Temal Trend Allaskaluste Kahdella Laatikostolla L

812.80 1,060.80 

Temal Trend allaskaluste kahdella laatikostolla L

Elä enemmän, vaikka neliöitä on vähemmän! Tämä on Temalin 5 cm -konseptin kantava ajatus, joka toteutuu täydellisesti Trend-sarjassa. Täytä kylpyhuoneesi hyvällä muotoilulla, nerokkailla ideoilla ja toimivilla ratkaisuilla. Nauti vapaudesta, jonka vain hyvin mietitty toiminnallisuus tarjoaa – niin pieniin kuin suuriinkin tiloihin.

Tyylikkään Temal Trend -allaskaapin tilavissa laatikoissa voit säilyttää kylpyhuoneen isommatkin tavarat. Laatikoissa on itsesulkeutuva vaimennusmekanismi, joka takaa pehmeän ja turvallisen sulkeutumisen.

Alla olevista vaihtoehdoista voit valita tuotteen syvyyden 45 tai 50 cm ja leveyden 57,5 – 122,5 cm. Tuotteen korkeus 64 cm. Altaan hanapaikka keskellä. Valitse tuotteeseen myös haluamasi väri, vetimet ja tarvittavat lisävarusteet. Tuotteen saatavuutta RAL-värikartan eri sävyissä voit tiedustella asiakaspalvelustamme.

Huom! Temal-tuotteet valmistetaan tilauksesta eikä niillä ole peruutusoikeutta sen jälkeen kun tuotteen valmistus on aloitettu. Tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Kuvan hana ei kuulu toimitukseen. 

Tuotteen toimitusaika on noin 2-4 viikkoa tilauksen saapumisesta. 

Poista

Väri (katso kuvat) * 

Vetimet (Katso kuvat) * 

Pistorasia (IP54 suojattu, esiasennettu ylälaatikkoon)

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , ,

Kuvaus

Temal Trend allaskaluste kahdella laatikostolla L (tuote sisältää allaskaapin ja tasoaltaan)

Valkoinen, Harmaa, Tammi, Musta

Ominaisuudet ja toimitussisältö

– Tasoallas suojaa runkorakennetta ainutlaatuisella tavalla kosteutta ja roiskevettä vastaan

– Hygieeninen, korotettu takareuna

– Laatikoissa itsesulkeutuva vaimennus

– Isot laatikot = paljon säilytystilaa

– Antislipmatto vakiona

– Leveys: 57,5 – 122,5 cm, syvyys: 45 / 50 cm, korkeus: 64 cm

– Kokonaistoimitus valmiiksi koottuna

– Vetimet: Cubix, Convex, Lungo (oletusvetimet), Saaga, Stella, Ticu, Tacu (valitse yläpuolelta)

– Emaloitu Temal Trend tasoallas (Allas keskellä / Hanapaikka keskellä / Hanareiän halkaisija 35mm)

– Allaskaappi kosteudenkestävästä melamiinipäällysteisestä kalustelevystä

– PopUp Pohjaventtiili

– Tilaa säästävä ja vapaasti säädettävä vesilukko

Lisävarusteet:

– Vetimet lisähintaan LEATHERECR, LEATHERTECR, LEATHERBCR (valitse yläpuolelta)

– Pistorasia:  IP54 suojattu Pistorasia ei sisälly perustoimitukseen.  Pistorasia on esiasennettu kalusteen ylempään laatikkoon. Pistorasian  toimitus sisältää pistorasian, suojakotelon ja vedonpoistajan (valitse yläpuolelta)

Lisätiedot

Valmistaja

Temal

Väri

Grafiitinharmaa, Korkeakiiltoinen Valkoinen, Maalattu valkoinen, Musta puu, Vaalea Tammi

Toimitus ja takuu

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi kautta ostetut yli 100€ tilaukset toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella rahtivapaasti ilman kuluja. Alle 100€ tilauksiin lisätään 10€ pientoimituslisä. Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Tuotteet toimitetaan välimyyntivarauksin.

Toimitusaika perille toimitusosoitteeseen on noin 2-4 viikkoa tilauksen saapumisesta. Tuotteen toimittamisesta vastaa Posti. Posti ottaa yhteyttä asiakkaaseen tilausvaiheessa ilmoitettuun puhelinnumeroon toimituksen yksityiskohtien sopimiseksi ennen tuotteen toimittamista.

Huom! Temal -tuotteet valmistetaan tilauksesta eikä tilauksella ole peruutusoikeutta sen jälkeen kun tuotteen valmistus on aloitettu. Tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. 

Tuotetakuu:

Temal takaa valmistamiensa kalusteiden ja altaiden laadun valmistus- ja materiaalivirheiden osalta 5 vuotta toimituspäivästä lukien. Tuotetakuu edellyttää, että tuotteiden mukana toimitettavia asennus- ja hoito-ohjeita on noudatettu. Takuu ei koske tuotteen normaalista käytöstä johtuvaa kulumista.

Valmistaja

Temal logo

Temal on suomalainen perheyritys, jonka juuret ulottuvat vuoteen 1920 asti. Temalia leimaa rakkaus toiminnalliseen muotoiluun sekä usko yksilöllisyyteen ja vapauteen luoda omien toiveiden mukainen elämä. Tuotteet edustavat modernia, innovatiivista muotoilua, joka on räätälöity 5 cm välein sopimaan juuri sinun kotiisi – riippumatta sen koosta, muodosta tai vaatimuksista.

100 % kotimaista laatua – Temal voi ylpeänä todeta, että kylpyhuonekalusteet valmistetaan Temalin omilla tehtailla Järvenpäässä ja Nakkilassa. Jokainen allas ja kaluste valmistetaan tilauksesta ja kootaan juuri sinun mittojesi ja toiveidesi mukaan. Turvallisesti, laadukkaasti ja joustavasti.