Unidrain Classicline Square linjalattiakaivopaketti

619.20 913.50 

Unidrain Classicline Square linjalattiakaivopaketti

Unidrainin tyylikäs Classicline linjalattiakaivopaketti.  Tuotteeseen sisältyy lattiakaivokaluste, viemärikaivo, kehys ja kauniisti muotoiltu Square-ritilä. Voit valita ritilän koon väliltä 700mm – 1200mm.  Valitse tuotteen kehyksen korkeus vaihtoehdoissa 8, 10 tai 12 mm. Korkeus valitaan lattialaatan paksuuden mukaan. Valitse alla olevasta valikosta kylpyhuoneesi asennustarpeiden mukainen kokonaisuus. Tuotteeseen sisältyy lattiakaivokaivokaluste 1004, jossa on seinän ja lattian liitoskohdan kosteudelta suojaava seinälaippa. Lattiakaivokaluste kiinnitetään seinään. Huom! lattiakaivokalusteen asennuspituus on 112 mm pidempi kuin ritilän pituus.

Tuotteen toimitusaika on noin 1-2 viikkoa tilauksen saapumisesta. Huom! Tuotteen toimituksessa saattaa poikkeuksellisesti ilmetä viiveitä. Tarkempaa toimitusaikaa voit tiedustella asiakaspalvelustamme

Tuotteen kehyksen korkeus valitaan lattialaatan korkeuden mukaan. Asennettaessa tulee huomioida lattian laastivara n. 2 mm. (Esimerkiksi 12 mm korkea kehys on tarkoitettu 10 mm paksuisille lattialaatoille.)

Valitse haluamasi viemärikaivo kohteen mukaan. Viemärikaivoihin sisältyy vesilukko. Viemärikaivot saatavana sivuliitoksilla tai ilman. Katso kaivojen tarkemmat tiedot kuvateksteistä.

Helpottaa lattiakaivon säännöllistä huoltoa ja estää vesilukon tukkeutumisen.

Tuotetunnus (SKU): Unidrain Classicline Square-linjalattiakaivopaketti Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , , ,

Kuvaus

Unidrain Classicline Square linjalattiakaivopaketti

Harjattu ruostumaton teräs

Unidrain lattiakaivojärjestelmä info

Unidrainin tyylikäs lattiakaivokaluste on ruostumatonta terästä. Kaluste sisältää laipat ja se valmistetaan yhtenä palana. Laipat ovat noin 5 cm korkeat ja takaavat, ettei lattiakaivon vesi pääse lähellekään vettä kestämättömiä taustarakenteita. Laippojen ansiosta Unidrain voidaan asentaa aivan seinän viereen. Käytännössä lattiakaivokaluste kiinnitetään seinään, vedeneriste limitetään lattia- ja seinälaippojen kanssa ja lopuksi tila laatoitetaan. Unidrain-lattiakaivokalusteita on saatavilla sekä nurkka-asennuksiin että keskelle seinää tai lattiaa asennettavaksi. Tuotteita suunnitellessa on otettava huomioon lattiakaivokalusteen asennuspituus.

Unidrain Classicline lattiakaivopaketissa lattiakaivokalusteesta on saatavilla vakiopituudet 700 mm, 800 mm, 900 mm, 1000 mm tai 1200 mm. Classicline-malliston tyylikäs Square-ritilä on saatavana samoissa vakiopituuksissa lattiakaivokalusteiden kanssa. Tuotteen kehyksen korkeus valitavana vaihtehdoissa  8, 10  tai 12 mm. Asennettaessa tulee huomioida lattian laastivara n. 2 mm. (Esimerkiksi 12 mm korkea kehys on tarkoitettu 10 mm paksuisille lattialaatoille.) Tuotteeseen sisältyy lattiakaivokaivokaluste 1004, jossa on seinän ja lattian liitoskohdan kosteudelta suojaava seinälaippa. Lattiakaivokaluste kiinnitetään seinään. Huom! lattiakaivokalusteen asennuspituus on 112 mm pidempi kuin ritilän pituus.

Unidrain lattiakaivojärjestelmä asennetaan seinää vasten. Pystysuorat seinälaipat kiinnitetään seinään, jolloin ne yhdessä vesieristeen kanssa takaavat täysin vesitiiviin asennuksen. Vaakasuorat lattialaipat takaavat vastaavasti vesitiiviin lattialiitoksen. Undirain lattiakaivojärjestelmän avulla tilaan voidaan kylpyhuoneeseen useimmiten tehdä yksisuuntainen kaato. Tämä vähentää virheellisen kaadon riskejä ja pitää huoneen keskiosan kuivana. Lopputuloksena lattiapinnasta tulee täysin tasainen. Näin pinnalle voidaan asentaa myös suurikokoisia laattoja, ja laattojen leikkaustarve vähenee.

Unidrain syntyi vuonna 2003 tanskalaisen arkkitehdin ja märkätila-asiantuntijoiden yhteisenä innovaationa. Patentoitu teräslaipparakenne tekee siitä kenties maailman kosteusturvallisimman lattiakaivon. Tuotteet on testattu EN1253-3 standardin mukaisesti ja hyväksytty asennettavaksi kiinni seinään. Unidrain on voittanut useita kansainvälisiä muotoilupalkintoja. Unidrain kulmalattiakaivot sopivat kaikkeen laattarakentamiseen ja niitä voidaan käyttää uudis- ja korjausrakentamisessa, julkisissa ja yksityiskohteissa. Lopputuloksena on vesitiivis ja turvallinen ratkaisu.

Lisätiedot

Valmistaja

Unidrain

Väri

Harjattu Teräs, Ruostumaton teräs

Toimitus

Toimitus ja takuu

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi kautta tilatut Unidrain – tuotteet toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella kiinteällä toimituskululla 9€. Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Tuotteet toimitetaan välimyyntivarauksin.

Toimitusaika perille toimitusosoitteeseen on noin 1-5 arkipäivää tai tilaustuotteilla noin 7-14 arkipäivää tilauksen saapumisesta (mahdollinen tilaustuote mainitaan erikseen tuotteen yhteydessä).

Hoito- ja puhdistusohjeet

Unidrain-tuotteiden kehykset, ritilät ja paneelit valmistetaan harjatusta ruostumattomasta teräksestä (AISI 304). Unidrainin viemärikaivot, hajulukot, vesilukot ja niiden osat on valmistettu ruiskuvaletusta muovista (polypropeeni). Somistustuotteet valmistetaan myös ruostumatonta terästä ja niiden värit on valmistettu PVD-käsittelymenetelmällä. Tuotteiden säännöllinen puhdistus pidentää niiden käyttöikää ja auttaa pintoja säilyttämään ulkomuotonsa.

Unidrain-tuotteiden pintaosat puhdistetaan haalealla vedellä ja levittämällä puhdistusaine liinan tai pehmeän sienen avulla kevyesti pyyhkien. Jauhemaisia tai kloori- tai vetyperoksidipitoisia puhdistusaineita tulee välttää. Huuhtele pinta aina huolellisesti vedellä puhdistusaineen käytön jälkeen (etenkin käytettäessä emäksisiä puhdistusaineita, jotka voivat vahingoittaa pintaa.) Tuotteisiin normaalikäytössä syntyvät sormenjäljet ja pienet rasvatahrat voi puhdistaa mikrokuituliinalla.

Ruostumaton teräs on erittäin kestävää, jos se puhdistetaan säännöllisesti. Teräksen pinta on suojattu kestävällä kromioksidikalvolla. Kalvon vioittuminen esimerkiksi teräspinnan likaisuuden vuoksi voi aiheuttaa korroosiota. Voimakkaat hapot ja kemikaalit, kuten jodi, kloori, fluori tai bromi, voivat myös estää hapen pääsyn teräspinnalle ja aiheuttaa kalvon häviämisen.

 

Ritilöiden, lattiakaivokalusteiden ja nukkasihtien puhdistus

Nosta ritilä pois ja irrota roskasihti viemärikalusteesta. Puhdista kaikki kolme osaa pehmeällä liinalla tai harjalla ja haalealla, miedolla saippuavedellä. Älä käytä teräsvillaa. Kiillota ritilä ja kaluste teräksen harjauksen suuntaisesti. Ritilä voidaan myös käsitellä kalkinpoistoaineella. Noudata aina tuotteen käyttöohjetta.

Vesilukon puhdistus

Vesilukko puretaan vetämällä kaksi osaa erilleen. Tämän jälkeen osat huuhdellaan lämpimällä, juoksevalla vedellä. Puhdistamiseen voi myös käyttää kotitalouskäyttöön tarkoitettuja pesuaineita, kalkinpoistoaineita tai hankaussieniä. Noudata aina tuotteen käyttöohjetta.

Valmistaja

Unidrain Logo

Unidrain Oy on vuonna 2003 alkunsa saanut Tanskalainen yritys, jonka tarina alkoi seinän viereen sijoitettavan linjalattiakaivon suunnittelusta. Jatkuvan rakennustekniikkaan ja muotoiluun keskittyvän tuotekehittelyn myötä Undrainin tuotevalikoima alkoi monipuolistua ja laajentua. Tänä päivänä yritys on tunnettu ainutlaatuisesta, designin ja huippurakennustekniikan yhdistävästä lattiakaivojärjestelmästään ympäri maailmaa.

Unidrainin valmistamat tuotteet sopivat kaikenlaisiin rakennuskohteisiin ja ne kehitetään tiiviissä yhteistyössä arkkitehtien ja märkätilatekniikan asiantuntijoiden kanssa. Tuotteilla on kaikki tarvittavat paikalliset ja kansainväliset hyväksynnät. Jokaisen Unidrain-tuotteen suunnittelun lähtökohtana on muodon ja toimivuuden liitto.