Oras 7261 Oramix Suihkuhana Kromi

192.00  179.00 

Suihkuhana Oras 7261 Oramix, kromi

Suomalaista designia – Harri Koskisen suunnittelema Oras Oramix on pressostaattinen suihkuhana, joka reagoi vedenpaineen vaihteluihin nopeasti ja tarkasti sekä pitää veden lämpötilan valittuna.

(Oras Oramixiin on mahdollista lisätä myös vaihdinjuoksuputki).

Huom. Kuvassa näkyvät peitelaipat eivät sisälly toimitukseen.

tuotetunnus (SKU) Oras 7261 Suihkuhana Kromi Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Kuvaus

Suihkuhana Oras 7261 Oramix

Kromi

Harri Koskisen suunnittelema pressostaattinen suihkuhana, joka reagoi vedenpaineen vaihteluihin nopeasti ja tarkasti sekä pitää veden lämpötilan valittuna. Soveltuu paikkoihin, joissa vesipisteitä on paljon ja verkostossa on aina runsaasti kuumaa vettä (esimerkiksi kerros- ja rivitalot). Lämmönsäätökahvassa on lämpötilan rajoitin, joka voidaan ohittaa nappia painamalla. Hanassa on roskasihdit ja yksisuuntaventtiilit. Hyväksynnät: STF VTT-RTH-00028-11

Tuotteen tarkemmat tiedot ja mitat tuotesivuilla:

http://www.oras.com/fi/tuotteet/oras-oramix/product/7261/

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi palvelun kautta ostetut Oras-tuotteet toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella rahtivapaasti ilman kuluja. Välimyyntivarauksin. Tuotteiden toimittamisesta asiakkaalle vastaa toimitusolosuhteista riippuen Kaukokiito, Posti tai Matkahuolto. Tuotteiden toimitusaika on noin 1-4 viikkoa tilauksen saapumisesta, voitte tiedustella tarkempaa toimitusaikaa asiakaspalvelustamme.

Tuotetakuu:

Takuu on voimassa 2 vuotta ostopäivästä tai jos ostosta ei ole dokumentointia, takuu on voimassa 2 vuotta hanan valmistusleiman vuodesta ja kuukaudesta. Tuotteen normaalista kulumisesta, väärästä asennuksesta, väärinkäytöstä tai huolto- ja käyttöohjeessa annettujen ohjeiden laiminlyönnistä johtuvia virheitä ei korvata.

Lisätiedot

Valmistaja

Oras

Väri

Kromi