Otsoson Meri Valumarmoriallas 600c – 1200c

200.00 322.40 

Otsoson Meri Valumarmoriallas – Valkoinen

Tyylikäs selkeälinjainen valumarmoriallas moderniin kylpyhuoneeseen tai wc-tilaan. Aidosta valumarmorijauheesta valmistettu allas on tasoon upotettava ja sisältää laadukkaan kotimaisen Prevex-vesilukon. (Kuvan hana ei sisälly tuotteeseen.) Tuotteen mitat voidaan valita leveyden (600 – 1200 mm) mukaan.

Tuotteen toimitusaika on noin 2-5 arkipäivää tilauksen saapumisesta.

Tuote on saatavilla myös erikoismitta-altaana joka valmistetaan tilauksen mukaan haluttuun leveyteen. Erikoismittaisia valumarmorialtaita saatavana myös kahdella altaalla. Kysy lisää asiakaspalvelustamme.

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , ,

Kuvaus

Otsoson Meri Valumarmoriallas

Valkoinen

Kaunis ja selkeälinjainen pesuallas moderniin kylphuoneseen tai wc- tilaan. Kestävä allas on valmistettu aidosta marmorijauheesta, dolomiittikalkin sijaan. Allas on styreenivapaa ja sillä on vuoden takuu.

Altaan asennus tasoon upottamalla. Kiinnitys asennusliimalla tai silikonilla. Toimitus sisältää Prevexin valmistaman laadukkaan kotimaisen vesilukon ja kierrettevän pohjanventtiiliin. Altaassa ylivuotoaukko ja hanapaikka keskellä takareunassa. Altaat ovat yhteensopivia Otsosonin Meri-kalusteiden mitoitusten ja etusarjojen kanssa.

Tuote voidaan valita eri mitoista leveyden (Meri 600C – 1200C) mukaan.

Leveys: 602 mm / 802 mm / 1003 mm / 1204 mm

Korkeus: 15 mm

Syvyys: 485 mm

Suositeltu asennusrunko:  600 mm / 800 mm / 1000 mm / 1200 mm  x 460 mm

Altaan upotus: 560 x 435 mm

Tuotteen tarkemmat tiedot näkyvät mittakuvasta:

Otsoson Meri 600, 800, 1000, 1200 mittakuva

 

 

 

 

 

Lisätiedot

Valmistaja

Otsoson

Väri

Valkoinen

Toimitus ja takuu

LVI-verkkokauppa.fi palvelun kautta ostetut yli 100 € tilaukset toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella rahtivapaasti ilman kuluja. Alle 100 € tilauksiin lisätään 10 € pientoimituslisä. Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Välimyyntivarauksin. Otsoson -tuotteiden toimittajana toimii posti. Tuotteet toimitetaan aina suoraan kotiovellesi pääsääntöisesti arkisin 8-16. Posti ottaa yhteyttä ennen toimitusta.

Otsosonin varastotuotteiden toimitusaika on noin 2-5 arkipäivää tilauksen saapumisesta.  Tilauksesta valmistettavien tuotteiden toimitusaika on noin 6 viikkoa. Tilauksesta valmistettavilla Otsoson -tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta tai peruutusoikeutta sen jälkeen kun tuotteen valmistus on aloitettu.

Tuotetakuu: 

Otsonin valumarmorialtaiden takuu on 1 vuosi tuotteen ostopäivästä. Takuu koskee tuotteiden materiaali- ja valmistusvirheitä. Takuu ei koske virheellisestä asennuksesta, käsittelystä tai käytöstä johtuvia vaurioita. Takuu ei koske veden epäpuhtauksien aiheuttamia vaurioita.

Hoito-ohje

Valmumarmorialtaan puhdistat helpoiten tavallisella nestemäisellä puhdistusaineella kuten nestemäisellä saippualla. Älä käytä puhdistukseen hiovia puhdistusaineita. Altaan kiillotukseen suositellaan hienorakeista kiillotusainetta ja vahaa (esim.
tietyt autonhoitotuotteet sopivat tarkoitukseen). Säännöllisesti hoidettu tuote pysyy tyylikkäänä useita vuosia ja takaa altaalle pitkän käyttöiän.

Älä altista tuotetta hapoille, ammoniakkia sisältäville viemärinpuhdistusaineille, hiusten värjäysaineille tai kloriinille.
Jos pintakerros jostain syystä naarmuuntuu tai himmenee, kiillota ja vahaa se edellä annettujen ohjeiden mukaisesti. Syvät naarmut voidaan ensin hioa varovasti hienolla vesihiomapaperilla. Kysy ammattilaisen neuvoa hiomiseen.

Valmistaja

Otsoson Valmistaja Logo

Kotimainen Otsoson on palvellut suomalaisia koteja laadukkailla ja kauniilla tuotteillaan jo yli 20 vuoden ajan. Otsoson on kylpyhuonealtaiden, kylpyhuonekalusteiden sekä valopeilien valmistaja, maahantuoja ja tukkuliike. Laajalti tunnettu yritys on osa suomalaista Hahle-ryhmää, jonka juuret juontavat jo 1960-luvulle saakka.

Otsosonin tuotteet on suunniteltu suomalaisten kylpyhuoneiden ja keittiöiden tarpeet huomioiden. Niiden valmistuksessa käytetään kotimaisia materiaaleja ja valtaosa kylpyhuonekalusteista kootaan myös Suomessa. Tuotevalikoiman kehittämisessä on panostettu korkeaan laatutasoon, toiminnallisuuteen ja kestävyyteen.

Otsoson on laadukas, helppo ja turvallinen valinta suomalaisille kodin sisustajille