Otsoson Meri Valumarmoriallas 600c – 1200c

250.00 403.00 

Otsoson Meri Valumarmoriallas

Tyylikäs selkeälinjainen valkoinen valumarmoriallas moderniin kylpyhuoneeseen tai wc-tilaan. Aidosta valumarmorijauheesta valmistettu allas on tasoon upotettava ja sisältää laadukkaan kotimaisen Prevex-vesilukon. (Kuvan hana ei sisälly tuotteeseen.) Tuotteen mitat voidaan valita leveyden (600 – 1200 mm) mukaan.

Tuotteen toimitusaika on noin 2-5 arkipäivää tilauksen saapumisesta.

Voit tiedustella asiakaspalvelustamme tuotteen saatavuutta myös muissa leveysmitoissa.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , ,

Kuvaus

Otsoson Meri Valumarmoriallas

Valkoinen

Kaunis ja selkeälinjainen pesuallas moderniin kylphuoneseen tai wc- tilaan. Kestävä allas on valmistettu aidosta marmorijauheesta, dolomiittikalkin sijaan. Allas on styreenivapaa ja sillä on vuoden takuu.

Altaan asennus tasoon upottamalla. Kiinnitys asennusliimalla tai silikonilla. Toimitus sisältää Prevexin valmistaman laadukkaan kotimaisen vesilukon ja kierrettevän pohjanventtiiliin. Altaassa ylivuotoaukko ja hanapaikka keskellä takareunassa. Altaat ovat yhteensopivia Otsosonin Meri-kalusteiden mitoitusten ja etusarjojen kanssa.

Tuote voidaan valita eri mitoista leveyden (Meri 600C – 1200C) mukaan.

Leveys: 602 mm / 802 mm / 1003 mm / 1204 mm / Syvyys 485 mm / Korkeus 15 mm

Tason paksuus: 15 mm

Altaan syvyys: 110 mm

Suositeltu asennusrunko:  600 mm / 800 mm / 1000 mm / 1200 mm  x 460 mm

Altaan upotus: 560 x 435 mm

Tuotteen tarkemmat tiedot näkyvät mittakuvasta:

Otsoson Meri 600, 800, 1000, 1200 mittakuva

Lisätiedot

Valmistaja

Otsoson

Väri

Valkoinen

Toimitus ja takuu

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi kautta ostetut yli 100€ tilaukset toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella rahtivapaasti ilman kuluja. Alle 100€ tilauksiin lisätään 10€ pientoimituslisä. Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Tuotteet toimitetaan välimyyntivarauksin.

Toimitusaika perille toimitusosoitteeseen on noin 2-5 arkipäivää tai tilaustuotteilla noin 6 viikkoa tilauksen saapumisesta (mahdollinen tilaustuote mainitaan erikseen tuotteen yhteydessä). Tuotteen toimittamisesta vastaa Posti. Posti ottaa yhteyttä asiakkaaseen tilausvaiheessa ilmoitettuun puhelinnumeroon toimituksen yksityiskohtien sopimiseksi ennen tuotteen toimittamista, toimitusaika on pääsääntöisesti arkisin klo.8-16.

Huom! Tilauksesta valmistettavilla tuotteilla ei ole peruutusoikeutta sen jälkeen kun tuotteen valmistus on aloitettu. Tilaustuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta (mahdollinen tilaustuote mainitaan erikseen tuotteen yhteydessä). 

Tuotetakuu: 

Otsonin valumarmorialtaiden takuu on 1 vuosi tuotteen ostopäivästä. Takuu koskee tuotteiden materiaali- ja valmistusvirheitä. Takuu ei koske virheellisestä asennuksesta, käsittelystä tai käytöstä johtuvia vaurioita. Takuu ei koske veden epäpuhtauksien aiheuttamia vaurioita.

Hoito-ohje

Valumarmoriallas on helpointa puhdistaa tavallisella nestemäisellä puhdistusaineella, kuten nestemäisellä saippualla. Puhdistukseen ei tule käyttää hiovia puhdistusaineita. Altaan säännöllinen puhdistus takaa altaalle pitkän käyttöiän ja sen pintamateriaali säilyy kauniina pidempään.

Mikäli pintakerros jostain syystä naarmuuntuu tai himmenee,  pinta voidaan kiillottaa ja vahata. Altaan kiillotukseen suositellaan käytettäväksi hienorakeista kiillotusainetta ja vahaa (esim. tietyt autonhoitotuotteet sopivat tarkoitukseen). Syvät naarmut voidaan ensin hioa varovasti hienolla vesihiomapaperilla. Suosittelemme tiedustelemaan ohjeita altaan hiomiseen pintakäsittelyammattilaiselta tai tuotteen valmistajalta.

Tuotetta ei tule altistaa syövyttäville aineille kuten hapoille, ammoniakkia sisältäville viemärinpuhdistusaineille, hiusten värjäysaineille tai kloriitille.

Valmistaja

Otsoson Valmistaja Logo

Kotimainen Otsoson on palvellut suomalaisia koteja laadukkailla ja kauniilla tuotteillaan jo yli 20 vuoden ajan. Otsoson on kylpyhuonealtaiden, kylpyhuonekalusteiden ja valopeilien valmistaja, maahantuoja sekä tukkuliike. Laajalti tunnettu yritys on osa suomalaista Hahle-ryhmää, jonka juuret juontavat jo 1960-luvulle saakka.

Otsosonin tuotteet on suunniteltu suomalaisten kylpyhuoneiden ja keittiöiden tarpeet huomioiden. Niiden valmistuksessa käytetään kotimaisia materiaaleja ja valtaosa kylpyhuonekalusteista kootaan myös Suomessa. Tuotevalikoiman kehittämisessä on panostettu korkeaan laatutasoon, toiminnallisuuteen ja kestävyyteen.