Otsoson Ulappa Valumarmoriallas 600 – 900

261.60 335.20 

Otsoson Ulappa  – valkoinen valumarmoriallas (600 / 700 / 900)

Otsosonin suoralinjainen ja vankka pesuallas Ulappa sopii kylpyhuoneeseen tai pienmpäänkin wc-tilaan. Kulmikas ja tyylikäs valumarmoriallas on tason päälle asennettava. Tuotteen mukana toimitetaan kotimainen laadukas Prevex-vesilukko. (Kuvan hana ei sisälly tuotteeseen.)

Tuote voidaan valita leveyden mukaan 600 mm700 mm tai 900 mm.

Tuotteen toimitusaika on noin 2-5 arkipäivää tilauksen saapumisesta.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , ,

Kuvaus

Otsoson Ulappa valumarmoriallas (600 / 700 / 900)

valkoinen 

Otsosonin tyylikäs suoralinjainen pesuallas. Laadukas ja kestävä tuote on kätevä ratkaisu myös pienempiin wc-tiloihin, sillä sen ympärille on mahdollista jättää käytännöllistä laskutilaa. Altaassa on kestävä Evermite-pinnoite, joka on tehty päivittäiseen kovaankin käyttöön. Se suojaa allasta tahriintumiselta, naarmuuntumiselta sekä kemikaalien ja kuumuuden aiheuttamilta värjäytymiltä. Altaan puhdistaminen on helppoa sillä Evermite-pinnoite hylkii likaa ja kestää hankausta.

Tason päälle asennettavaan altaaseen sisältyy hanapaikka ja ylivuotoaukko. Altaan mukana toimitetaan kotimainen laadukas Prevex-vesilukko.

Otsoson valumarmorialtaat on valmistettu aidosta kestävästä marmorijauheesta, dolomiittikalkin sijaan. Altaat ovat styreenivapaita ja niillä on vuoden takuu. Otsoson tuotteet ovat korkealaatuinen ja tyylikäs ratkaisu kylpyhuoneeseen. Niiden selkeälinjainen ja kaunis muotoilu sopii hyvin skandinaaviseen makuun.

Tuote voidaan valita leveyden mukaan 600 mm, 700mm tai 900 mm.

Tuotteiden mitat:

Ulappa 600: Leveys 600 mm, syvyys 500 mm, korkeus 110 mm, altaan syvyys 80mm. Suositeltu rungon leveys: 598 mm x 470 mm

Ulappa 700: Leveys 700 mm, syvyys 500 mm, korkeus 110 mm, altaan syvyys 80mm. Suositeltu rungon leveys: 698 mm x 470 mm

Ulappa 900: Leveys 900 mm, syvyys 500 mm, korkeus 110 mm, altaan syvyys 80mm. Suositeltu rungon leveys: 898 mm x 470 mm

Mittakuva:

Otsoson Ulappa Valumarmoriallas 600-700-900 mittakuva

 

Lisätiedot

Valmistaja

Otsoson

Väri

Valkoinen

Toimitus ja takuu

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi kautta ostetut yli 100€ tilaukset toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella rahtivapaasti ilman kuluja. Alle 100€ tilauksiin lisätään 10€ pientoimituslisä. Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Tuotteet toimitetaan välimyyntivarauksin.

Toimitusaika perille toimitusosoitteeseen on noin 2-5 arkipäivää tai tilaustuotteilla noin 6 viikkoa tilauksen saapumisesta (mahdollinen tilaustuote mainitaan erikseen tuotteen yhteydessä). Tuotteen toimittamisesta vastaa Posti. Posti ottaa yhteyttä asiakkaaseen tilausvaiheessa ilmoitettuun puhelinnumeroon toimituksen yksityiskohtien sopimiseksi ennen tuotteen toimittamista, toimitusaika on pääsääntöisesti arkisin klo.8-16.

Huom! Tilauksesta valmistettavilla tuotteilla ei ole peruutusoikeutta sen jälkeen kun tuotteen valmistus on aloitettu. Tilaustuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta (mahdollinen tilaustuote mainitaan erikseen tuotteen yhteydessä). 

Tuotetakuu: 

Otsonin valumarmorialtaiden takuu on 1 vuosi tuotteen ostopäivästä. Takuu koskee tuotteiden materiaali- ja valmistusvirheitä. Takuu ei koske virheellisestä asennuksesta, käsittelystä tai käytöstä johtuvia vaurioita. Takuu ei koske veden epäpuhtauksien aiheuttamia vaurioita.

Hoito-ohje

Valumarmoriallas on helpointa puhdistaa tavallisella nestemäisellä puhdistusaineella, kuten nestemäisellä saippualla. Puhdistukseen ei tule käyttää hiovia puhdistusaineita. Altaan säännöllinen puhdistus takaa altaalle pitkän käyttöiän ja sen pintamateriaali säilyy kauniina pidempään.

Mikäli pintakerros jostain syystä naarmuuntuu tai himmenee,  pinta voidaan kiillottaa ja vahata. Altaan kiillotukseen suositellaan käytettäväksi hienorakeista kiillotusainetta ja vahaa (esim. tietyt autonhoitotuotteet sopivat tarkoitukseen). Syvät naarmut voidaan ensin hioa varovasti hienolla vesihiomapaperilla. Suosittelemme tiedustelemaan ohjeita altaan hiomiseen pintakäsittelyammattilaiselta tai tuotteen valmistajalta. 

Tuotetta ei tule altistaa syövyttäville aineille kuten hapoille, ammoniakkia sisältäville viemärinpuhdistusaineille, hiusten värjäysaineille tai kloriitille.

Valmistaja

Otsoson Valmistaja Logo

Kotimainen Otsoson on palvellut suomalaisia koteja laadukkailla ja kauniilla tuotteillaan jo yli 20 vuoden ajan. Otsoson on kylpyhuonealtaiden, kylpyhuonekalusteiden ja valopeilien valmistaja, maahantuoja sekä tukkuliike. Laajalti tunnettu yritys on osa suomalaista Hahle-ryhmää, jonka juuret juontavat jo 1960-luvulle saakka.

Otsosonin tuotteet on suunniteltu suomalaisten kylpyhuoneiden ja keittiöiden tarpeet huomioiden. Niiden valmistuksessa käytetään kotimaisia materiaaleja ja valtaosa kylpyhuonekalusteista kootaan myös Suomessa. Tuotevalikoiman kehittämisessä on panostettu korkeaan laatutasoon, toiminnallisuuteen ja kestävyyteen.