Temal Stella Allaskaluste Yhdellä Ovella

469.80 585.00 

Temal Stella allaskaluste yhdellä ovella.

Temalin Stella-kylpyhuonekalusteet edustavat ajatonta tyyliä ja kauneutta joka kodin tarpeisiin. Stella-kalustesarjasta löydät mitat kaiken kokoisiin kylpyhuoneisiin ja wc-tiloihin.

Tyylikkäässä ja tilavassa allaskaapissa säilytät kylpyhuoneen pienemmät ja isommat tavarat kätevästi. Ovessa on vaimentavat saranat, joiden ansioista ovi sulkeutuu pehmeästi. Tuote sisältää kauniin emaloidun tasoaltaan.

Alla olevista vaihtoehdoista voit valita tuotteen syvyyden 32, 35 tai 40 cm ja leveyden 42,5 – 62,5 cm. Tuotteen korkeus 64 cm. Syvyydessä 32 cm altaan hanapaikka sijaitsee sivulla, muissa syvyyksissä keskellä. Valitse tuotteeseen mieleisesi väri, vedin sekä oven kätisyys. Tuotteen saatavuutta RAL-värikartan eri sävyissä voit tiedustella asiakaspalvelustamme.

Huom! Temal-tuotteet valmistetaan tilauksesta eikä niillä ole peruutusoikeutta sen jälkeen kun tuotteen valmistus on aloitettu. Tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Kuvan hana ei kuulu toimitukseen.

Tuotteen toimitusaika on noin 2-4 viikkoa tilauksen saapumisesta. 

Poista

Väri (katso kuvat) * 

Vedin (Katso kuvat) * 

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , , ,

Kuvaus

Temal Stella allaskaluste yhdellä ovella (tuote sisältää allaskaapin ja tasoaltaan)

Valkoinen, Harmaa, Tammi, Musta

Ominaisuudet ja toimitussisältö

– Tasoallas suojaa runkorakennetta ainutlaatuisella tavalla kosteutta ja roiskevettä vastaan

– Hygieeninen, korotettu takareuna

– Ovessa pehmeästi sulkeutuvat saranat

– Tyylikäs PopUp Pohjaventtiili

– Tilaa säästävä ja vapaasti säädettävä vesilukko

– Iso kaappi = paljon säilytystilaa

– Leveys: 42,5 – 62,5 cm / Syvyys: 32 / 35 / 40 cm / Korkeus: 64 cm

– Kokonaistoimitus valmiiksi koottuna

– Vedin: Cubix (oletusvedin), Convex, Lungo (oletusvedin), Saaga, Stella, Ticu, Tacu (valitse yläpuolelta)

– Valkoinen emaloitu Stella tasoallas, jossa hygieeninen, likaa hylkivä pinta. (Syvyys 32mm = Hanareikä altaan sivulla / Syvyydet 35mm & 40mm = hanareikä altaan keskellä / Altaan hanareiän halkaisija 35 mm.)

– Allaskaappi kosteudenkestävästä  kalustelevystä

Lisävarusteet:

– Vedin lisähintaan LEATHERECR, LEATHERTECR, LEATHERBCR (valitse yläpuolelta)

Tuotteella 2 vuoden takuu. 

Lisätiedot

Valmistaja

Temal

Väri

Grafiitinharmaa, Korkeakiiltoinen Valkoinen, Musta puu, Vaalea Tammi, Valkoinen

Toimitus ja takuu

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi kautta ostetut yli 100€ tilaukset toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella rahtivapaasti ilman kuluja. Alle 100€ tilauksiin lisätään 10€ pientoimituslisä. Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Tuotteet toimitetaan välimyyntivarauksin.

Toimitusaika perille toimitusosoitteeseen on noin 2-4 viikkoa tilauksen saapumisesta. Tuotteen toimittamisesta vastaa Posti. Posti ottaa yhteyttä asiakkaaseen tilausvaiheessa ilmoitettuun puhelinnumeroon toimituksen yksityiskohtien sopimiseksi ennen tuotteen toimittamista.

Huom! Temal -tuotteet valmistetaan tilauksesta eikä tilauksella ole peruutusoikeutta sen jälkeen kun tuotteen valmistus on aloitettu. Tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. 

Tuotetakuu:

Temal takaa valmistamiensa kalusteiden ja altaiden laadun valmistus- ja materiaalivirheiden osalta 5 vuotta toimituspäivästä lukien. Tuotetakuu edellyttää, että tuotteiden mukana toimitettavia asennus- ja hoito-ohjeita on noudatettu. Takuu ei koske tuotteen normaalista käytöstä johtuvaa kulumista.

Valmistaja

Temal logo

Temal on suomalainen perheyritys, jonka juuret ulottuvat vuoteen 1920 asti. Temalia leimaa rakkaus toiminnalliseen muotoiluun sekä usko yksilöllisyyteen ja vapauteen luoda omien toiveiden mukainen elämä. Tuotteet edustavat modernia, innovatiivista muotoilua, joka on räätälöity 5 cm välein sopimaan juuri sinun kotiisi – riippumatta sen koosta, muodosta tai vaatimuksista.

100 % kotimaista laatua – Temal voi ylpeänä todeta, että kylpyhuonekalusteet valmistetaan Temalin omilla tehtailla Järvenpäässä ja Nakkilassa. Jokainen allas ja kaluste valmistetaan tilauksesta ja kootaan juuri sinun mittojesi ja toiveidesi mukaan. Turvallisesti, laadukkaasti ja joustavasti.