Tapwell EVO180 Keittiöhana Bronze

450.00 

Tapwell EVO 180 Keittiöhana

Moderni kaarihana, pintakäsittelynä bronze. Hurmaavassa bronzen sävyssä yhdistyy samettinen tummuus sekä himmeä kiilto. Sävy ei patinoidu.

Saatavilla myös pintakäsittelyillä kromi, messinki, grottesco, kupari, black chrome, honey gold, mattamusta, brushed nickel sekä brushed black chrome.

Huom! Evo180 on tilaustuote. Tuotteen toimitusaika perille toimitusosoitteeseen on 2 viikkoa tilauksen saapumisesta. Toimituksesta vastaa Db Schenker. 

Kuvaus

Tapwell EVO 180 Keittiöhana

Bronze

Tuotenumero 9423829

Tuotteella on STF – tyyppihyväksyntä äänitasoluokassa 1

Keittiöhanan juoksuputken kääntökulman säde on toimitettaessa 180 astetta, kääntökulma voidaan asennuksen yhteydessä rajoittaa 60, 90 ja 120 asteeseen.

Tuotteen tarkemmat mitat löytyvät mittakuvasta:

Tapwell Evo180 Mittakuva

Lisätiedot

Valmistaja

Tapwell

Väri

Bronze, Pronssi

Toimitus ja takuu

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi kautta ostetut yli 200€ Tapwell-tilaukset toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella rahtivapaasti ilman kuluja. Alle 200€ tilauksiin lisätään 15€ pientoimituslisä. Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Tuotteet toimitetaan välimyyntivarauksin.

Toimitusaika perille toimitusosoitteeseen on noin 1-5 arkipäivää tai tilaustuotteilla noin 7-14 arkipäivää tilauksen saapumisesta (mahdollinen tilaustuote mainitaan erikseen tuotteen yhteydessä). Tuotteen toimittamisesta perille toimitusosoitteeseen vastaa Suomen DB Schenker.  DB Schenker ottaa yhteyttä asiakkaaseen tilausvaiheessa ilmoitettuun puhelinnumeroon toimituksen yksityiskohtien sopimiseksi ennen tuotteen toimittamista.

Tuotetakuu:

Täysitakuu: Kaksi (2) vuotta tuotteen todistettavasta ostopäivästä, takuu koskee tuotteiden materiaali- ja valmistusvirheitä. Valmistaja huolehtii tuotteen osien tai koko tuotteen korvaamisesta, myös huoltotöiden kustannuksien osalta.

Rajoitettu- / osatakuu (ns. tippumattomuustakuu): Kahdesta, viiteen (2-5) vuoteen tuotteen todistettavasta ostopäivästä, takuu koskee tuotteiden materiaali- ja valmistusvirheitä osien suhteen. Valmistaja huolehtii tuotteen osien saatavuudesta ja toimituksesta, mutta ei vastaa huoltotöiden kustannuksista.

Huom! Takuu ei koske tuotetta joka on asennettu virheellisesti, sen virheellisestä käsittelystä tai käytöstä johtuvia vaurioita, esimerkiksi putkiston huuhtelun suorittamatta jättämisen aiheuttamia ongelmia tai veden epäpuhtauksien aiheuttamia vaurioita. Takuun soveltamisen edellytyksenä on, että vaatimuksen esittäjä ottaa välittömästi yhteyttä jälleenmyyjään/valmistajaan ennen korjaustoimenpiteisiin ryhtymistä.

Asennusohjeet

Tuotteen tarkemmat asennusohjeet pääset näkemään: täältä.

Valmistaja

Tapwell logo

Ruotsalaisen Tapwellin laadukkaiden design -tuotteiden valmistaminen tapahtuu Pohjois-Italiassa, joka on yksi maailman kärkimaista tekniikan, materiaalien ja muotoilun suhteen. Tapwellin kattava tuntemus ja ymmärrys pohjoismaisista rakennus- ja vakuutusnormistoista sekä valmistusmenetelmistä ja kuluttajatoivomuksista takaavat korkeaa laatua ja innovatiivista muotoilua edulliseen hintaan. Tapwellin tuotteet käyvät läpi tiukan laaduntarkastuksen, jossa tuotteet koeponnistetaan ja testataan perusteellisesti ennen toimittamista asiakkaalle.