Otsoson Sofi Posliinimalja-allas

137.00  109.60 

Otsoson Sofi – valkoinen posliinimalja-allas

Otsosonin kaunis ja korkealaatuinen malja-allas. Pyöreälinjainen allas on tason päälle asennettava ja soveltuu täydellisesti kylpyhuoneeseen tai pienempäänkin wc-tilaan. Altaan mukana toimitetaan laadukas kotimainen Prevex-vesilukko.

Tuotteen toimitusaika on noin 2-5 arkipäivää tilauksen saapumisesta.

tuotetunnus (SKU) Otsoson Sofi 5617402 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , ,

Kuvaus

Otsoson Sofi Posliinimalja-allas

valkoinen 

Kaunis pyöreälinjainen malja-allas sopii täydellisesti kylpyhuoneeseen tai pienempäänkin wc-tilaan. Malja-altaan ympärille on mahdollisuus jättää käytännöllistä laskutilaa. Allas on tason päälle asennettava ja siihen sisältyy ylivuotoaukko, hanapaikka, pohjaventtiili sekä kotimainen laadukas Prevex-lukko.

Otsosonin malja-altaat ovat korkealaatuinen ja tyylikäs ratkaisu kylpyhuoneeseen. Niiden selkeälinjainen ja siro muotoilu sopii hyvin skandinaaviseen makuun.

Tuotteen mitat: Korkeus 200 mm, leveys 590 mm, syvyys 390 mm, altaan syvyys 130 mm

Suositeltu tason minimisyvyys: 320 mm

Tarkemmat mitat näkyvät mittakuvasta:

Otsoson Sofi Posliinimalja-allas mittakuva

Lisätiedot

Valmistaja

Otsoson

Väri

Valkoinen

Toimitus ja takuu

LVI-verkkokauppa.fi palvelun kautta ostetut yli 100 € tilaukset toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella rahtivapaasti ilman kuluja. Alle 100 € tilauksiin lisätään 10 € pientoimituslisä. Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Välimyyntivarauksin. Otsoson -tuotteiden toimittajana toimii posti. Tuotteet toimitetaan aina suoraan kotiovellesi pääsääntöisesti arkisin 8-16. Posti ottaa yhteyttä ennen toimitusta.

Otsosonin varastotuotteiden toimitusaika on noin 2-5 arkipäivää tilauksen saapumisesta.  Tilauksesta valmistettavien tuotteiden toimitusaika on noin 6 viikkoa. Tilauksesta valmistettavilla Otsoson -tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta tai peruutusoikeutta sen jälkeen kun tuotteen valmistus on aloitettu.

Tuotetakuu: 

Otsonin valumarmorialtaiden takuu on 1 vuosi tuotteen ostopäivästä. Takuu koskee tuotteiden materiaali- ja valmistusvirheitä. Takuu ei koske virheellisestä asennuksesta, käsittelystä tai käytöstä johtuvia vaurioita. Takuu ei koske veden epäpuhtauksien aiheuttamia vaurioita.

Hoito-ohjeet

Puhdista posliiniallas säännöllisesti tavallisella nestemäisellä puhdistusaineella. Hiovia, voimakashappoisia tai vahvoja alkalisia puhdistusaineita ei saa käyttää, sillä ne voivat vaurioittaa altaan pintaa. Altaan voi kiillottaa hienorakeisella kiillotusaineella ja vahalla (esim. jotkin autonhoitotuotteet sopivat tarkoitukseen). Altaan säännöllinen puhdistus ja hoitaminen takaa altaalle pitkän käyttöiän ja sen pinta säilyy kauniina pidempään.

Mikäli altaan pintakerros himmenee ajan kuluessa, voi altaan kiillottaa edellä mainittujen ohjeiden mukaisesti. Altaan puhdistukseen ja kiillotukseen voidaan halutessa käyttää myös posliinialtaille  suunniteltua puhdistus- ja suoja-ainetta (esimerkiksi Clean & Shine). 

Valmistaja

Otsoson Valmistaja Logo

Kotimainen Otsoson on palvellut suomalaisia koteja laadukkailla ja kauniilla tuotteillaan jo yli 20 vuoden ajan. Otsoson on kylpyhuonealtaiden, kylpyhuonekalusteiden sekä valopeilien valmistaja, maahantuoja ja tukkuliike. Laajalti tunnettu yritys on osa suomalaista Hahle-ryhmää, jonka juuret juontavat jo 1960-luvulle saakka.

Otsosonin tuotteet on suunniteltu suomalaisten kylpyhuoneiden ja keittiöiden tarpeet huomioiden. Niiden valmistuksessa käytetään kotimaisia materiaaleja ja valtaosa kylpyhuonekalusteista kootaan myös Suomessa. Tuotevalikoiman kehittämisessä on panostettu korkeaan laatutasoon, toiminnallisuuteen ja kestävyyteen.

Otsoson on laadukas, helppo ja turvallinen valinta suomalaisille kodin sisustajille