Rej Design BT Bamboo Duo 2 Pyyhekuivan

334.89  281.31 

Rej Design BT Bamboo Duo 2 Pyyhekuivan

Rej Designin valmistama tyylikäs pyyhekuivain kaltevalla muotoilulla. Laadukas kotimainen tuote soveltuu kuivaustelineeksi ja lisälämmittimeksi niin kylpy- ja kodinhoitohuoneeseen kuin pienempäänkin wc-tilaan. Kuivaimen suunnittelija Yrjö Turkka. Tuotteen värivaihtoehtoina puolikiiltävä valkoinen, kromi tai mattamusta (RAL-erikoisväri). Muita pyyhekuivaimen tai lisätarvikkeiden erikoisväri- ja pintakäsittelyvaihtoehtoja voit tiedustella asiakaspalvelustamme.

Kuivaimen asennus alakytkentänä. Lisävarusteena saatavana vesiliitinpaketti joko pinta-asennus– tai epäkeskoliittimillä. Asennus käyttövesi- tai lämmitysverkostoon. Alla olevista vaihtoehdoista voit valita tuotteen värin ja lisäominaisuudet. Tuotteen kuvauksessa on lisätietoja asennukseen ja lisävarusteisiin liittyen.

Vakioväristen kromisen ja puolikiiltävän valkoisen pyyhekuivaimen toimitusaika on noin 1-2 viikkoa tilauksen saapumisesta. Mattamustan sekä muiden erikoisväristen pyyhekuivaimien toimitusaika on noin 4-5 viikkoa tilauksen saapumisesta.

Erikoisvärisillä tilauksesta valmistettavilla Rej Design pyyhekuivaimilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta tai peruutusoikeutta sen jälkeen kun tuotteen valmistus on aloitettu.

Väri * 

Pinta-asennusliitinpari (2kpl lisävaruste)

Kuvaus

Rej Design BT Bamboo Duo 2 Pyyhekuivan

kromi / valkoinen / mattamusta

Tuotteen mitat: Kokonaisleveys 630 mm, kokonaiskorkeus 355 mm, kokonaisetäisyys seinästä 104 mm, kytkentäväli ulosottojen keskeltä keskelle 500 mm. Tuotteen tarkemmat mitat näkyvät mittakuvasta:

Rej Design BT Bamboo Duo 2 Pyyhekuivan Mittakuva

Rej Designin valmistama pyyhekuivain, jossa kaksi tyylikkäästi sijoitettua vaakaputkea. Kuivausteline on mainio apu kodin monissa huoneissa ja se sopii kokonsa ansiosta kätevästi myös pienempiin wc-tiloihin. Tyylikäs design tekee siitä kodin kauniin sisustuselementin.

Pyyhekuivain asennetaan alakytkentänä. Tilatessasi muun kuin kromin väristä pyyhekuivainta, suosittelemme tilaamaan lisävarusteena myytävän pinta-asennusliitinpaketin tilauksen yhteydessä, jolloin liittimien väri on yhteneväinen kuivaimen kanssa. Lisävarusteena saatavilla epäkesko- tai pinta-asennusliitinpari. Tuotteen värivaihtoehtoina voidaan valita kromi, puolikiiltävä valkoinen (RAL 9010 puolikiiltävä) tai mattamusta (RAL 9005 matta).

Rej Design -tuotteiden pintakäsittelyt voidaan toteuttaa pääsääntöisesti joko puolimattana tai puolikiiltävänä, joistakin sävyistä on saatavana myös ns. struktuuri- tai efektipinta (esim. RAL 9005 mattamusta). Mattamustan lisäksi tuote on tilattavissa myös muissa erikoisväreissä. Muita RAL -värikartan sävyjä sekä erikoispintakäsittelyjä voit tiedustella asiakaspalvelustamme.

Tuotteeseen on saatavilla lisävarusteena pareittain myytäviä ripustimia (katso kuvat), jotka helpottavat esimerkiksi lapasten tai kenkien kuivaamista.

Kuivaustelineen voi asentaa joko käyttövesi- tai lämmitysverkostoon. Käyttöveteen asettuna pyyhekuivaimen etuna on, että kuivain on lämmin ympäri vuoden kun taas patteriverkkoon (lämpöjohtoverkko) liitettynä kuivain lämpenee ainoastaan talvisin lämmityskaudella syyskuusta huhtikuuhun.

Kuivaimet valmistetaan Suomessa yli 60 vuoden kokemuksella, valmistusmateriaalina on kupari ja LVI-laadun messinki. Kupari on kestävä, erinomaisesti lämpöä johtava, 100% kierrätettävä ja hygieeninen materiaali, josta on hyvät käyttökokemukset yli 100 vuoden ajalta käyttövesiputkistoissa. Kuivaimen on suunnittelut tunettu muotoiliija Yrjö Turkka.

Tuotteen mukana toimitetaan asennusohje, käyttö- ja hoito-ohjeet sekä tarvikepussi, joka sisältää kiinnitysruuvit, tiivisteet sekä ilmaruuvit. Rej Design – kuivaimet on mitoitettu Oraksen asennusliittimien mukaan (45 mm).

Lisätiedot

Valmistaja

REJ Design

Väri

Kromi, Musta, Valkoinen

Pyyhekuivaimen valintaopas

Vinkkejä vesitoimisen pyyhekuivaimen valintaan:

1. Selvitä ovatko kohteen putket pinnassa (usein vanhat talot / remonttikohteet) vai upotettuina (usein uudiskohteet). Jos putket ovat pinnassa, valitse pyyhekuivaimeesi pinta-asennusliittimet. Mikäli putket ovat upotettuina, valitse epäkeskoliittimet. Kuivaimen voi ostaa myös ilman liittimiä, mutta erikoisvärisellä vesiliitinpaketilla saat asennuksesta yhtenäisen ilman, että esimerkiksi mustan kuivaimen asennuksessa joudutaan käyttämään kromin värisiä perinteisiä vesiliittimiä tai peitelaippoja.

2. Selvitä kohteessasi mistä suunnasta kytkentä tehdään, eli mistä putket tulevat? Vaihtoehdot ovat alakytkentä, yläkytkentä ja sivukytkentä, joista alakytkentä on yleisin. Kuivaimen kytkentä tapahtuu alakytkennässä kuivaimen alajalasta ja yläkytkennässä yläjalasta.

3. Valitse malli ja koko. Pohdi kuivaimen koko käyttötarpeen (lämmitys, käyttäjien määrä, tilan koko) mukaan ja valitse mieleinen ja tyyliin sopiva kuivain Rej Designin mallistosta.

4. Uniikki kappale? Rej Design tekee myös mittojen mukaan kuivaimia. Ota yhteys asiakaspalveluumme ja selvitämme puolestasi onko toiveesi mahdollista toteuttaa.

Toimitus ja takuu

LVI-verkkokauppa.fi palvelun kautta ostetut Rej Design-tuotteet toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella rahtivapaasti ilman kuluja. Välimyyntivarauksin. Rej Design-tuotteiden toimittajana toimii Posti. Pyyhekuivaimet toimitetaan aina suoraan kotiovellesi pääsääntöisesti arkisin 8-16. Posti ottaa yhteyttä ennen toimitusta.

Vakioväristen tuotteiden toimitusaika on noin 1-2 viikkoa tilauksen saapumisesta. Erikoisvärisillä tuotteilla toimitusaika on noin 4-5 viikkoa tilauksen saapumisesta.

Tilauksesta valmistettavilla erikoisvärisillä tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta tai peruutusoikeutta sen jälkeen kun tuotteen valmistus on aloitettu.

Takuu

Rej Design – kuivauspattereiden takuu on voimassa viisi vuotta ostopäivästä/tavaran toimituspäivästä lukien. Takuu kattaa tuotteessa olevat valmistus- ja materiaalivirheet. Kts. lisää Rej Design takuuehdot.

Hoito-ohjeet

Hoito-ohjeet

Kuivaustelineen ulkopintojen säännölliseen puhdistukseen tulee käyttää vettä ja neutraaleja tai lievästi emäksisiä (Ph 6-9) nestemäisiä puhdistusaineita (mm. saippualiuokset ja useimmat käsiastianpesuaineet) pesuaineen valmistajan ohjeiden mukaisesti. Lika, kalkki ja muut kerrostumat on yleensä helpoin poistaa saippualla ja vedellä.

Puhdista kuivausteline pesuaineliuokseen kostutetulla sienellä tai pehmeällä keittiöliinalla, huuhtele puhtaaseen, haaleaan veteen kostutetulla sienellä tai liinalla useaan kertaan ja kuivaa pinnat. Kromatuille ja maalatuille pinnoille ei saa käyttää hankausaineita, muita hiovia tai syövyttäviä aineita tai puhdistusvälineitä, liuottimia, happoja tai ammoniakkia sisältäviä aineita. Kromipinnoite ei kestä, tai kestää huonosti, fosforihappoa ja klooriyhdisteitä. Jos kromattu kuivausteline ajan myötä paikoitelleen tummuu, voidaan tummentumat puhdistaa käyttämällä esim. nestemäisiä hopeanpuhdistusaineita. Huom. puhdistuksen jälkeen pinnat on aina huolella huuhdeltava veteen kostutetulla sienellä täysin puhtaiksi ja pyyhkiä kuiviksi. Kromatut kuivaustelineet voidaan myös puhdistuksen jälkeen käsitellä kromivahalla, vahausohjeita noudattaen. Vahattu pinta hylkii vettä ja likaa ja samalla se helpottaa tuotteen puhtaanapitoa.

Valmistaja

Rej Design -kuivaimet valmistetaan käsityönä Suomessa yli 60 vuoden kokemuksella. Tuotteet valmistetaan korkealaatuisesta kuparista ja niiden valmistamiseen käytetään vain parhaita materiaaleja.

Rej Design -tuotteet suunnitellaan yhdessä johtavien teollisten muotoilijoiden kanssa. Tuotanossa yhdistyy suomalainen, perinteinen käsityö ja nykyaikainen muotokieli. Tuotekehityksen lähtökohtana on ollut alusta lähtien korkea laatu, toiminnallisuus, käyttömukavuus, kaunis ulkonäkö ja innovatiiviset ratkaisut.

Rej Design – kotimaista laatua lämmöllä.