Temal Trend allaskaluste yhdellä ovella

409.60 509.60 

Temal Trend allaskaluste yhdellä ovella.

Elä enemmän, vaikka neliöitä on vähemmän! Tämä on Temalin 5 cm -konseptin kantava ajatus, joka toteutuu täydellisesti Trend-sarjassa. Täytä kylpyhuoneesi hyvällä muotoilulla, nerokkailla ideoilla ja toimivilla ratkaisuilla. Nauti vapaudesta, jonka vain hyvin mietitty toiminnallisuus tarjoaa – niin pieniin kuin suuriinkin tiloihin.

Tyylikkäät ja puhdaslinjaiset Temal Trend allaskaappi ja tasoallas tuovat kylpyhuoneeseesi toiminnallisuutta ja näyttävää ulkonäköä. Ovella varustetussa tilavassa allaskaapissa säilytät kylpyhuoneen pienemmät ja isommat tavarat kätevästi. Ovessa on vaimentavat saranat, joiden ansioista ovi sulkeutuu pehmeästi.

Alla olevista vaihtoehdoista voit valita tuotteen syvyyden (30 / 35 / 40 cm) ja leveyden (42,5 – 62,5 cm). Tuotteen korkeus 64 cm. Valitse tuotteeseen haluamasi väri, vedin sekä oven kätisyys.

Huom! Temal-tuotteet valmistetaan tilauksesta eikä niillä ole peruutusoikeutta sen jälkeen kun tuotteen valmistus on aloitettu. Tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Kuvan hana ei kuulu toimitukseen.

Tuotteen toimitusaika on noin 2-4 viikkoa tilauksen saapumisesta.

Poista

Väri (katso kuvat) * 

Vedin (Katso kuvat) * 

tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , ,

Kuvaus

Temal Trend allaskaluste yhdellä ovella (tuote sisältää allaskaapin ja tasoaltaan)

Valkoinen, Harmaa, Tammi, Musta

Ominaisuudet ja toimitussisältö

– Tasoallas suojaa runkorakennetta ainutlaatuisella tavalla kosteutta ja roiskevettä vastaan

– Hygieeninen, korotettu takareuna

– Ovessa pehmeästi sulkeutuvat saranat

– PopUp Pohjaventtiili

– Tilaa säästävä ja vapaasti säädettävä vesilukko

– Iso kaappi = paljon säilytystilaa

– Leveys: 42,5 – 62,5 cm / Syvyys: 30 / 35 / 40 cm / Korkeus: 64 cm

– Kokonaistoimitus valmiiksi koottuna

– Vedin: Cubix (oletusvedin), Convex, Lungo (oletusvedin), Saaga, Stella, Ticu, Tacu (valitse yläpuolelta)

– Valkoinen emaloitu Trend tasoallas

– Allaskaappi kosteudenkestävästä  kalustelevystä

Lisävarusteet:

– Vedin lisähintaan LEATHERECR, LEATHERTECR, LEATHERBCR (valitse yläpuolelta)

Tuotteella 2 vuoden takuu. 

Lisätiedot

Valmistaja

Temal

Väri

Grafiitinharmaa, Korkeakiiltoinen Valkoinen, Musta puu, Vaalea Tammi, Valkoinen

Toimitus ja takuu

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi palvelun kautta ostetut Temal-tuotteet toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella rahtivapaasti ilman kuluja. Välimyyntivarauksin.

Tuotteiden toimittamisesta asiakkaalle vastaa Posti. Tuotteiden toimitusaika on noin 2-4 viikkoa tilauksen saapumisesta. Ennen tuotteen toimittamista Posti ottaa yhteyttä asiakkaaseen tuotteen tilausvaiheessa ilmoitettuun puhelinnumeroon toimituksen yksityiskohtien sopimiseksi.

Huom! Temal-tuotteet valmistetaan tilauksesta eikä niillä ole peruutusoikeutta sen jälkeen kun tuotteen valmistus on aloitettu. Tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. 

Tuotetakuu:

Temal-tuotteilla on kahden-viiden (2-5) vuoden takuu, tuotetyypistä riippuen.

Valmistaja

Temal logo

Temal on suomalainen perheyritys, jonka juuret ulottuvat vuoteen 1920 asti. Kahdella tehtaalla, Järvenpäässä ja Nakkilassa, valmistetaan 5 cm välein räätälöityjä kalusteita kylpyhuoneisiin, kodinhoitohuoneisiin ja keittiöihin. Temalia leimaa rakkaus toiminnalliseen muotoiluun. Temalissa uskotaan yksilöllisyyteen ja vapauteen luoda omien toiveiden mukainen elämä. Temalin valmistamat kalusteet edustavat modernia, innovatiivista muotoilua, joka on räätälöity 5 cm välein sopimaan juuri sinun kotiisi – riippumatta sen koosta, muodosta tai vaatimuksista.

100 % kotimaista laatua

Made in Finland – Suomessa valmistettu. Temal voi ylpeänä todeta, että kylpyhuonekalusteet valmistetaan kotimaisin käsin Temalin omilla tehtailla Järvenpäässä ja Nakkilassa. Jokainen allas ja kaluste valmistetaan tilauksesta ja kootaan juuri sinun mittojesi ja toiveidesi mukaan. Turvallisesti, laadukkaasti ja joustavasti.