas on pohjoismaiseen elämäntapaan ja käyttötottumuksiin suunnattu mallisto, jolle tunnusomaista on selkeys, harkittu materiaalien käyttö ja funktionaalinen design, jonka takana on tanskalainen Hee Welling. Welling on tunnettu mm. Haylle suunnittelemastaan About a Chair- tuolistaan.

Tuote on yhteensopiva muun muassa Geberit seinä-wc:n asennustelineen kanssa.

Mitat:

Korkeus: 345mm

Leveys: 360mm

Pituus: 530mm

Tuote on alipainetestattu

Tarkemmat mitat löytyvät mittakuvasta:

Seinä-WC Laufen Pro 5657510 mittakuva

Lisätiedot

Valmistaja

Laufen

Väri

Valkoinen

Toimitus ja takuu

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi palvelun kautta ostetut Laufen-tuotteet toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella rahtivapaasti ilman kuluja. Välimyyntivarauksin. Tuotteiden toimittamisesta asiakkaalle vastaa toimitusolosuhteista riippuen Kaukokiito, Posti tai Matkahuolto.

Tuotteiden toimitusaika on noin 2-5 arkipäivää tilauksen saapumisesta, voitte tiedustella tarkempaa toimitusaikaa asiakaspalvelustamme.

Tuotetakuu:

Laufenin keraamisilla tuotteilla on viiden (5) vuoden takuu. Kalusteiden ja varaosien takuu on kaksi (2) vuotta.

Valmistaja

Laufen valmistaja logo

Sveitsiläinen Laufen on perustettu vuonna 1892. Tällä hetkellä se muodostaa yhdessä Roca-konsernin kanssa yhden maailman suurimmista kylpyhuonetuotteiden valmistajista. Perinteikkäällä yrityksellä on yli 120 vuoden kokemus laadukkaiden wc-istuinten, pesualtaiden ja muiden kylpyhuonetuotteiden valmistuksesta.

Laufenin periaatteena on luoda jatkuvasti uusia ratkaisuja, jotka tekevät sen tuotteista entistäkin toimivampia. Yritys on keskittynyt jatkuvasti myös veden säästämiseen liittyvän tekniikan kehittämiseen. Laufenin tuotteissa huomioidaan aina paikalliset tarvittavat vaatimukset ja standardit. Tuotteet ovat CE-hyväksyttyjä.

Vaikka tekniset ratkaisut sekä tuotteiden toiminnallisuus ovat Laufenilla keskiössä, yritys kiinnittää erityistä huomiota myös muotoiluun. Se tekee tiivistä yhteistyötä niin kansainvälisten kuin kotimaisten huippusuunnittelijoiden kanssa.