SYR Safe-T Conn. Vuodonilmaisin

1,473.00 

SYR Safe-T Connect Vuodonilmaisin

Saksalaista laatua

Laitteen toimintaperiaate lyhyesti: laite asennetaan ammattilaisen toimesta käyttövesiputkiston runkolinjaan ja mahdollisessa putkirikossa tai muussa vuototilanteessa laite huomaa veden virtauksen muutoksen ja katkaisee välittömästi kaiken vedensyötön. Näin laite estää vesivahingon syntymisen. Laite voidaan liittää lähiverkkoon ja sitä voidaan käyttää ja ohjelmoida tietokoneella tai mobiililaitteella.Finanssialan keskusliitto

FK:n hyväksymä tuote

Tutustu tuotteeseen ja sen toimintaan vesivahingon estämiseksi: klikkaa tästä videoon!

Tuotteen toimitusaika on n. 1-2 viikkoa tilauksen saapumisesta.

Tuotetunnus (SKU): SYR Safe-T Connect Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Kuvaus

SYR Safe-T Connect Vuodonilmaisin

Saksalaista laatua

Laitteen toimintaperiaate lyhyesti: laite asennetaan ammattilaisen toimesta käyttövesiputkiston runkolinjaan ja mahdollisessa putkirikossa tai muussa vuototilanteessa laite huomaa veden virtauksen muutoksen ja katkaisee välittömästi kaiken vedensyötön ehkäisten näin vesivahingon. Laite voidaan liittää lähiverkkoon ja sitä voidaan käyttää ja ohjelmoida tietokoneella tai mobiililaitteella.

Rikkoutunut putki, vuotava putkiliitos tai laitevika voivat aiheuttaa huomattavaa vahinkoa asunnollesi. Monet ajattelevat, ettei vesivahinko voisi sattua heidän kodissaan. Tilastojen mukaan vesivahinkojen määrä on kuitenkin kasvanut viime vuosina huolestuttavan paljon. Asuntosi rakenteet kastuvat ja arvokas irtaimisto voi tuhoutua, vesivahingon tuhot sekä siitä aiheutuvat korjaustyöt voivat olla mittavat. SYR-Safe-T vuodonilmaisimet ovat saksalaisia laatutuotteita, joiden avulla turvaat taloasi näiltä vahingoilta. Vuodonilmaisin huomaa jopa sen, jos hana on jäänyt tiputtamaan tai esim. vesiposti on jäänyt auki-asentoon.

SYR-Safe-T Connect on tehokas DVGW VP 638:n mukainen asuintiloihin tarkoitettu vuotovahti. SYR-Safe-T Connect voidaan asentaa kaikkiin SYR -laippoihin DN 20 – DN 32. Jatkuvan seurannan ansiosta vuoto havaitaan ajoissa ja vedentulon automaattinen katkaisu vähentää vuodon aiheuttamia vesivahinkoja.

Safe-T Connectissa on yhdysrakenteinen lähiverkkoliitäntä (Huom! Laite kytketään lähiverkkoon verkkokaapelilla), elektroninen veden virtauksen mittaus (turbiinin avulla), sähkökäyttöinen veden virtauksen katkaisu, paineanturi pienimpienkin vesivuotojen havaitsemiseen sekä monitoiminäyttö.

Asennuksen jälkeen se on jatkuvasti yhteydessä palvelimeen, joka säännöllisin välein pyytää siltä vesijohtoverkkoon liittyviä tietoja. Suurimmat sallitut raja-arvot voidaan määrittää tai muuttaa suoraan Safe-T Connectissa, tietokoneella tai mobiililaitteessa toimivan ohjelmiston kautta.

Laite toimitetaan valmiiksi koottuna. Sen paino on noin 1720 g.

SYR-Safe-T vuodonilmaisimella on erinomainen hinta-laatusuhde ja sen asentaminen käy helposti ja nopeasti. Putkistoissa ilmenevän vuodon ilmaisevien tuotteiden asennus tulee suorittaa lvi-liikkeen toimesta.

Käyttöohjeet: Safe-T Connect käyttöohje

Lisätiedot

Valmistaja

SYR

Toimitus ja takuu

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi kautta ostetut yli 100€ tilaukset toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella rahtivapaasti ilman kuluja. Alle 100€ tilauksiin lisätään 10€ pientoimituslisä. Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Tuotteet toimitetaan välimyyntivarauksin.

Toimitusaika perille toimitusosoitteeseen on noin 1-2 viikkoa tilauksen saapumisesta. Tuotteen toimittamisesta vastaa toimitusolosuhteista riippuen Kaukokiito, Posti tai Matkahuolto. Kuljetusyhtiö ottaa yhteyttä asiakkaaseen tilausvaiheessa ilmoitettuun puhelinnumeroon toimituksen yksityiskohtien sopimiseksi ennen tuotteen toimitusta. 

Tuotetakuu:

Valmistaja myöntää laitteelle myynti- ja toimitusehtojen mukaisen 2 vuoden takuun.

Takuuvaateet raukeavat, mikäli:

  • vahinko on aiheutunut virheellisestä käytöstä,
  • muutokset tai korjaukset on suorittanut muu kuin valtuutettu henkilö,
  • SYR:n alkuperäisiä lisävarusteita ja varaosia ei ole käytetty,
  • viallisia osia ei ole viipymättä korjattu vahingon laajuuden minimoimiseksi ja laitteen turvallisuuden vaarantamisen välttämiseksi (huoltovelvollisuus).

Valmistaja

Syr Valmistaja Logo

SYR on saksalainen vesijärjestelmien ratkaisuihin ja komponentteihin erikoistunut yritys, jolla on alalta yli 50 vuoden kokemus. Yrityksen tavoitteena on tehdä käyttövesijärjestelmistä yhä puhtaampia ja taloudellisesti toimivampia. Kaikkien SYR-tuotteiden lähtökohtana on laadukkuus, tehokkuus ja turvallisuus. Tuotteilla on erinomainen hinta-laatusuhde ja niiden asentaminen käy helposti ja nopeasti. SYR-vuodonilmaisimet ovat Finanssialan keskusliiton vaatimusten mukaisesti hyväksyttyjä tuotteita.