SYR Safe-T Combi Vuodonilmaisin

818.00  589.00 

SYR Safe-T Combi Vuodonilmaisin

Saksalaista laatua

Laitteen toimintaperiaate lyhyesti: laite asennetaan ammattilaisen toimesta käyttövesiputkiston runkolinjaan ja mahdollisessa putkirikossa tai muussa vuototilanteessa laite huomaa veden virtauksen muutoksen ja katkaisee välittömästi kaiken vedensyötön ehkäisten näin vesivahingon.Finanssialan keskusliitto

FK:n hyväksymä tuote

Tutustu tuotteeseen ja sen toimintaan vesivahingon estämiseksi: klikkaa tästä videoon!

tuotetunnus (SKU) SYR Safe-T Combi Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

SYR Safe-T Combi Vuodonilmaisin

Saksalaista laatua

Laitteen toimintaperiaate lyhyesti: laite asennetaan ammattilaisen toimesta käyttövesiputkiston runkolinjaan ja mahdollisessa putkirikossa tai muussa vuototilanteessa laite huomaa veden virtauksen muutoksen ja katkaisee välittömästi kaiken vedensyötön ehkäisten näin vesivahingon.

Rikkoutunut putki, vuotava putkiliitos tai laitevika voivat aiheuttaa huomattavaa vahinkoa asunnollesi. Monet ajattelevat, ettei vesivahinko voisi sattua heidän kodissaan. Tilastojen mukaan vesivahinkojen määrä on kuitenkin kasvanut viime vuosina huolestuttavan paljon. Asuntosi rakenteet kastuvat ja arvokas irtaimisto voi tuhoutua, vesivahingon tuhot sekä siitä aiheutuvat korjaustyöt voivat olla mittavat. SYR-Safe-T vuodonilmaisimet ovat saksalaisia laatutuotteita, joiden avulla turvaat taloasi näiltä vahingoilta. Vuodonilmaisin huomaa jopa sen, jos hana on jäänyt tiputtamaan tai esim. vesiposti on jäänyt auki-asentoon.

Tämä nykyaikainen järjestelmä seuraa veden kulutusta sekunneittain. Kun järjestelmän tarkka mittayksikkö havaitsee epätavallista korkeampaa vedenkulutusta tai asetetut raja-arvot ylittyvät, sulkee Safe-T Combi veden tulon ja minimoi näin vesivuodosta aiheutuvan vahingon. Järjestelmä tarjoaa myös lomalla -toiminnon jotta voit viettää huolettomia lomapäiviä.

Koska mittayksikkö on hyvin tarkka, on huolehdittava siitä ettei siihen pääse putkistossa liikkuvaa hiekkaa, ruostetta tai muita epäpuhtauksia. Paineenalennusventtiilin ansiosta vedenpaine pysyy vakaana, tämä vaikuttaa putkiston ja vesikalusteiden käyttöikään. Vedenpainetta alentamalla vedenkulutus laskee ja rahaa säästyy. Safe-T Combi vuodonilmaisinjärjestelmä on kompakti ”paketti” sisältäen suodattimen sekä paineenalennusventtiilin.

SYR-Safe-T vuodonilmaisimella on erinomainen hinta-laatusuhde ja sen asentaminen käy helposti ja nopeasti. Putkistoissa ilmenevän vuodon ilmaisevien tuotteiden asennus tulee suorittaa lvi-liikkeen toimesta.

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi palvelun kautta ostetut SYR-tuotteet toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella rahtivapaasti ilman kuluja. Välimyyntivarauksin. Tuotteiden toimittamisesta asiakkaalle vastaa toimitusolosuhteista riippuen Kaukokiito, Posti tai Matkahuolto. Tuotteiden toimitusaika on n. 1-2 viikkoa tilauksen saapumisesta.

Tuotetakuu:

Valmistaja myöntää laitteelle myynti- ja toimitusehtojen mukaisen kahden (2) vuoden takuun. Takuuvaateet raukeavat, jos:

  • vahinko on aiheutunut virheellisestä käytöstä,
  • muutokset tai korjaukset on suorittanut muu kuin valtuutettu henkilö,
  • SYR:n alkuperäisiä lisävarusteita ja varaosia ei ole käytetty,
  • viallisia osia ei ole viipymättä korjattu vahingon laajuuden minimoimiseksi ja laitteen turvallisuuden vaarantamisen välttämiseksi (huoltovelvollisuus).

Käyttöohjeet: Safe-T käyttöohje

Linkki valmistajan sivuille: http://www.syr.de/en/

Lisätiedot

Valmistaja

SYR

Saatat myös pitää...