Otsoson Aalto Valumarmoriallas 600C – 1200C

280.00 399.00 

Otsoson Aalto valumarmoriallas.

Kauniin linjakas valkoinen Aalto on ajaton ja skandinaaviseen makuun sopiva valumarmoriallas. Tyylikäs pesuallas kruunaa kodin kylpyhuoneen tai pienemmänkin wc-tilan. Altaassa kestävä Evermite-pinnoite, joka suojaa tuotetta päivittäisessä kovassakin käytössä. Tuotteen mukana toimitetaan laadukas kotimainen Prevex -vesilukko. (Kuvan hana ei sisälly tuotteeseen.)

Altaan leveys voidaan valita 600 – 1200 mm väliltä.

Tuotteen toimitusaika on noin 2-5 arkipäivää tilauksen saapumisesta.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , , ,

Kuvaus

Otsoson Aalto Valumarmoriallas

Valkoinen 

Tyylikäs selkeälinjainen valumarmoriallas moderniin kylpyhuoneeseen tai wc-tilaan. Altaan reunoilla on käytännöllistä laskutilaa jota voidaan hyödyntää kodin pienemmissäkin tilaratkaisuissa. Valumarmorialtaassa on Evermite-pinnoite, joka on tehty päivittäiseen kovaan käyttöön ja suojaa allasta tehokkaasti tahriintumiselta, naarmuuntumiselta sekä kemikaalien ja kuumuuden aiheuttamilta värjäytymiltä. Evermite-altaan puhdistaminen on helppoa sillä se kestää erinomaisesti hankausta ja hylkii likaa.

Allas on tason päälle asennettava ja sen mukana toimitetaan kotimainen laadukas Prevex-vesilukko. Tuotteeseen sisältyy pohjaventtiili, hanapaikka ja ylivuotosuoja.

Otsoson valumarmorialtaat on valmistettu aidosta marmorijauheesta ja ne ovat styreenivapaita. Altailla on vuoden takuu.

Leveys: 600 mm / 800 mm / 1000 mm / 1200 mm

Reunan korkeus: 50 mm

Altaan syvyys: 120 mm

Altaan upotus: 550 x 320 mm

Suositeltu runko: 600 mm / 800 mm / 100 mm / 1200 mm x 325 mm

Tuotteen tarkemmat mitat näkyvät mittakuvasta:

Otsoson Aalto matta 600 C - 1200 C Mittakuva

Lisätiedot

Valmistaja

Otsoson

Väri

Valkoinen

Toimitus ja takuu

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi kautta ostetut yli 100€ tilaukset toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella rahtivapaasti ilman kuluja. Alle 100€ tilauksiin lisätään 10€ pientoimituslisä. Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Tuotteet toimitetaan välimyyntivarauksin.

Toimitusaika perille toimitusosoitteeseen on noin 2-5 arkipäivää tai tilaustuotteilla noin 6 viikkoa tilauksen saapumisesta (mahdollinen tilaustuote mainitaan erikseen tuotteen yhteydessä). Tuotteen toimittamisesta vastaa Posti. Posti ottaa yhteyttä asiakkaaseen tilausvaiheessa ilmoitettuun puhelinnumeroon toimituksen yksityiskohtien sopimiseksi ennen tuotteen toimittamista, toimitusaika on pääsääntöisesti arkisin klo.8-16.

Huom! Tilauksesta valmistettavilla tuotteilla ei ole peruutusoikeutta sen jälkeen kun tuotteen valmistus on aloitettu. Tilaustuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta (mahdollinen tilaustuote mainitaan erikseen tuotteen yhteydessä). 

Tuotetakuu: 

Otsonin valumarmorialtaiden takuu on 1 vuosi tuotteen ostopäivästä. Takuu koskee tuotteiden materiaali- ja valmistusvirheitä. Takuu ei koske virheellisestä asennuksesta, käsittelystä tai käytöstä johtuvia vaurioita. Takuu ei koske veden epäpuhtauksien aiheuttamia vaurioita.

Hoito-ohje

Valumarmoriallas on helpointa puhdistaa tavallisella nestemäisellä puhdistusaineella, kuten nestemäisellä saippualla. Puhdistukseen ei tule käyttää hiovia puhdistusaineita. Altaan säännöllinen puhdistus takaa altaalle pitkän käyttöiän ja sen pintamateriaali säilyy kauniina pidempään.

Mikäli pintakerros jostain syystä naarmuuntuu tai himmenee,  pinta voidaan kiillottaa ja vahata. Altaan kiillotukseen suositellaan käytettäväksi hienorakeista kiillotusainetta ja vahaa (esim. tietyt autonhoitotuotteet sopivat tarkoitukseen). Syvät naarmut voidaan ensin hioa varovasti hienolla vesihiomapaperilla. Suosittelemme tiedustelemaan ohjeita altaan hiomiseen pintakäsittelyammattilaiselta tai tuotteen valmistajalta.

Tuotetta ei tule altistaa syövyttäville aineille kuten hapoille, ammoniakkia sisältäville viemärinpuhdistusaineille, hiusten värjäysaineille tai kloriitille.

Valmistaja

Otsoson Valmistaja Logo

Kotimainen Otsoson on palvellut suomalaisia koteja laadukkailla ja kauniilla tuotteillaan jo yli 20 vuoden ajan. Otsoson on kylpyhuonealtaiden, kylpyhuonekalusteiden ja valopeilien valmistaja, maahantuoja sekä tukkuliike. Laajalti tunnettu yritys on osa suomalaista Hahle-ryhmää, jonka juuret juontavat jo 1960-luvulle saakka.

Otsosonin tuotteet on suunniteltu suomalaisten kylpyhuoneiden ja keittiöiden tarpeet huomioiden. Niiden valmistuksessa käytetään kotimaisia materiaaleja ja valtaosa kylpyhuonekalusteista kootaan myös Suomessa. Tuotevalikoiman kehittämisessä on panostettu korkeaan laatutasoon, toiminnallisuuteen ja kestävyyteen.