Otsoson Meri Valumarmoriallas 900 (vasen / oikea)

304.00  243.20 

Otsoson Meri Valumarmoriallas 900 (vasen / oikea) – Valkoinen

Tyylikäs selkeälinjainen valumarmoriallas moderniin kylpyhuoneeseen tai wc-tilaan. Käytännöllinen allas voidaan valita joko vasemman- tai oikeanpuoleisena, pesualtaan ja laskutason sijainnin mukaan. Tuote on tasoon upotettava ja sen mukana toimitetaan kotimainen laadukas Prevex-vesilukko. (Kuvan hana ei sisälly tuotteeseen.)

Tuotteen toimitusaika on noin 2-5 arkipäivää tilauksen saapumisesta.

Huom! Tuote on saatavilla myös erikoismitta-altaana joka valmistetaan tilauksen mukaan haluttuun leveyteen. Kysy lisää asiakaspalvelustamme.

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , ,

Kuvaus

Otsoson Meri Valumarmoriallas 900 (vasen / oikea)

Valkoinen 

Tyylikäs selkeälinjainen valumarmoriallas moderniin kylpyhuoneeseen tai wc-tilaan. Allas voidaan valita joko vasemman- tai oikeanpuoleisena pesualtaan ja laskutason sijainnin mukaan. Pesualtaan sijaitessa joko oikealla tai vasemmalla puolella, altaan viereen jää käytännöllistä laskutilaa kylpyhuoneen tarvikkeille. Tuote asennetaan tasoon upotettuna ja sen mukana toimitetaan kotimainen laadukas Prevex-vesilukko. Altaaseen sisältyy pohjaventtiili, hanapaikka ja ylivuotosuoja.

Meri valumarmorialtaat on valmistettu kestävästä aidosta marmorijauheesta, dolomiittikalkin sijaan. Altaat ovat styreenivapaita ja niillä on vuoden takuu. Yhteensopiva Otsosonin Meri-kalusteiden mitoitusten ja etusarjojen kanssa.

Leveys: 903 mm

Syvyys: 485 mm

Korkeus: 15 mm

Altaan leveys: 110 mm

Suositeltu runko: 900 x 460 mm

Altaan upotus: 560 x 435 mm

Tarkemmat tiedot näkyvät mittakuvasta:

Otsoson Meri 9000 C Valumarmoriallas (vasen oikea mittakuva)

 

Lisätiedot

Valmistaja

Otsoson

Väri

Valkoinen

Toimitus ja takuu

LVI-verkkokauppa.fi palvelun kautta ostetut yli 100 € tilaukset toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella rahtivapaasti ilman kuluja. Alle 100 € tilauksiin lisätään 10 € pientoimituslisä. Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Välimyyntivarauksin. Otsoson -tuotteiden toimittajana toimii posti. Tuotteet toimitetaan aina suoraan kotiovellesi pääsääntöisesti arkisin 8-16. Posti ottaa yhteyttä ennen toimitusta.

Otsosonin varastotuotteiden toimitusaika on noin 2-5 arkipäivää tilauksen saapumisesta.  Tilauksesta valmistettavien tuotteiden toimitusaika on noin 6 viikkoa. Tilauksesta valmistettavilla Otsoson -tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta tai peruutusoikeutta sen jälkeen kun tuotteen valmistus on aloitettu.

Tuotetakuu: 

Otsonin valumarmorialtaiden takuu on 1 vuosi tuotteen ostopäivästä. Takuu koskee tuotteiden materiaali- ja valmistusvirheitä. Takuu ei koske virheellisestä asennuksesta, käsittelystä tai käytöstä johtuvia vaurioita. Takuu ei koske veden epäpuhtauksien aiheuttamia vaurioita.

Hoito-ohje

Valmumarmorialtaan puhdistat helpoiten tavallisella nestemäisellä puhdistusaineella kuten nestemäisellä saippualla. Älä käytä puhdistukseen hiovia puhdistusaineita. Altaan kiillotukseen suositellaan hienorakeista kiillotusainetta ja vahaa (esim.
tietyt autonhoitotuotteet sopivat tarkoitukseen). Säännöllisesti hoidettu tuote pysyy tyylikkäänä useita vuosia ja takaa altaalle pitkän käyttöiän.

Älä altista tuotetta hapoille, ammoniakkia sisältäville viemärinpuhdistusaineille, hiusten värjäysaineille tai kloriinille.
Jos pintakerros jostain syystä naarmuuntuu tai himmenee, kiillota ja vahaa se edellä annettujen ohjeiden mukaisesti. Syvät naarmut voidaan ensin hioa varovasti hienolla vesihiomapaperilla. Kysy ammattilaisen neuvoa hiomiseen.

Valmistaja

Otsoson Valmistaja Logo

Kotimainen Otsoson on palvellut suomalaisia koteja laadukkailla ja kauniilla tuotteillaan jo yli 20 vuoden ajan. Otsoson on kylpyhuonealtaiden, kylpyhuonekalusteiden sekä valopeilien valmistaja, maahantuoja ja tukkuliike. Laajalti tunnettu yritys on osa suomalaista Hahle-ryhmää, jonka juuret juontavat jo 1960-luvulle saakka.

Otsosonin tuotteet on suunniteltu suomalaisten kylpyhuoneiden ja keittiöiden tarpeet huomioiden. Niiden valmistuksessa käytetään kotimaisia materiaaleja ja valtaosa kylpyhuonekalusteista kootaan myös Suomessa. Tuotevalikoiman kehittämisessä on panostettu korkeaan laatutasoon, toiminnallisuuteen ja kestävyyteen.

Otsoson on laadukas, helppo ja turvallinen valinta suomalaisille kodin sisustajille