Temal Round allaskaluste kahdella laatikostolla

617.60 782.40 

Temal Round allaskaluste kahdella laatikostolla.

Temal Round on saanut inspiraationsa kaupungista, joka haluaa tarjota mahdollisimman paljon mahdollisimman pienellä alueella. Ainutlaatuinen tuote täyttää pienen tilan isot toiveet.

Temal Round allaskaappi tasoaltaalla, sopii täydellisesti pienempäänkin kylpyhuoneeseen. Tyylikkään ja modernin allaskaapin ulosvedettävät laatikot sulkeutuvat aina pehmeästi, ilman häiritsevää pauketta. Temalin muokattavien ominaisuuksien ja värivaihtoehtojen ansiosta Round sopii varmasti myös sinun kylpyhuoneeseen.

Alla olevista vaihtoehdoista voit valita tuotteen syvyyden (35 / 40 cm) ja leveyden (47,5 – 62,5 cm). Tuotteen korkeus 64 cm. Valitse tuotteeseen myös mieleisesi väri ja vetimet.

Huom! Temal-tuotteet valmistetaan tilauksesta eikä niillä ole peruutusoikeutta sen jälkeen kun tuotteen valmistus on aloitettu. Tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Kuvan hana ei kuulu toimitukseen.

Tuotteen toimitusaika on noin 2-4 viikkoa tilauksen saapumisesta.

Poista

tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , ,

Kuvaus

Temal Round allaskaluste kahdella laatikostolla

Valkoinen, Harmaa, Tammi, Musta 

Ominaisuudet ja toimitussisältö

–  Syvyys 35-40 cm /  Leveys 47,5 – 62,5 cm / Korkeus 64 cm

– Tasoallas suojaa runkorakennetta ainutlaatuisella tavalla kosteutta ja roiskevettä vastaan

– Hygieeninen, korotettu takareuna 

– Laatikoiden kiskoissa hidastimet (laatikot sulkeutuvat pehmeästi)

– PopUp Pohjaventtiili 

– Liukumaton antislip-matto laatikoissa vakiona

– Tilaa säästävä ja vapaasti säädettävä vesilukko

– Tuotteen runko toimitetaan valmiiksi koottuna.

– Valkoinen emaloitu tasoallas

– Allaskaappi kosteudenkestävästä melamiinipäällysteisestä kalustelevystä

– Vetimet: Cubix (oletusvedin), Convex, Lungo (oletusvedin), Saaga, Stella, Ticu, Tacu (valitse yläpuolelta)

Lisävarusteet:

– Vetimet lisähintaan LEATHERECR, LEATHERTECR, LEATHERBCR (valitse yläpuolelta)

Tuotteella 2 vuoden takuu. 

 

Lisätiedot

Valmistaja

Temal

Väri

Grafiitinharmaa, Korkeakiiltoinen Valkoinen, Musta puu, Vaalea Tammi, Valkoinen

Toimitus ja takuu

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi palvelun kautta ostetut Temal-tuotteet toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella rahtivapaasti ilman kuluja. Välimyyntivarauksin.

Tuotteiden toimittamisesta asiakkaalle vastaa Posti. Tuotteiden toimitusaika on noin 2-4 viikkoa tilauksen saapumisesta. Ennen tuotteen toimittamista Posti ottaa yhteyttä asiakkaaseen tuotteen tilausvaiheessa ilmoitettuun puhelinnumeroon toimituksen yksityiskohtien sopimiseksi.

Huom! Temal-tuotteet valmistetaan tilauksesta eikä niillä ole peruutusoikeutta sen jälkeen kun tuotteen valmistus on aloitettu. Tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. 

Tuotetakuu:

Temal-tuotteilla on kahden-viiden (2-5) vuoden takuu, tuotetyypistä riippuen.

Valmistaja

Temal logo

Temal on suomalainen perheyritys, jonka juuret ulottuvat vuoteen 1920 asti. Kahdella tehtaalla, Järvenpäässä ja Nakkilassa, valmistetaan 5 cm välein räätälöityjä kalusteita kylpyhuoneisiin, kodinhoitohuoneisiin ja keittiöihin. Temalia leimaa rakkaus toiminnalliseen muotoiluun. Temalissa uskotaan yksilöllisyyteen ja vapauteen luoda omien toiveiden mukainen elämä. Temalin valmistamat kalusteet edustavat modernia, innovatiivista muotoilua, joka on räätälöity 5 cm välein sopimaan juuri sinun kotiisi – riippumatta sen koosta, muodosta tai vaatimuksista.

100 % kotimaista laatua

Made in Finland – Suomessa valmistettu. Temal voi ylpeänä todeta, että kylpyhuonekalusteet valmistetaan kotimaisin käsin Temalin omilla tehtailla Järvenpäässä ja Nakkilassa. Jokainen allas ja kaluste valmistetaan tilauksesta ja kootaan juuri sinun mittojesi ja toiveidesi mukaan. Turvallisesti, laadukkaasti ja joustavasti.