SYR Safe-T Combi Vuodonilmaisin

818.00 

SYR Safe-T Combi Vuodonilmaisin

Saksalaista laatua

Laitteen toimintaperiaate lyhyesti: laite asennetaan ammattilaisen toimesta käyttövesiputkiston runkolinjaan ja mahdollisessa putkirikossa tai muussa vuototilanteessa laite huomaa veden virtauksen muutoksen ja katkaisee välittömästi kaiken vedensyötön ehkäisten näin vesivahingon.Finanssialan keskusliitto

FK:n hyväksymä tuote

Tutustu tuotteeseen ja sen toimintaan vesivahingon estämiseksi: klikkaa tästä videoon!

Tuotteen toimitusaika on noin 1-2 viikkoa tilauksen saapumisesta.

Tuotetunnus (SKU): SYR Safe-T Combi Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

SYR Safe-T Combi Vuodonilmaisin

Saksalaista laatua

Laitteen toimintaperiaate lyhyesti: laite asennetaan ammattilaisen toimesta käyttövesiputkiston runkolinjaan ja mahdollisessa putkirikossa tai muussa vuototilanteessa laite huomaa veden virtauksen muutoksen ja katkaisee välittömästi kaiken vedensyötön ehkäisten näin vesivahingon.

Rikkoutunut putki, vuotava putkiliitos tai laitevika voivat aiheuttaa huomattavaa vahinkoa asunnollesi. Monet ajattelevat, ettei vesivahinko voisi sattua heidän kodissaan. Tilastojen mukaan vesivahinkojen määrä on kuitenkin kasvanut viime vuosina huolestuttavan paljon. Asuntosi rakenteet kastuvat ja arvokas irtaimisto voi tuhoutua, vesivahingon tuhot sekä siitä aiheutuvat korjaustyöt voivat olla mittavat. SYR-Safe-T vuodonilmaisimet ovat saksalaisia laatutuotteita, joiden avulla turvaat taloasi näiltä vahingoilta. Vuodonilmaisin huomaa jopa sen, jos hana on jäänyt tiputtamaan tai esim. vesiposti on jäänyt auki-asentoon.

Tämä nykyaikainen järjestelmä seuraa veden kulutusta sekunneittain. Kun järjestelmän tarkka mittayksikkö havaitsee epätavallista korkeampaa vedenkulutusta tai asetetut raja-arvot ylittyvät, sulkee Safe-T Combi veden tulon ja minimoi näin vesivuodosta aiheutuvan vahingon. Järjestelmä tarjoaa myös lomalla -toiminnon jotta voit viettää huolettomia lomapäiviä.

Koska mittayksikkö on hyvin tarkka, on huolehdittava siitä ettei siihen pääse putkistossa liikkuvaa hiekkaa, ruostetta tai muita epäpuhtauksia. Paineenalennusventtiilin ansiosta vedenpaine pysyy vakaana, tämä vaikuttaa putkiston ja vesikalusteiden käyttöikään. Vedenpainetta alentamalla vedenkulutus laskee ja rahaa säästyy. Safe-T Combi vuodonilmaisinjärjestelmä on kompakti ”paketti” sisältäen suodattimen sekä paineenalennusventtiilin.

SYR-Safe-T vuodonilmaisimella on erinomainen hinta-laatusuhde ja sen asentaminen käy helposti ja nopeasti. Putkistoissa ilmenevän vuodon ilmaisevien tuotteiden asennus tulee suorittaa lvi-liikkeen toimesta.

Käyttöohjeet: Safe-T käyttöohje

Lisätiedot

Valmistaja

SYR

Toimitus ja takuu

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi kautta ostetut yli 100€ tilaukset toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella rahtivapaasti ilman kuluja. Alle 100€ tilauksiin lisätään 10€ pientoimituslisä. Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Tuotteet toimitetaan välimyyntivarauksin.

Toimitusaika perille toimitusosoitteeseen on noin 1-2 viikkoa tilauksen saapumisesta. Tuotteen toimittamisesta vastaa toimitusolosuhteista riippuen Kaukokiito, Posti tai Matkahuolto. Kuljetusyhtiö ottaa yhteyttä asiakkaaseen tilausvaiheessa ilmoitettuun puhelinnumeroon toimituksen yksityiskohtien sopimiseksi ennen tuotteen toimitusta. 

Tuotetakuu:

Valmistaja myöntää laitteelle myynti- ja toimitusehtojen mukaisen 2 vuoden takuun.

Takuuvaateet raukeavat, mikäli:

  • vahinko on aiheutunut virheellisestä käytöstä,
  • muutokset tai korjaukset on suorittanut muu kuin valtuutettu henkilö,
  • SYR:n alkuperäisiä lisävarusteita ja varaosia ei ole käytetty,
  • viallisia osia ei ole viipymättä korjattu vahingon laajuuden minimoimiseksi ja laitteen turvallisuuden vaarantamisen välttämiseksi (huoltovelvollisuus).

Valmistaja

Syr Valmistaja Logo

SYR on saksalainen vesijärjestelmien ratkaisuihin ja komponentteihin erikoistunut yritys, jolla on alalta yli 50 vuoden kokemus. Yrityksen tavoitteena on tehdä käyttövesijärjestelmistä yhä puhtaampia ja taloudellisesti toimivampia. Kaikkien SYR-tuotteiden lähtökohtana on laadukkuus, tehokkuus ja turvallisuus. Tuotteilla on erinomainen hinta-laatusuhde ja niiden asentaminen käy helposti ja nopeasti. SYR-vuodonilmaisimet ovat Finanssialan keskusliiton vaatimusten mukaisesti hyväksyttyjä tuotteita. 

Saatat myös pitää...