Temal Trend Allaskaluste Kahdella Ovella L

604.31 749.38 

Temal Trend allaskaluste kahdella ovella.

Elä enemmän, vaikka neliöitä on vähemmän! Tämä on Temalin 5 cm -konseptin kantava ajatus, joka toteutuu täydellisesti Trend-sarjassa. Täytä kylpyhuoneesi hyvällä muotoilulla, nerokkailla ideoilla ja toimivilla ratkaisuilla. Nauti vapaudesta, jonka vain hyvin mietitty toiminnallisuus tarjoaa – niin pieniin kuin suuriinkin tiloihin.

Tyylikkäät ja puhdaslinjaiset Temal Trend allaskaappi ja tasoallas tuovat kylpyhuoneeseesi toiminnallisuutta ja näyttävää ulkonäköä. Kahdella ovella varustetussa erittäin tilavassa allaskaapissa säilytät kylpyhuoneen tavarat kätevästi. Ovissa on vaimentavat saranat, joiden ansioista ovi sulkeutuu pehmeästi.

Alla olevista vaihtoehdoista voit valita tuotteen syvyyden 45 tai 50 cm ja leveyden 57,5 – 92,5 cm. Tuotteen korkeus 64 cm. Altaan hanapaikka keskellä. Valitse tuotteeseen mieleisesi väri ja vetimet. Tuotteen saatavuutta RAL-värikartan eri sävyissä voit tiedustella asiakaspalvelustamme.

Huom! Temal-tuotteet valmistetaan tilauksesta eikä niillä ole peruutusoikeutta sen jälkeen kun tuotteen valmistus on aloitettu. Tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Kuvan hana ei kuulu toimitukseen.

Tuotteen toimitusaika on noin 2-4 viikkoa tilauksen saapumisesta. 

Poista

Väri (katso kuvat) * 

Vetimet (Katso kuvat) * 

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , ,

Kuvaus

Temal Trend allaskaluste kahdella ovella (tuote sisältää allaskaapin ja tasoaltaan) (L)

Valkoinen, Harmaa, Tammi, Musta 

Ominaisuudet ja toimitussisältö

– Tasoallas suojaa runkorakennetta ainutlaatuisella tavalla kosteutta ja roiskevettä vastaan

– Hygieeninen, korotettu takareuna

– Ovissa pehmeästi sulkeutuvat saranat

– PopUp Pohjaventtiili

– Tilaa säästävä ja vapaasti säädettävä vesilukko

– Iso kaappi = paljon säilytystilaa

– Leveys: 57,5 – 92,5 cm / Syvyys: 45 / 50 cm / Korkeus: 64 cm

– Kokonaistoimitus valmiiksi koottuna

– Vetimet: Cubix (oletusvedin), Convex, Lungo (oletusvedin), Saaga, Stella, Ticu, Tacu (valitse yläpuolelta)

– Valkoinen emaloitu Temal Trend tasoallas (Hanapaikka keskellä, Hanareiän halkaisija 35mm.)

– Allaskaappi kosteudenkestävästä  kalustelevystä

Lisävarusteet:

– Vetimet lisähintaan LEATHERECR, LEATHERTECR, LEATHERBCR (valitse yläpuolelta)

Tuotteella on 2 vuoden takuu. 

Lisätiedot

Valmistaja

Temal

Väri

Grafiitinharmaa, Korkeakiiltoinen Valkoinen, Musta puu, Tammi, Valkoinen

Toimitus ja takuu

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi kautta ostetut yli 100€ tilaukset toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella rahtivapaasti ilman kuluja. Alle 100€ tilauksiin lisätään 10€ pientoimituslisä. Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Tuotteet toimitetaan välimyyntivarauksin.

Toimitusaika perille toimitusosoitteeseen on noin 2-4 viikkoa tilauksen saapumisesta. Tuotteen toimittamisesta vastaa Posti. Posti ottaa yhteyttä asiakkaaseen tilausvaiheessa ilmoitettuun puhelinnumeroon toimituksen yksityiskohtien sopimiseksi ennen tuotteen toimittamista.

Huom! Temal -tuotteet valmistetaan tilauksesta eikä tilauksella ole peruutusoikeutta sen jälkeen kun tuotteen valmistus on aloitettu. Tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. 

Tuotetakuu:

Temal takaa valmistamiensa kalusteiden ja altaiden laadun valmistus- ja materiaalivirheiden osalta 5 vuotta toimituspäivästä lukien. Tuotetakuu edellyttää, että tuotteiden mukana toimitettavia asennus- ja hoito-ohjeita on noudatettu. Takuu ei koske tuotteen normaalista käytöstä johtuvaa kulumista.

Valmistaja

Temal logo

Temal on suomalainen perheyritys, jonka juuret ulottuvat vuoteen 1920 asti. Temalia leimaa rakkaus toiminnalliseen muotoiluun sekä usko yksilöllisyyteen ja vapauteen luoda omien toiveiden mukainen elämä. Tuotteet edustavat modernia, innovatiivista muotoilua, joka on räätälöity 5 cm välein sopimaan juuri sinun kotiisi – riippumatta sen koosta, muodosta tai vaatimuksista.

100 % kotimaista laatua – Temal voi ylpeänä todeta, että kylpyhuonekalusteet valmistetaan Temalin omilla tehtailla Järvenpäässä ja Nakkilassa. Jokainen allas ja kaluste valmistetaan tilauksesta ja kootaan juuri sinun mittojesi ja toiveidesi mukaan. Turvallisesti, laadukkaasti ja joustavasti.