Temal Stella Allaskaluste Yhdellä Ovella / Syvyys 35

596.70 722.50 

Temal Stella allaskaluste on optimoitu ratkaisemaan pienten, haastavien tilojen ongelmat. Tyylikkäässä ja tilavassa allaskaapissa säilytät kylpyhuoneen pienemmät ja isommat tavarat kätevästi. Ovessa on vaimentavat saranat, joiden ansioista se sulkeutuu aina pehmeästi. Tuote sisältää kauniisti muotoillun syvän tasoaltaan. Temalin ainutlaatuisten ominaisuuksien avulla voit räätälöidä allaskaapista juuri sinun kylpyhuoneeseesi sopivan.

Tuotteen syvyys 35 cm, korkeus 64 cm sekä leveys 42,5-62,5 cm. Alla olevista vaihtoehdoista voit valita tuotteen värin, vetimen ja haluamasi lisävarusteet.

Huom! Temal-tuotteet valmistetaan tilauksesta eikä niillä ole peruutusoikeutta sen jälkeen kun tuotteen valmistus on aloitettu. Tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. 

Tuotteen toimitusaika on noin 2-4 viikkoa tilauksen saapumisesta. 

Valitse tuotteeseen haluamasi hintaluokan mukaisesti.

Vetimet

Valitse tuotteeseen mieleisesi vedin (katso kuvat)

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , , ,

Kuvaus

Temal Stella allaskaluste yhdellä ovella / syvyys 35

Maalattu Valkoinen, Vaalea tammi, Musta Puu, Korkeakiiltoinen Valkoinen, Ultramatta Greige, Ultramatta Musta

Ominaisuudet ja toimitussisältö

– Tasoallas suojaa runkorakennetta ainutlaatuisella tavalla kosteutta ja roiskevettä vastaan

– Hygieeninen, korotettu takareuna

– Ovessa pehmeästi sulkeutuvat saranat

– Tyylikäs PopUp Pohjaventtiili

– Tilaa säästävä ja vapaasti säädettävä vesilukko

– Iso kaappi = paljon säilytystilaa

– Leveys: 42,5 – 62,5 cm / Syvyys: 35 / Korkeus: 64 cm.

– Tuotteen hanareikä altaan sivulla (hanareiän halkaisija 35mm.)

– Kokonaistoimitus valmiiksi koottuna

– Vetimet

– Valkoinen emaloitu tasoallas, jossa hygieeninen ja likaa hylkivä pinta.

– Allaskaappi kosteudenkestävästä  kalustelevystä

Lisävarusteet:

– Vetimet lisähintaan

Tuotteella 2 vuoden takuu. 

Lisätiedot

Valmistaja

Temal

Väri

Greige, Musta, Musta puu, Tammi, Valkoinen

Toimitus ja takuu

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi kautta ostetut tilaukset toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella kiinteällä toimituskululla 39 €. Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Tuotteet toimitetaan välimyyntivarauksin.

Toimitusaika perille toimitusosoitteeseen on noin 2-3 viikkoa tilauksen saapumisesta. Tuotteen toimittamisesta vastaa Posti. Posti ottaa yhteyttä asiakkaaseen tilausvaiheessa ilmoitettuun puhelinnumeroon toimituksen yksityiskohtien sopimiseksi ennen tuotteen toimittamista.

Huom! Temal -tuotteet valmistetaan tilauksesta eikä tilauksella ole peruutusoikeutta sen jälkeen kun tuotteen valmistus on aloitettu. Tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. 

Tuotetakuu:

Temal takaa valmistamiensa kalusteiden ja altaiden laadun valmistus- ja materiaalivirheiden osalta 5 vuotta toimituspäivästä lukien. Tuotetakuu edellyttää, että tuotteiden mukana toimitettavia asennus- ja hoito-ohjeita on noudatettu. Takuu ei koske tuotteen normaalista käytöstä johtuvaa kulumista.

Valmistaja

Temal logo

Temal on suomalainen perheyritys, jonka juuret ulottuvat vuoteen 1920 asti. Temalia leimaa rakkaus toiminnalliseen muotoiluun sekä usko yksilöllisyyteen ja vapauteen luoda omien toiveiden mukainen elämä. Tuotteet edustavat modernia, innovatiivista muotoilua, joka on räätälöity 5 cm välein sopimaan juuri sinun kotiisi – riippumatta sen koosta, muodosta tai vaatimuksista.

100 % kotimaista laatua – Temal voi ylpeänä todeta, että kylpyhuonekalusteet valmistetaan Temalin omilla tehtailla Järvenpäässä ja Nakkilassa. Jokainen allas ja kaluste valmistetaan tilauksesta ja kootaan juuri sinun mittojesi ja toiveidesi mukaan. Turvallisesti, laadukkaasti ja joustavasti.