Oras 7261 Oramix Suihkuhana Kromi

202.00  151.50 

Suihkuhana Oras 7261 Oramix, kromi

Suomalaista designia – Harri Koskisen suunnittelema Oras Oramix on pressostaattinen suihkuhana, joka reagoi vedenpaineen vaihteluihin nopeasti ja tarkasti sekä pitää veden lämpötilan valittuna.

(Oras Oramixiin on mahdollista lisätä myös vaihdinjuoksuputki).

Huom. Kuvassa näkyvät peitelaipat eivät sisälly toimitukseen.

Tuotteen toimitusaika on noin 1-4 viikkoa tilauksen saapumisesta. 

 

tuotetunnus (SKU) Oras 7261 Suihkuhana Kromi Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Kuvaus

Suihkuhana Oras 7261 Oramix

Kromi

Harri Koskisen suunnittelema pressostaattinen suihkuhana, joka reagoi vedenpaineen vaihteluihin nopeasti ja tarkasti sekä pitää veden lämpötilan valittuna. Soveltuu paikkoihin, joissa vesipisteitä on paljon ja verkostossa on aina runsaasti kuumaa vettä (esimerkiksi kerros- ja rivitalot). Lämmönsäätökahvassa on lämpötilan rajoitin, joka voidaan ohittaa nappia painamalla. Hanassa on roskasihdit ja yksisuuntaventtiilit. Hyväksynnät: STF VTT-RTH-00028-11

Tuotteen tarkemmat tiedot ja mitat tuotesivuilla:

http://www.oras.com/fi/tuotteet/oras-oramix/product/7261/

Lisätiedot

Valmistaja

Oras

Väri

Kromi

Toimitus ja takuu

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi palvelun kautta ostetut Oras-tuotteet toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella rahtivapaasti ilman kuluja. Välimyyntivarauksin.

Tuotteiden toimittamisesta asiakkaalle vastaa toimitusolosuhteista riippuen Kaukokiito, Posti tai Matkahuolto. Tuotteiden toimitusaika on noin 1-4 viikkoa tilauksen saapumisesta, voitte tiedustella tarkempaa toimitusaikaa asiakaspalvelustamme.

Tuotetakuu:

Takuu on voimassa 2 vuotta ostopäivästä tai jos ostosta ei ole dokumentointia, takuu on voimassa 2 vuotta hanan valmistusleiman vuodesta ja kuukaudesta. Tuotteen normaalista kulumisesta, väärästä asennuksesta, väärinkäytöstä tai huolto- ja käyttöohjeessa annettujen ohjeiden laiminlyönnistä johtuvia virheitä ei korvata.

Hoito- ja puhdistusohjeet

Puhdista hanan pinta pesuaineliuokseen kostutetulla sienellä tai pehmeällä keittiöliinalla. Huom! Älä käytä sumutinpulloa. Huuhtele runsaalla puhtaalla, haalealla vedellä. Pyyhi lopuksi hana kuivaksi. Tuotteen ulkopintojen puhdistukseen tulee käyttää neutraaleja tai lievästi emäksisiä (pH 6 – 9) nestemäisiä puhdistusaineita. Tällaisia ovat mm. saippualiuokset ja useat astianpesuaineet (ei konepesuaineet).

Noudata aina pesuaineen valmistajan käyttö ja annosteluohjeita. Orgaanisia liuottimia, syövyttäviä ja/tai hankaavia aineita tai puhdistusvälineitä ei saa käyttää. Kromipinnoite ei kestä, tai kestää huonosti, fosforihappoa ja klooriyhdisteitä. Sama koskee myös suihkuvarusteiden muoviosia. Puhdistaminen painepesurilla on kielletty. Puhdistuksen jälkeen tulee pinnat aina huuhdella ja pyyhkiä kuivaksi. Poresuutin voidaan tarvittaessa irroittaa ja puhdistaa vedellä tai vaihtaa uuteen.

Hanojen ja hanavarusteiden käyttöympäristön lämpötila ei saa ylittää +65 °C, sama lämpötilarajoitus koskee myös hanojen ja hanavarusteiden puhdistusta.

Valmistaja

Oras Valmistaja Logo

Oras perustettiin Raumalla 1945. Perustamisestaan lähtien yritys on keskittynyt tuotteiden käyttäjäystävällisyyteen, veden ja energian säästöön, turvallisuuteen ja designiin. Oraksen tavoitteena on tehdä veden käytöstä helppoa sekä ympäristöä säästävää. Tänä päivänä Oras tunnetaan innovatiivisista hana- ja suihkutuotteistaan, joissa yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla suorituskyky ja design, sekä laatu ja luotettavuus. Oras toi ensimmäiset kosketusvapaat hanat markkinoille jo 1990-luvulla ja on toiminut elektronisten hanojen kehittämisen edelläkävijänä jo pitkään.