Temal Round Allaskaluste Kahdella Laatikostolla

687.08 870.42 

Temal Round allaskaluste kahdella laatikostolla.

Temal Round on saanut inspiraationsa kaupungista, joka haluaa tarjota mahdollisimman paljon mahdollisimman pienellä alueella. Ainutlaatuinen tuote täyttää pienen tilan isot toiveet.

Temal Round allaskaappi tasoaltaalla, sopii täydellisesti pienempäänkin kylpyhuoneeseen. Tyylikkään ja modernin allaskaapin ulosvedettävät laatikot sulkeutuvat aina pehmeästi, ilman häiritsevää pauketta. Temalin muokattavien ominaisuuksien ja värivaihtoehtojen ansiosta Round sopii varmasti myös sinun kylpyhuoneeseen.

Alla olevista vaihtoehdoista voit valita tuotteen syvyyden 35 tai 40 cm. ja leveyden 47,5 – 62,5 cm. Tuotteen korkeus 64 cm. Altaan hanapaikka sivulla. Valitse tuotteeseen myös mieleisesi väri ja vetimet. Tuotteen saatavuutta RAL-värikartan eri sävyissä voit tiedustella asiakaspalvelustamme.

Huom! Temal-tuotteet valmistetaan tilauksesta eikä niillä ole peruutusoikeutta sen jälkeen kun tuotteen valmistus on aloitettu. Tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Kuvan hana ei kuulu toimitukseen.

Tuotteen toimitusaika on noin 2-4 viikkoa tilauksen saapumisesta. 

Poista

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , ,

Kuvaus

Temal Round allaskaluste kahdella laatikostolla

Valkoinen, Harmaa, Tammi, Musta 

Ominaisuudet ja toimitussisältö

–  Syvyys 35-40 cm /  Leveys 47,5 – 62,5 cm / Korkeus 64 cm

– Tasoallas suojaa runkorakennetta ainutlaatuisella tavalla kosteutta ja roiskevettä vastaan

– Hygieeninen, korotettu takareuna 

– Laatikoiden kiskoissa hidastimet (laatikot sulkeutuvat pehmeästi)

– PopUp Pohjaventtiili 

– Liukumaton antislip-matto laatikoissa vakiona

– Tilaa säästävä ja vapaasti säädettävä vesilukko

– Tuotteen runko toimitetaan valmiiksi koottuna.

– Valkoinen emaloitu Temal Round tasoallas (Hanapaikka altaan sivulla, Hanareiän halkaisija 35 mm.)

– Allaskaappi kosteudenkestävästä melamiinipäällysteisestä kalustelevystä

– Vetimet: Cubix (oletusvedin), Convex, Lungo (oletusvedin), Saaga, Stella, Ticu, Tacu (valitse yläpuolelta)

Lisävarusteet:

– Vetimet lisähintaan LEATHERECR, LEATHERTECR, LEATHERBCR (valitse yläpuolelta)

Tuotteella 2 vuoden takuu. 

 

Lisätiedot

Valmistaja

Temal

Väri

Grafiitinharmaa, Korkeakiiltoinen Valkoinen, Musta puu, Vaalea Tammi, Valkoinen

Toimitus ja takuu

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi kautta ostetut yli 100€ tilaukset toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella rahtivapaasti ilman kuluja. Alle 100€ tilauksiin lisätään 10€ pientoimituslisä. Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Tuotteet toimitetaan välimyyntivarauksin.

Toimitusaika perille toimitusosoitteeseen on noin 2-4 viikkoa tilauksen saapumisesta. Tuotteen toimittamisesta vastaa Posti. Posti ottaa yhteyttä asiakkaaseen tilausvaiheessa ilmoitettuun puhelinnumeroon toimituksen yksityiskohtien sopimiseksi ennen tuotteen toimittamista.

Huom! Temal -tuotteet valmistetaan tilauksesta eikä tilauksella ole peruutusoikeutta sen jälkeen kun tuotteen valmistus on aloitettu. Tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. 

Tuotetakuu:

Temal takaa valmistamiensa kalusteiden ja altaiden laadun valmistus- ja materiaalivirheiden osalta 5 vuotta toimituspäivästä lukien. Tuotetakuu edellyttää, että tuotteiden mukana toimitettavia asennus- ja hoito-ohjeita on noudatettu. Takuu ei koske tuotteen normaalista käytöstä johtuvaa kulumista.

Valmistaja

Temal logo

Temal on suomalainen perheyritys, jonka juuret ulottuvat vuoteen 1920 asti. Temalia leimaa rakkaus toiminnalliseen muotoiluun sekä usko yksilöllisyyteen ja vapauteen luoda omien toiveiden mukainen elämä. Tuotteet edustavat modernia, innovatiivista muotoilua, joka on räätälöity 5 cm välein sopimaan juuri sinun kotiisi – riippumatta sen koosta, muodosta tai vaatimuksista.

100 % kotimaista laatua – Temal voi ylpeänä todeta, että kylpyhuonekalusteet valmistetaan Temalin omilla tehtailla Järvenpäässä ja Nakkilassa. Jokainen allas ja kaluste valmistetaan tilauksesta ja kootaan juuri sinun mittojesi ja toiveidesi mukaan. Turvallisesti, laadukkaasti ja joustavasti.