Temal Stella M allaskaluste kahdella laatikostolla

784.80 918.40 

Temal Stella M on tyylikäs allaskaluste kahdella laatikolla. Tuotteen tasoallas on mitoitettu sopivaksi erilaisten kylpyhuoneiden tarpeisiin. Altaan sivuilla ja takareunassa on reilusti laskutilaa. Tuotteessa on tilavat laatikot joihin kuuluu varkiovarusteena liukumaton antislip-matto.

Tuotteen leveys voidaan valita 57.5 cm – 102.5 cm väliltä. Tuotteen syvyys 40 cm / korkeus 64 cm. Alla olevista vaihtoehdoista voit valita tuotteen värin, vetimen ja haluamasi lisävarusteet.

Huom! Temal-tuotteet valmistetaan tilauksesta eikä niillä ole peruutusoikeutta sen jälkeen kun tuotteen valmistus on aloitettu. Tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. 

Tuotteen toimitusaika on noin 2-4 viikkoa tilauksen saapumisesta.

Poista

Väri (katso kuvat) * 

Vetimet (katso kuvat)

Pistorasia

Push To Open (Toiminto laatikoihin)

Kuvaus

Temal Stella M allaskaluste kahdella laatikostolla (tuote sisältää allaskaapin ja tasoaltaan)

Harmaa / Musta / Valkoinen / Tammi 

Ominaisuudet:

– Hygieeninen, korotettu takareuna

– Laatikoissa itsesulkeutuva vaimennus

– Isot laatikot = paljon säilytystilaa

– Kalusteen leveys: 57,5 – 102,5 cm / syvyys: 40 cm / korkeus: 64cm

– Kokonaistoimitus valmiiksi koottuna

Toimitussisältö:

– Vetimet: Cubix, Convex, Lungo (oletusvedin), Saaga, Stella, Ticu, Tacu (valitse yläpuolelta)

– Emaloitu tasoallas

– Allaskaappi kosteudenkestävästä melamiinipäällysteisestä kalustelevystä

– Antislip-matto

– Pop-up Pohjaventtiili

– Tilaa säästävä ja vapaasti säädettävä vesilukko

Saatavilla olevat lisävarusteet:

– Vetimet lisähintaan LEATHERECR, LEATHERTECR, LEATHERBCR (valitse yläpuolelta)

– Pistorasia:  IP54 suojattu Pistorasia ei sisälly perustoimitukseen. Pistorasia on esiasennettu kalusteen ylempään laatikkoon. Toimitus sisältää pistorasian, suojakotelon ja vedonpoistajan

– Laatikonjakajat

– Push to open toiminto laatikkoon

 

Lisätiedot

Valmistaja

Temal

Väri

Grafiitinharmaa, Musta puu, Tammi, Valkoinen

Toimitus ja takuu

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi palvelun kautta ostetut Temal-tuotteet toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella rahtivapaasti ilman kuluja. Välimyyntivarauksin.

Tuotteiden toimittamisesta asiakkaalle vastaa Posti. Tuotteiden toimitusaika on noin 2-4 viikkoa tilauksen saapumisesta. Ennen tuotteen toimittamista Posti ottaa yhteyttä asiakkaaseen tuotteen tilausvaiheessa ilmoitettuun puhelinnumeroon toimituksen yksityiskohtien sopimiseksi.

Huom! Temal-tuotteet valmistetaan tilauksesta eikä niillä ole peruutusoikeutta sen jälkeen kun tuotteen valmistus on aloitettu. Tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. 

Tuotetakuu:

Temal-tuotteilla on kahden-viiden (2-5) vuoden takuu, tuotetyypistä riippuen.

Valmistaja

Temal logo

Temal on suomalainen perheyritys, jonka juuret ulottuvat vuoteen 1920 asti. Kahdella tehtaalla, Järvenpäässä ja Nakkilassa, valmistetaan 5 cm välein räätälöityjä kalusteita kylpyhuoneisiin, kodinhoitohuoneisiin ja keittiöihin. Temalia leimaa rakkaus toiminnalliseen muotoiluun. Temalissa uskotaan yksilöllisyyteen ja vapauteen luoda omien toiveiden mukainen elämä. Temalin valmistamat kalusteet edustavat modernia, innovatiivista muotoilua, joka on räätälöity 5 cm välein sopimaan juuri sinun kotiisi – riippumatta sen koosta, muodosta tai vaatimuksista.

100 % kotimaista laatua

Made in Finland – Suomessa valmistettu. Temal voi ylpeänä todeta, että kylpyhuonekalusteet valmistetaan kotimaisin käsin Temalin omilla tehtailla Järvenpäässä ja Nakkilassa. Jokainen allas ja kaluste valmistetaan tilauksesta ja kootaan juuri sinun mittojesi ja toiveidesi mukaan. Turvallisesti, laadukkaasti ja joustavasti.