Oras 8225F Alessi Keittiöhana APK Kromi

1,179.30 

Oras 8225F Keittiöhana

SWAN By Oras

ALESSI Swan by Oras on italiailaisen Mario Trimarchin suunnittelema tyylikäs keittiöhana astianpesukoneventtiilillä. Pesukoneventtiili avataan painonapista, jolloin merkkivalo palaa pesukoneventtiilin ollessa aktivoitu. Venttiilin saa sulkeutumaan autoamattisesti joko 4 tai 12 tunnin kuluttua.

Hanan muotoilussa yhdistyvät joutsenen sulavat linjat ja Oraksen hanojen älykkäät vesitoiminnot. Tuotteessa on kaunis kääntyvä juoksuputki sekä lämpötilansäädin, jonka punainen LED-valo varoittaa kuumasta vedestä. Tuotteen pintakäsittelynä kromi.

Tuotteen toimitusaika on noin 1-2 viikkoa tilauksen saapumisesta.

Tuotetunnus (SKU): Oras 8225F 6219137 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , ,

Kuvaus

Keittiöhana Oras 8225F

SWAN by Oras

Kromi

Tyylikäs kaksiotteinen design-keittiöhana astianpesukoneventtiilillä. Hanassa on kääntyvä juoksuputki, poresuutin ja Smart-painonappi. Painonappi avaa  ja sulkee hanan uudelleen painettaessa. Hana sulkeutuu automaattisesti 60 sekunnin kuluttua. Hanassa on virtaamansäädin (auki / kiinni) ja lämpötilansäädin, jonka punainen LED-valo varoittaa kuumasta vedestä. Pesukoneventtiili avataan painonapista ja merkkivalo palaa pesukoneventtiilin ollessa aktivoitu. Venttiili sulkeutuu automaattisesti joko 4 tai 12 tunnin kuluttua (yhdellä painalluksella pesukoneventtiili on auki 4 tuntia ja viiden sekunnin painalluksella 12 tuntia).

Juoksuputken kääntymiskulma on 100°, kääntymiskulmaa on mahdollista rajoittaa 60° tai 85°:seen. Design: Mario Trimarchi. F = joustavat kytkentäputket.

Tuotteen tarkemmat tiedot näkyvät mittakuvasta:

Oras 8225F Alessi Keittiöhana APK Kromi mittakuva

 

Valmistajan tuotesivut.

Lisätiedot

Valmistaja

Oras

Väri

Kromi

Toimitus ja takuu

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi kautta ostetut tilaukset toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella kiinteällä toimituskululla 9€. Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Tuotteet toimitetaan välimyyntivarauksin.

Toimitusaika perille toimitusosoitteeseen on noin 1-4 viikkoa tilauksen saapumisesta. Tuotteen toimittamisesta vastaa toimitusolosuhteista riippuen Kaukokiito tai Matkahuolto. Kuljetusyritys ottaa yhteyttä asiakkaaseen tilausvaiheessa ilmoitettuun puhelinnumeroon toimituksen yksityiskohtien sopimiseksi ennen tuotteen toimittamista.

Tuotetakuu:

Oras -tuotteiden takuu on voimassa 2 vuotta ostopäivästä tai jos ostosta ei ole dokumentointia, takuu on voimassa 2 vuotta hanan valmistusleiman vuodesta ja kuukaudesta. Tuotteen normaalista kulumisesta, väärästä asennuksesta, väärinkäytöstä tai huolto- ja käyttöohjeessa annettujen ohjeiden laiminlyönnistä johtuvia virheitä ei korvata.

Hoito- ja puhdistusohjeet

Hanan pinta puhdistetaan pesuaineliuokseen kostutetulla sienellä tai pehmeällä keittiöliinalla. Huuhtele runsaalla puhtaalla, haalealla vedellä. Pyyhi lopuksi hana kuivaksi. Tuotteen ulkopintojen puhdistukseen tulee käyttää neutraaleja tai lievästi emäksisiä (pH 6 – 9) nestemäisiä puhdistusaineita (useimmat saippualiuokset ja käsitiskipesuaineet). Pesuaineen annostelussa tulee noudattaa pesuaineen valmistajan käyttö- ja annosteluohjeita. Puhdistuksen jälkeen pinnat huuhdellaan ja pyyhitään kuivaksi. Hanan poresuuttimen voidaan tarvittaessa irroittaa ja puhdistaa vedellä tai vaihtaa uuteen.

Orgaanisia liuottimia, syövyttäviä ja/tai hankaavia aineita tai puhdistusvälineitä ei tule käyttää. Kromipinnoite ei kestä, tai kestää huonosti, fosforihappoa ja klooriyhdisteitä. Sama koskee myös suihkuvarusteiden muoviosia. Hanoja ei tule puhdistaa sumutinpullolla tai painepesurilla.

Hanojen ja hanavarusteiden käyttöympäristön lämpötila ei tule ylittää +65 °C, sama lämpötilarajoitus koskee myös hanojen ja hanavarusteiden puhdistusta.

Valmistaja

Oras Valmistaja Logo

Oras perustettiin Raumalla 1945. Perustamisestaan lähtien yritys on keskittynyt tuotteiden käyttäjäystävällisyyteen, veden ja energian säästöön, turvallisuuteen ja designiin. Oraksen tavoitteena on tehdä veden käytöstä helppoa, turvallista sekä ympäristöä säästävää. Tänä päivänä Oras tunnetaan innovatiivisista hana- ja suihkutuotteistaan, joissa yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla suorituskyky ja design, sekä laatu ja luotettavuus. Oras on toiminut elektronisten hanojen kehittämisen edelläkävijänä ja toi ensimmäiset kosketusvapaat hanat markkinoille jo 1990-luvulla.