Temal Choice 2-ovinen Peilikaappi 50-100 cm

543.20 764.80 

Temal Choice 2-ovinen Peilikaappi 50-100 cm

Temal Choice on kahdella peiliovella varustettu suoralinjainen ja tyylikäs peilikaappi, joka lisää toiminallisuutta kylpyhuoneeseesi ja tuo kätevää lisätilaa. Peilikaapin alapohjassa on LED-allasvalaisin, joka antaa pesualtaalle kauniin valon. Suomessa valmistettu tuote sisältää kaksipuoliset peiliovet, kaksi lasihyllyä, vaimentavat piilosaranat ja kaksiosaisen pistorasian. Tuotteen mukana toimitetaan käytännöllinen suurentava meikkipeili, jonka voit kiinnittää haluamaasi kohtaan.

Tuotteen leveys on valittavissa 50 cm – 100 cm väliltä, joten voit räätälöidä peilikaapista juuri sinun kylpyhuoneeseesi sopivan. Tuotteen syvyys 15 cm. Alla olevista vaihtoehdoista voit valita tuotteen leveyden, värin sekä haluamasi lisäominaisuudet. Tuotteen tarkemmat lisätiedot löydät alempaa kuvauksesta.

Huom! Temal-tuotteet valmistetaan tilauksesta eikä niillä ole peruutusoikeutta sen jälkeen kun tuotteen valmistus on aloitettu. Tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. 

Tuotteen toimitusaika on noin 2-4 viikkoa tilauksen saapumisesta.

Poista

tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kuvaus

Temal Choice 2-ovinen Peilikaappi 50-100 cm

Harmaa / Musta / Valkoinen / Tammi 

Temalin moderni ja suoralinjainen peilikaappi kahdella ovella. Tuote soveltuu leveytensä perusteella niin tilavaan kylpyhuoneeseen kuin pienempäänkin wc-tilaan. Kaksipuolisilla peiliovilla varustetun kaapin sisällä on kaksi lasihyllyä ja kaksiosainen pistorasia, jonka voit valita sijoitettavaksi oikeaan tai vasempaan sisäyläpohjaan. Peilikaapin mukana toimitetaan käytännöllinen suurentava meikkipeili, jonka voit kiinnittää haluamaasi kohtaan.

Valitse tuotteelle haluamasi väri, leveys (50-100 cm) sekä muut muokattavat ominaisuudet, ja voit räätälöidä Temal Choice-peilikaapista juuri sinun kylpyhuoneeseesi sopivan. Peilikaappiin on saatavana lisävarusteena piilosaranapeilikaapin vetimet (katso kuva), jotka sijoitetaan peilin alareunaan ja ne estävät sormenjälkien syntymisen. Tuotteseen saatavana lisävarusteena myös vikavirtapistorasia (katso kuva.)

Huom! Tuote on saatavissa myös kaikissa NCS-värikartan 1950:ssä värissä. Kysy lisää asiakaspalvelustamme.

Suomessa valmistettujen laadukkaiden ja kestävien Temal-peilikaappien FI-sertifiointi ja IP44 suojausluokka takaavat tuotteen turvallisen käytön.

Tuotteen tiedot:

Korkeus: 660 mm

Syvyys: 150 mm

Leveys 500 – 1000 mm

Allasvalaistus: Led-profiili (teho 4,7 W leveyksillä 60 – 75 cm / 7 W leveyksillä 80 – 100cm)

Kaksiosainen pistorasia valintasi mukaan oikealla tai vasemmalla (kaapin sisäyläpuolella)

Kaksipuoliset 128º avautuvat peiliovet

Suurentava meikkipeili, jonka voit kiinnittää haluamaasi kohtaan

Kaksi säädettävää (6 mm) lasihyllyä

Vaimentavat piilosaranat

Toimitetaan valmiiksi kasattuna ja koottuna

Takuu 2 vuotta.

 

 

 

Lisätiedot

Valmistaja

Temal

Väri

Grafiitinharmaa, Korkeakiiltoinen Valkoinen, Musta puu, Vaalea Tammi, Vaaleanharmaa, Valkoinen

Toimitus ja takuu

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi palvelun kautta ostetut Temal-tuotteet toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella rahtivapaasti ilman kuluja. Välimyyntivarauksin.

Tuotteiden toimittamisesta asiakkaalle vastaa Posti. Tuotteiden toimitusaika on noin 2-4 viikkoa tilauksen saapumisesta. Ennen tuotteen toimittamista Posti ottaa yhteyttä asiakkaaseen tuotteen tilausvaiheessa ilmoitettuun puhelinnumeroon toimituksen yksityiskohtien sopimiseksi.

Huom! Temal-tuotteet valmistetaan tilauksesta eikä niillä ole peruutusoikeutta sen jälkeen kun tuotteen valmistus on aloitettu. Tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. 

Tuotetakuu:

Temal-tuotteilla on kahden-viiden (2-5) vuoden takuu, tuotetyypistä riippuen.

Valmistaja

Temal logo

Temal on suomalainen perheyritys, jonka juuret ulottuvat vuoteen 1920 asti. Kahdella tehtaalla, Järvenpäässä ja Nakkilassa, valmistetaan 5 cm välein räätälöityjä kalusteita kylpyhuoneisiin, kodinhoitohuoneisiin ja keittiöihin. Temalia leimaa rakkaus toiminnalliseen muotoiluun. Temalissa uskotaan yksilöllisyyteen ja vapauteen luoda omien toiveiden mukainen elämä. Temalin valmistamat kalusteet edustavat modernia, innovatiivista muotoilua, joka on räätälöity 5 cm välein sopimaan juuri sinun kotiisi – riippumatta sen koosta, muodosta tai vaatimuksista.

100 % kotimaista laatua

Made in Finland – Suomessa valmistettu. Temal voi ylpeänä todeta, että kylpyhuonekalusteet valmistetaan kotimaisin käsin Temalin omilla tehtailla Järvenpäässä ja Nakkilassa. Jokainen allas ja kaluste valmistetaan tilauksesta ja kootaan juuri sinun mittojesi ja toiveidesi mukaan. Turvallisesti, laadukkaasti ja joustavasti.