Otsoson Ulappa Valumarmoriallas 1200 – 1400

460.84 517.42 

Otsoson Ulappa  – valkoinen valumarmoriallas (1200 / 1400)

Otsosonin kaksialtainen vankka pesuallas Ulappa sopii tilavampaankin kylpyhuoneeseen tai wc-tilaan. Kulmikas ja tyylikäs valumarmoriallas asennetaan tason päälle. Tuotteen mukana toimitetaan kotimaiset laadukkaat Prevexin-vesilukot. (Kuvan hanat eivät sisälly tuotteeseen.)

Tuote voidaan valita leveyden mukaan 1200 mm tai 1400 mm. 

Tuotteen toimitusaika on noin 2-5 arkipäivää tilauksen saapumisesta.

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , ,

Kuvaus

Otsoson Ulappa valumarmoriallas (1200 / 1400)

valkoinen 

Otsosonin tyylikäs kaksialtainen pesuallas. Laadukas ja kestävä tuote soveltuu tilavampaankin kylpyhuoneeseen tai wc-tilaan. Altaassa on Evermite-pinnoite, joka on tehty kestämään päivittäistä kovaa käyttöä. Se suojaa allasta tahriintumiselta, naarmuuntumiselta sekä kemikaalien ja kuumuuden aiheuttamilta värjäytymiltä. Altaan puhdistaminen on helppoa sillä Evermite-pinnoite hylkii likaa ja kestää hankausta.

Allas on tason päälle asennettava. Altaisiin sisältyy hanapaikat ja ylivuotoaukot. Altaan mukana toimitetaan kotimaiset Prevexin valmistamat vesilukot.

Otsoson valumarmorialtaat on valmistettu aidosta kestävästä marmorijauheesta, dolomiittikalkin sijaan. Altaat ovat styreenivapaita ja niillä on vuoden takuu. Otsoson tuotteet ovat korkealaatuinen ja tyylikäs ratkaisu kylpyhuoneeseen. Niiden selkeälinjainen ja kaunis muotoilu sopii hyvin skandinaaviseen makuun.

Tuote voidaan valita leveyden mukaan 1200 mm tai 1400 mm.

Tuotteiden mitat:

Ulappa 1200: Leveys 1200 mm, syvyys 500 mm, korkeus 110 mm, altaan syvyys 80mm. Suositeltu rungon leveys: 1198 mm x 470 mm

Ulappa 1400: Leveys 1400 mm, syvyys 500 mm, korkeus 110 mm, altaan syvyys 80mm. Suositeltu rungon leveys: 1398 mm x 470 mm

Mittakuva:

Otsoson Ulappa Valumarmoriallas 1200-1400 Mittakuva

 

Lisätiedot

Valmistaja

Otsoson

Väri

Valkoinen

Toimitus ja takuu

LVI-verkkokauppa.fi palvelun kautta ostetut yli 100 € tilaukset toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella rahtivapaasti ilman kuluja. Alle 100 € tilauksiin lisätään 10 € pientoimituslisä. Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Välimyyntivarauksin. Otsoson -tuotteiden toimittajana toimii posti. Tuotteet toimitetaan aina suoraan kotiovellesi pääsääntöisesti arkisin 8-16. Posti ottaa yhteyttä ennen toimitusta.

Otsosonin varastotuotteiden toimitusaika on noin 2-5 arkipäivää tilauksen saapumisesta.  Tilauksesta valmistettavien tuotteiden toimitusaika on noin 6 viikkoa. Tilauksesta valmistettavilla Otsoson -tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta tai peruutusoikeutta sen jälkeen kun tuotteen valmistus on aloitettu.

Tuotetakuu: 

Otsonin valumarmorialtaiden takuu on 1 vuosi tuotteen ostopäivästä. Takuu koskee tuotteiden materiaali- ja valmistusvirheitä. Takuu ei koske virheellisestä asennuksesta, käsittelystä tai käytöstä johtuvia vaurioita. Takuu ei koske veden epäpuhtauksien aiheuttamia vaurioita.

Hoito-ohje

Valmumarmorialtaan puhdistat helpoiten tavallisella nestemäisellä puhdistusaineella kuten nestemäisellä saippualla. Älä käytä puhdistukseen hiovia puhdistusaineita. Altaan kiillotukseen suositellaan hienorakeista kiillotusainetta ja vahaa (esim.
tietyt autonhoitotuotteet sopivat tarkoitukseen). Säännöllisesti hoidettu tuote pysyy tyylikkäänä useita vuosia ja takaa altaalle pitkän käyttöiän.

Älä altista tuotetta hapoille, ammoniakkia sisältäville viemärinpuhdistusaineille, hiusten värjäysaineille tai kloriinille.
Jos pintakerros jostain syystä naarmuuntuu tai himmenee, kiillota ja vahaa se edellä annettujen ohjeiden mukaisesti. Syvät naarmut voidaan ensin hioa varovasti hienolla vesihiomapaperilla. Kysy ammattilaisen neuvoa hiomiseen.

Valmistaja

Otsoson Valmistaja Logo

Kotimainen Otsoson on palvellut suomalaisia koteja laadukkailla ja kauniilla tuotteillaan jo yli 20 vuoden ajan. Otsoson on kylpyhuonealtaiden, kylpyhuonekalusteiden sekä valopeilien valmistaja, maahantuoja ja tukkuliike. Laajalti tunnettu yritys on osa suomalaista Hahle-ryhmää, jonka juuret juontavat jo 1960-luvulle saakka.

Otsosonin tuotteet on suunniteltu suomalaisten kylpyhuoneiden ja keittiöiden tarpeet huomioiden. Niiden valmistuksessa käytetään kotimaisia materiaaleja ja valtaosa kylpyhuonekalusteista kootaan myös Suomessa. Tuotevalikoiman kehittämisessä on panostettu korkeaan laatutasoon, toiminnallisuuteen ja kestävyyteen.

Otsoson on laadukas, helppo ja turvallinen valinta suomalaisille kodin sisustajille