Temal Trend allaskaluste kahdella laatikostolla

637.50 886.55 

Temal Trend allaskaluste kahdella laatikostolla

Elä enemmän, vaikka neliöitä on vähemmän! Tämä on Temalin 5 cm -konseptin kantava ajatus, joka toteutuu täydellisesti Trend-sarjassa. Täytä kylpyhuoneesi hyvällä muotoilulla, nerokkailla ideoilla ja toimivilla ratkaisuilla. Nauti vapaudesta, jonka vain hyvin mietitty toiminnallisuus tarjoaa – niin pieniin kuin suuriinkin tiloihin.

Allaolevista vaihtoehdoista voit valita tuotteen syvyyden (30 / 35 / 40 cm) ja leveyden (42,5 – 82,5 cm). Tuotteen korkeus 64cm. Valitse tuotteeseen myös haluamasi väri, vetimet ja tarvittavat lisävarusteet.

Huom! Temal-tuotteet valmistetaan tilauksesta eikä niillä ole peruutusoikeutta sen jälkeen kun tuotteen valmistus on aloitettu. Tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Kuvan hana ei kuulu toimitukseen.

Tuotteen toimitusaika on noin 2-4 viikkoa tilauksen saapumisesta.

Poista

Väri (katso kuvat) * 

Vedin (katso kuvat) * 

Pistorasia (IP54 suojattu, esiasennettu ylälaatikkoon)

Laatikonjakaja +24 euroa (katso kuvat)

tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , , ,

Kuvaus

Temal Trend allaskaluste kahdella laatikostolla (tuote sisältää allaskaapin ja tasoaltaan)

Valkoinen, Harmaa, Tammi, Musta, Ruskea

Ominaisuudet

– Tasoallas suojaa runkorakennetta ainutlaatuisella tavalla kosteutta ja roiskevettä vastaan

– Hygieeninen, korotettu takareuna

– Laatikoissa itsesulkeutuva vaimennus

– PopUp Pohjaventtiili

– Tilaa säästävä ja vapaasti säädettävä vesilukko

– Isot laatikot = paljon säilytystilaa

– Antislipmatto vakiona

– Leveys: 42,5 – 82,5 cm, syvyys: 30 / 35 / 40 cm, korkeus: 64cm (Lisää kokoja tuotteelle voit tiedustella asiakaspalvelustamme.)

– Kokonaistoimitus valmiiksi koottuna

Toimitussisältö

– Vetimet: Cubix tai Lungo värivaihtoehdot (valitse yläpuolelta)

– Emaloitu tasoallas

– Allaskaappi kosteudenkestävästä melamiinipäällysteisestä kalustelevystä

– Pohjaventtiili

– Vesilukko

Lisävarusteet:

– Pistorasia:  IP54 suojattu Pistorasia ei sisälly perustoimitukseen.  Pistorasia on esiasennettu kalusteen ylempään laatikkoon. Pistorasian  toimitus sisältää pistorasian, suojakotelon ja vedonpoistajan (valitse yläpuolelta)

Lisätiedot

Valmistaja

Temal

Väri

Grafiitinharmaa, Harmaa, Musta puu, Tammi, Tummanruskea

Toimitus ja takuu

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi palvelun kautta ostetut Temal-tuotteet toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella rahtivapaasti ilman kuluja. Välimyyntivarauksin.

Tuotteiden toimittamisesta asiakkaalle vastaa Posti. Tuotteiden toimitusaika on noin 2-4 viikkoa tilauksen saapumisesta. Ennen tuotteen toimittamista Posti ottaa yhteyttä asiakkaaseen tuotteen tilausvaiheessa ilmoitettuun puhelinnumeroon toimituksen yksityiskohtien sopimiseksi.

Huom! Temal-tuotteet valmistetaan tilauksesta eikä niillä ole peruutusoikeutta sen jälkeen kun tuotteen valmistus on aloitettu. Tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. 

Tuotetakuu:

Temal-tuotteilla on viiden (5) vuoden takuu.

Valmistaja

Temal logo

Temal on suomalainen perheyritys, jonka juuret ulottuvat vuoteen 1920 asti. Kahdella tehtaalla, Järvenpäässä ja Nakkilassa, valmistetaan 5 cm välein räätälöityjä kalusteita kylpyhuoneisiin, kodinhoitohuoneisiin ja keittiöihin. Temalia leimaa rakkaus toiminnalliseen muotoiluun. Temalissa uskotaan yksilöllisyyteen ja vapauteen luoda omien toiveiden mukainen elämä. Temalin valmistamat kalusteet edustavat modernia, innovatiivista muotoilua, joka on räätälöity 5 cm välein sopimaan juuri sinun kotiisi – riippumatta sen koosta, muodosta tai vaatimuksista.

100 % kotimaista laatua

Made in Finland – Suomessa valmistettu. Temal voi ylpeänä todeta, että kylpyhuonekalusteet valmistetaan kotimaisin käsin Temalin omilla tehtailla Järvenpäässä ja Nakkilassa. Jokainen allas ja kaluste valmistetaan tilauksesta ja kootaan juuri sinun mittojesi ja toiveidesi mukaan. Turvallisesti, laadukkaasti ja joustavasti.