Temal Stella S Allaskaluste Kahdella Laatikostolla

612.00 683.20 

Temal Stella S-tasoallas on optimoitu ratkaisemaan pienten, haastavien tilojen ongelmat. Reilun kokoinen syvä S-allaskuppi on oivallinen valinta hyviä pesuominaisuuksia ja laskutilaa arvostavalle. Tilaa säästävän vesilukon ansiosta ylälaatikkoa ei ole jaettu, vaan se on hyödynnettävissä kokonaisuudessaan.

Tuotteen syvyys voidaan valita 32 – 35 cm väliltä ja tuotteen leveys on valittavissa 42.5 – 67.5 cm väliltä. Tuoteen korkeus on 64 cm. Altaan hanareikä sijaitse 32 cm syvyydessä sivulla ja 35 cm syvyydessä keskellä. Alla olevista vaihtoehdoista voit valita tuotteen värin, vetimen ja haluamasi lisävarusteet. Tuotteen saatavuutta RAL-värikartan eri sävyissä voit tiedustella asiakaspalvelustamme.

Huom! Temal-tuotteet valmistetaan tilauksesta eikä niillä ole peruutusoikeutta sen jälkeen kun tuotteen valmistus on aloitettu. Tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. 

Tuotteen toimitusaika on noin 2-4 viikkoa tilauksen saapumisesta.

Poista

Väri (katso kuvat) * 

Vetimet (Katso kuvat)

Pistorasia

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kuvaus

Temal Stella S allaskaluste kahdella laatikostolla (tuote sisältää allaskaapin ja tasoaltaan)

Harmaa / Musta / Valkoinen / Tammi 

Ominaisuudet:

– Hygieeninen, korotettu takareuna

– Laatikoissa itsesulkeutuva vaimennus

– Isot laatikot = paljon säilytystilaa

– Antislipmatto vakiona

– Kalusteen leveys: 42.5 – 67.5 cm / syvyys 32-35 cm / korkeus 64 cm

– Kokonaistoimitus valmiiksi koottuna

Toimitussisältö:

– Vetimet: Cubix, Convex, Lungo (oletusvetimet), Saaga, Stella, Ticu, Tacu (valitse yläpuolelta)

– Emaloitu Stella tasoallas (Syvyydessä 32 cm = hanareikä sivulla / Syvyydessä 35 cm = hanareikä keskellä / Hanareiän halkaisija 35mm.)

– Allaskaappi kosteudenkestävästä melamiinipäällysteisestä kalustelevystä

– Antislip-matto

– PopUp Pohjaventtiili

– Tilaa säästävä ja vapaasti säädettävä vesilukko

Saatavilla olevat lisävarusteet:

– Vetimet lisähintaan LEATHERECR, LEATHERTECR, LEATHERBCR (valitse yläpuolelta)

– Pistorasia:  IP54 suojattu Pistorasia ei sisälly perustoimitukseen. Pistorasia on esiasennettu kalusteen ylempään laatikkoon. Toimitus sisältää pistorasian, suojakotelon ja vedonpoistajan

Lisätiedot

Valmistaja

Temal

Väri

Grafiitinharmaa, Musta puu, Tammi, Valkoinen

Toimitus ja takuu

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi kautta ostetut yli 100€ tilaukset toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella rahtivapaasti ilman kuluja. Alle 100€ tilauksiin lisätään 10€ pientoimituslisä. Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Tuotteet toimitetaan välimyyntivarauksin.

Toimitusaika perille toimitusosoitteeseen on noin 2-4 viikkoa tilauksen saapumisesta. Tuotteen toimittamisesta vastaa Posti. Posti ottaa yhteyttä asiakkaaseen tilausvaiheessa ilmoitettuun puhelinnumeroon toimituksen yksityiskohtien sopimiseksi ennen tuotteen toimittamista.

Huom! Temal -tuotteet valmistetaan tilauksesta eikä tilauksella ole peruutusoikeutta sen jälkeen kun tuotteen valmistus on aloitettu. Tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. 

Tuotetakuu:

Temal takaa valmistamiensa kalusteiden ja altaiden laadun valmistus- ja materiaalivirheiden osalta 5 vuotta toimituspäivästä lukien. Tuotetakuu edellyttää, että tuotteiden mukana toimitettavia asennus- ja hoito-ohjeita on noudatettu. Takuu ei koske tuotteen normaalista käytöstä johtuvaa kulumista.

Valmistaja

Temal logo

Temal on suomalainen perheyritys, jonka juuret ulottuvat vuoteen 1920 asti. Temalia leimaa rakkaus toiminnalliseen muotoiluun sekä usko yksilöllisyyteen ja vapauteen luoda omien toiveiden mukainen elämä. Tuotteet edustavat modernia, innovatiivista muotoilua, joka on räätälöity 5 cm välein sopimaan juuri sinun kotiisi – riippumatta sen koosta, muodosta tai vaatimuksista.

100 % kotimaista laatua – Temal voi ylpeänä todeta, että kylpyhuonekalusteet valmistetaan Temalin omilla tehtailla Järvenpäässä ja Nakkilassa. Jokainen allas ja kaluste valmistetaan tilauksesta ja kootaan juuri sinun mittojesi ja toiveidesi mukaan. Turvallisesti, laadukkaasti ja joustavasti.