Temal Trend Allaskaluste Kahdella Ovella / Syvyys 50 cm

779.45 997.90 

Tyylikkään Temal Trend -allaskaapin tilavassa kaapissa säilyvät kylpyhuoneen isoimmatkin tavarat. Tuotteen saranoissa on vaimennusmekanismi, joka takaa ovien pehmeän ja turvallisen sulkeutumisen. Tuotteeseen sisältyy kauniisti muotoiltu syvä  tasoallas. Temalin ainutlaatuisten ominaisuuksien ansioista voit räätälöidä allaskaapista juuri sinun kylpyhuoneeseesi sopivan.

Tuotteen syvyys 50 cm, korkeus 64 cm sekä leveys 57,5 – 92,5 cm. Alla olevista vaihtoehdoista voit valita tuotteen värin, vetimen ja haluamasi lisävarusteet. Tuotteen saatavuutta RAL-värikartan eri sävyissä voit tiedustella asiakaspalvelustamme.

Huom! Temal-tuotteet valmistetaan tilauksesta eikä niillä ole peruutusoikeutta sen jälkeen kun tuotteen valmistus on aloitettu. Tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. 

Tuotteen toimitusaika on noin 2-4 viikkoa tilauksen saapumisesta. 

Valitse tuotteeseen haluamasi väri tai New Country ovi (katso kuvat). Ominaisuudet määräytyvät hintaluokan mukaisesti.

Vetimet

Valitse tuotteeseen mieleisesi vedin (katso kuvat)

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , , , ,

Kuvaus

Temal Trend allaskaluste kahdella ovella / Syvyys 50 cm

Maalattu Valkoinen, Vaalea Tammi, Musta Puu, Korkeakiiltoinen Valkoinen, Ultramatta Greige, Ultramatta Vaaleanharmaa, Ultramatta Musta

Ominaisuudet:

– Hygieeninen, korotettu takareuna

– Ovissa sulketumista vaimentavat saranat

– Isot laatikot = paljon säilytystilaa

– Antislipmatto vakiona

– Kalusteen leveys: 57.5 – 92.5 cm / syvyys  50 cm / korkeus 64 cm

– Kokonaistoimitus valmiiksi koottuna

Toimitussisältö:

– Vetimet: Cubix, Convex, Lungo (oletusvetimet), Saaga, Stella, Ticu, Tacu (valitse yläpuolelta)

– Valkoinen emaloitu tasoallas, jossa hygieeninen ja likaa hylkivä pinta

– Tuotteen hanareikä keskellä (hanareiän halkaisija 35 mm.)

– Allaskaappi kosteudenkestävästä melamiinipäällysteisestä kalustelevystä

– Antislip-matto

– PopUp Pohjaventtiili

– Tilaa säästävä ja vapaasti säädettävä vesilukko

Saatavilla olevat lisävarusteet:

– Vetimet lisähintaan Leather, Ligo ja Retro eri säyvyissä (valitse yläpuolelta).

Lisätiedot

Valmistaja

Temal

Väri

Greige, Musta, Musta puu, Tammi, Vaaleanharmaa, Valkoinen

Toimitus ja takuu

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi kautta ostetut tilaukset toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella kiinteällä toimituskululla 39 €. Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Tuotteet toimitetaan välimyyntivarauksin.

Toimitusaika perille toimitusosoitteeseen on noin 2-3 viikkoa tilauksen saapumisesta. Tuotteen toimittamisesta vastaa Posti. Posti ottaa yhteyttä asiakkaaseen tilausvaiheessa ilmoitettuun puhelinnumeroon toimituksen yksityiskohtien sopimiseksi ennen tuotteen toimittamista.

Huom! Temal -tuotteet valmistetaan tilauksesta eikä tilauksella ole peruutusoikeutta sen jälkeen kun tuotteen valmistus on aloitettu. Tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. 

Tuotetakuu:

Temal takaa valmistamiensa kalusteiden ja altaiden laadun valmistus- ja materiaalivirheiden osalta 5 vuotta toimituspäivästä lukien. Tuotetakuu edellyttää, että tuotteiden mukana toimitettavia asennus- ja hoito-ohjeita on noudatettu. Takuu ei koske tuotteen normaalista käytöstä johtuvaa kulumista.

Valmistaja

Temal logo

Temal on suomalainen perheyritys, jonka juuret ulottuvat vuoteen 1920 asti. Temalia leimaa rakkaus toiminnalliseen muotoiluun sekä usko yksilöllisyyteen ja vapauteen luoda omien toiveiden mukainen elämä. Tuotteet edustavat modernia, innovatiivista muotoilua, joka on räätälöity 5 cm välein sopimaan juuri sinun kotiisi – riippumatta sen koosta, muodosta tai vaatimuksista.

100 % kotimaista laatua – Temal voi ylpeänä todeta, että kylpyhuonekalusteet valmistetaan Temalin omilla tehtailla Järvenpäässä ja Nakkilassa. Jokainen allas ja kaluste valmistetaan tilauksesta ja kootaan juuri sinun mittojesi ja toiveidesi mukaan. Turvallisesti, laadukkaasti ja joustavasti.