Otsoson Miniclever Valumarmoriallas 600C – 1200 C

251.00 362.00 

Otsoson Miniclever valumarmoriallas.

Kaunis valkoinen Miniclever -allas ihastuttaa modernilla ja puhdaslinjaisella muotoilullaan. Kätevä allas soveltuu niin kylpyhuoneeseen kuin pienempäänkin wc-tilaan. Altaan syvyys on vain 310 mm, joten se soveltuu erinomaisesti myös ahtaisiin tilaratkaisuihin. Tuotteen mukana toimitetaan kotimainen laadukas Prevex-vesilukko. (Kuvan hana ei sisälly tuotteeseen.)

Altaan leveys voidaan valita 600 – 1200 mm väliltä.

Tuotteen toimitusaika on noin 2-5 arkipäivää tilauksen saapumisesta.

Voit tiedustella asiakaspalvelustamme tuotteen saatavuutta myös muissa leveysmitoissa.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , ,

Kuvaus

Otsoson Miniclever Valumarmoriallas

Valkoinen 

Kaunis ja puhdaslinjainen pesuallas moderniin kylphuoneseen tai pienempäänkin wc-tilaan. Kätevän altaan syvyys on vain 310 mm, joten se soveltuu erinomaisesti myös ahtaisiin tilaratkaisuihin. Allas asennetaan tason päälle. Se sisältää ylivuotoaukon, pohjanvettiiliin ja hanapaikan. Tuotteen mukana toimitetaan laadukas kotimainen Prevex-vesilukko.

Otsosonin kestävät Clever valmumarmorialtaat on valmistettu aidosta marmorijauheesta, dolomiittikalkin sijaan. Ne ovat styreenivapaita ja niillä vuoden takuu.

Leveys: 602 mm / 802 mm / 1202 mm / Syvyys: 310 mm / Korkeus: 40 mm

Reunan korkeus 40 mm

Altaan syvyys: 120 mm

Suositeltu runko: 600 mm / 800 mm / 1200 mm x 290 mm (litteä etusidelista)

Altaan upotus: 590 mm X 280 mm

Tuotteen tarkemmat mitat näkyvät mittakuvasta:

Otoson Miniclever Allas 600C 800C 1200C Mittakuva

Lisätiedot

Valmistaja

Otsoson

Väri

Valkoinen

Toimitus ja takuu

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi kautta ostetut yli 100€ tilaukset toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella rahtivapaasti ilman kuluja. Alle 100€ tilauksiin lisätään 10€ pientoimituslisä. Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Tuotteet toimitetaan välimyyntivarauksin.

Toimitusaika perille toimitusosoitteeseen on noin 2-5 arkipäivää tai tilaustuotteilla noin 6 viikkoa tilauksen saapumisesta (mahdollinen tilaustuote mainitaan erikseen tuotteen yhteydessä). Tuotteen toimittamisesta vastaa Posti. Posti ottaa yhteyttä asiakkaaseen tilausvaiheessa ilmoitettuun puhelinnumeroon toimituksen yksityiskohtien sopimiseksi ennen tuotteen toimittamista, toimitusaika on pääsääntöisesti arkisin klo.8-16.

Huom! Tilauksesta valmistettavilla tuotteilla ei ole peruutusoikeutta sen jälkeen kun tuotteen valmistus on aloitettu. Tilaustuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta (mahdollinen tilaustuote mainitaan erikseen tuotteen yhteydessä). 

Tuotetakuu: 

Otsonin valumarmorialtaiden takuu on 1 vuosi tuotteen ostopäivästä. Takuu koskee tuotteiden materiaali- ja valmistusvirheitä. Takuu ei koske virheellisestä asennuksesta, käsittelystä tai käytöstä johtuvia vaurioita. Takuu ei koske veden epäpuhtauksien aiheuttamia vaurioita.

Hoito-ohje

Valumarmoriallas on helpointa puhdistaa tavallisella nestemäisellä puhdistusaineella, kuten nestemäisellä saippualla. Puhdistukseen ei tule käyttää hiovia puhdistusaineita. Altaan säännöllinen puhdistus takaa altaalle pitkän käyttöiän ja sen pintamateriaali säilyy kauniina pidempään.

Mikäli pintakerros jostain syystä naarmuuntuu tai himmenee,  pinta voidaan kiillottaa ja vahata. Altaan kiillotukseen suositellaan käytettäväksi hienorakeista kiillotusainetta ja vahaa (esim. tietyt autonhoitotuotteet sopivat tarkoitukseen). Syvät naarmut voidaan ensin hioa varovasti hienolla vesihiomapaperilla. Suosittelemme tiedustelemaan ohjeita altaan hiomiseen pintakäsittelyammattilaiselta tai tuotteen valmistajalta.

Tuotetta ei tule altistaa syövyttäville aineille kuten hapoille, ammoniakkia sisältäville viemärinpuhdistusaineille, hiusten värjäysaineille tai kloriitille.

Valmistaja

Otsoson Valmistaja Logo

Kotimainen Otsoson on palvellut suomalaisia koteja laadukkailla ja kauniilla tuotteillaan jo yli 20 vuoden ajan. Otsoson on kylpyhuonealtaiden, kylpyhuonekalusteiden ja valopeilien valmistaja, maahantuoja sekä tukkuliike. Laajalti tunnettu yritys on osa suomalaista Hahle-ryhmää, jonka juuret juontavat jo 1960-luvulle saakka.

Otsosonin tuotteet on suunniteltu suomalaisten kylpyhuoneiden ja keittiöiden tarpeet huomioiden. Niiden valmistuksessa käytetään kotimaisia materiaaleja ja valtaosa kylpyhuonekalusteista kootaan myös Suomessa. Tuotevalikoiman kehittämisessä on panostettu korkeaan laatutasoon, toiminnallisuuteen ja kestävyyteen.