Temal Round Allaskaluste ovella Valkoinen

327.76 468.00 

Temal Round allaskaluste ovella

Valkoinen

Paketti sisältää emaloidun tasoaltaan, allaskaapin kosteudenkestävästä melamiinipäällysteisestä kalustelevystä, pohjaventtiilin ja vesilukon sekä Cubix-vetimet (kiiltävä kromi).

Huom! Temal-tuotteet valmistetaan tilauksesta eikä niillä ole peruutusoikeutta sen jälkeen kun tuotteen valmistus on aloitettu. Tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. 

Tuotteen toimitusaika on noin 2-4 viikkoa tilauksen saapumisesta.

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , ,

Kuvaus

Temal Round allaskaluste ovella

Round on saanut inspiraationsa kaupungista, joka sarjan lailla haluaa tarjota mahdollisimman paljon mahdollisimman pienellä alueella. Kaupungin lailla Round täyttää pienen tilan isot toiveet.

Ominaisuudet

– Tasoallas suojaa runkorakennetta ainutlaatuisella tavalla kosteutta ja roiskevettä vastaan

– Hygieeninen, korotettu takareuna 

– Ovissa soft close-vaimennus

– PopUp Pohjaventtiili 

– Tilaa säästävä ja vapaasti säädettävä vesilukko

– Kylpyhuonekalusteiden korkeus on 64cm

– Kokonaistoimitus valmiiksi koottuna. Ovi toimitetaan irrallaan, jolloin kätisyyden voi valita itse.

Toimitussisältö

– Emaloitu tasoallas

– Allaskaappi kosteudenkestävästä melamiinipäällysteisestä kalustelevystä

– Pohjaventtiili

– Vesilukko

– Cubix-vedin (kiiltävä kromi)

Lisätiedot

Valmistaja

Temal

Väri

Valkoinen

Toimitus ja takuu

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi palvelun kautta ostetut Temal-tuotteet toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella rahtivapaasti ilman kuluja. Välimyyntivarauksin.

Tuotteiden toimittamisesta asiakkaalle vastaa Posti. Tuotteiden toimitusaika on noin 2-4 viikkoa tilauksen saapumisesta. Ennen tuotteen toimittamista Posti ottaa yhteyttä asiakkaaseen tuotteen tilausvaiheessa ilmoitettuun puhelinnumeroon toimituksen yksityiskohtien sopimiseksi.

Huom! Temal-tuotteet valmistetaan tilauksesta eikä niillä ole peruutusoikeutta sen jälkeen kun tuotteen valmistus on aloitettu. Tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. 

Tuotetakuu:

Temal-tuotteilla on viiden (5) vuoden takuu.

Valmistaja

Temal logo

Temal on suomalainen perheyritys, jonka juuret ulottuvat vuoteen 1920 asti. Kahdella tehtaalla, Järvenpäässä ja Nakkilassa, valmistetaan 5 cm välein räätälöityjä kalusteita kylpyhuoneisiin, kodinhoitohuoneisiin ja keittiöihin. Temalia leimaa rakkaus toiminnalliseen muotoiluun. Temalissa uskotaan yksilöllisyyteen ja vapauteen luoda omien toiveiden mukainen elämä. Temalin valmistamat kalusteet edustavat modernia, innovatiivista muotoilua, joka on räätälöity 5 cm välein sopimaan juuri sinun kotiisi – riippumatta sen koosta, muodosta tai vaatimuksista.

100 % kotimaista laatua

Made in Finland – Suomessa valmistettu. Temal voi ylpeänä todeta, että kylpyhuonekalusteet valmistetaan kotimaisin käsin Temalin omilla tehtailla Järvenpäässä ja Nakkilassa. Jokainen allas ja kaluste valmistetaan tilauksesta ja kootaan juuri sinun mittojesi ja toiveidesi mukaan. Turvallisesti, laadukkaasti ja joustavasti.