Otsoson Miniclever Valumarmoriallas 600C – 1200 C

205.82 296.84 

Otsoson Miniclever – valkoinen valumarmoriallas.

Tyylikäs Miniclever ihastuttaa modernilla ja puhdaslinjaisella muotoilullaan. Kätevä allas soveltuu niin kylpyhuoneeseen kuin pienempäänkin wc-tilaan. Altaan syvyys on vain 310 mm, joten se soveltuu erinomaisesti myös ahtaisiin tilaratkaisuihin. Tuotteen mukana toimitetaan kotimainen laadukas Prevex-vesilukko. (Kuvan hana ei sisälly tuotteeseen.)

Tuotteen leveys voidaan valita 600 – 1200 mm väliltä.

Tuotteen toimitusaika on noin 2-5 arkipäivää tilauksen saapumisesta.

Tuote on saatavilla myös erikoismitta-altaana joka valmistetaan tilauksen mukaan haluttuun leveyteen. Kysy lisää asiakaspalvelustamme.

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , ,

Kuvaus

Otsoson Miniclever Valumarmoriallas

Valkoinen 

Kaunis ja puhdaslinjainen pesuallas moderniin kylphuoneseen tai pienempäänkin wc-tilaan. Kätevän altaan syvyys on vain 310 mm, joten se soveltuu erinomaisesti myös ahtaisiin tilaratkaisuihin. Allas asennetaan tason päälle. Se sisältää ylivuotoaukon, pohjanvettiiliin ja hanapaikan. Tuotteen mukana toimitetaan laadukas kotimainen Prevex-vesilukko.

Otsosonin kestävät Clever valmumarmorialtaat on valmistettu aidosta marmorijauheesta, dolomiittikalkin sijaan. Ne ovat styreenivapaita ja niillä vuoden takuu.

Leveys: 602 mm / 802 mm / 12004 mm

Syvyys: 310 mm

Korkeus: 40 mm

Altaan syvyys: 120 mm

Suositeltu runko: 600 mm / 800 mm / 1200 mm x 290 mm (litteä etusidelista)

Altaan upotus: 590 mm X 280 mm

Tuotteen tarkemmat mitat näkyvät mittakuvasta:

Otoson Miniclever Allas 600C 800C 1200C Mittakuva

Lisätiedot

Valmistaja

Otsoson

Väri

Valkoinen

Toimitus ja takuu

LVI-verkkokauppa.fi palvelun kautta ostetut yli 100 € tilaukset toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella rahtivapaasti ilman kuluja. Alle 100 € tilauksiin lisätään 10 € pientoimituslisä. Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Välimyyntivarauksin. Otsoson -tuotteiden toimittajana toimii posti. Tuotteet toimitetaan aina suoraan kotiovellesi pääsääntöisesti arkisin 8-16. Posti ottaa yhteyttä ennen toimitusta.

Otsosonin varastotuotteiden toimitusaika on noin 2-5 arkipäivää tilauksen saapumisesta.  Tilauksesta valmistettavien tuotteiden toimitusaika on noin 6 viikkoa. Tilauksesta valmistettavilla Otsoson -tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta tai peruutusoikeutta sen jälkeen kun tuotteen valmistus on aloitettu.

Tuotetakuu: 

Otsonin valumarmorialtaiden takuu on 1 vuosi tuotteen ostopäivästä. Takuu koskee tuotteiden materiaali- ja valmistusvirheitä. Takuu ei koske virheellisestä asennuksesta, käsittelystä tai käytöstä johtuvia vaurioita. Takuu ei koske veden epäpuhtauksien aiheuttamia vaurioita.

Hoito-ohje

Valmumarmorialtaan puhdistat helpoiten tavallisella nestemäisellä puhdistusaineella kuten nestemäisellä saippualla. Älä käytä puhdistukseen hiovia puhdistusaineita. Altaan kiillotukseen suositellaan hienorakeista kiillotusainetta ja vahaa (esim.
tietyt autonhoitotuotteet sopivat tarkoitukseen). Säännöllisesti hoidettu tuote pysyy tyylikkäänä useita vuosia ja takaa altaalle pitkän käyttöiän.

Älä altista tuotetta hapoille, ammoniakkia sisältäville viemärinpuhdistusaineille, hiusten värjäysaineille tai kloriinille.
Jos pintakerros jostain syystä naarmuuntuu tai himmenee, kiillota ja vahaa se edellä annettujen ohjeiden mukaisesti. Syvät naarmut voidaan ensin hioa varovasti hienolla vesihiomapaperilla. Kysy ammattilaisen neuvoa hiomiseen.

Valmistaja

Otsoson Valmistaja Logo

Kotimainen Otsoson on palvellut suomalaisia koteja laadukkailla ja kauniilla tuotteillaan jo yli 20 vuoden ajan. Otsoson on kylpyhuonealtaiden, kylpyhuonekalusteiden sekä valopeilien valmistaja, maahantuoja ja tukkuliike. Laajalti tunnettu yritys on osa suomalaista Hahle-ryhmää, jonka juuret juontavat jo 1960-luvulle saakka.

Otsosonin tuotteet on suunniteltu suomalaisten kylpyhuoneiden ja keittiöiden tarpeet huomioiden. Niiden valmistuksessa käytetään kotimaisia materiaaleja ja valtaosa kylpyhuonekalusteista kootaan myös Suomessa. Tuotevalikoiman kehittämisessä on panostettu korkeaan laatutasoon, toiminnallisuuteen ja kestävyyteen.

Otsoson on laadukas, helppo ja turvallinen valinta suomalaisille kodin sisustajille