Uponor Aqua PLUS Vuotovahti yhdellä (1) venttiilillä

1,115.00 

Uponor Aqua PLUS vuotovahti yhdellä (1) venttiilillä

Uusi Uponor Aqua PLUS Vuotovahti on helppokäyttöinen järjestelmä, joka sulkee automaattisesti vedentulon vesivuodon ilmetessä. Aqua PLUS Vuotovahti viimeistelee käyttövesiputkiston remontin sekä uudet  käyttövesiasennukset. Langattomat anturit tarkkailevat vesijohtoverkoston riskialttiita kohtia kuten jakotukkeja tai pesukoneliitäntöjä. Jos anturit havaitsevat kosteutta, ne reagoivat välittömästi ja lähettävät signaalin ohjauspaneelille, joka sulkee magneettiventtiilit automaattisesti. Pakkaus sisältää 1 käyttöpaneelin, 1 langattoman anturin, 1 kytkentärasian, 1 magneettiventtiilin sekä anturiteipit kytkentärasialle ja anturille. Järjestelmä voidaan asentaa yksi- tai kaksiventtiilisenä. Järjestelmään voidaan liittää tarvittaessa lisää langattomia antureita.

Uponor AQUA PLUS –vuotovahdin edut

  • Veden tulo katkeaa automaattisesti, kun anturit havaitsevat kosteutta
  • Venttiilit voidaan helposti sulkea, kun ketään ei ole kotona
  • Voidaan integroida muuhun taloautomaatiojärjestelmään
  • Langattomia antureita voidaan kytkeä rajaton määrä
  • Helppo asennus suoraan PPM-jakotukkeihin (tai muihin kierreliittimiin PPM-yhdistäjillä)
  • Magneettiventtiilit voi avata kytkentärasian kautta, jos ne ovat kiinni esim. sähkökatkon takia

Tuotteen toimitusaika on noin 1-4 viikkoa tilauksen saapumisesta. Voitte tiedustella tarkempaa toimitusaikaa asiakaspalvelustamme.

Tuotetunnus (SKU): Uponor Aqua PLUS vuotovahti 1 venttiilillä 4579550 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , ,

Kuvaus

Uponor Aqua PLUS vuotovahti yhdellä (1) venttiilillä

Uusi Uponor Aqua PLUS Vuotovahti on helppokäyttöinen järjestelmä, joka sulkee automaattisesti vedentulon vesivuodon ilmetessä. Aqua PLUS Vuotovahti viimeistelee käyttövesiputkiston remontin sekä uudet käyttövesiasennukset. Langattomat anturit tarkkailevat vesijohtoverkoston riskialttiita kohtia kuten jakotukkeja tai pesukoneliitäntöjä. Jos anturit havaitsevat kosteutta, ne reagoivat välittömästi ja lähettävät signaalin ohjauspaneelille, joka sulkee magneettiventtiilit automaattisesti. Pakkaus sisältää 1 käyttöpaneelin, 1 langattoman anturin, 1 kytkentärasian, 1 magneettiventtiilin sekä anturiteipit kytkentärasialle ja anturille. Järjestelmä voidaan asentaa yksi- tai kaksiventtiilisenä: 

  • Yksi venttiili heti vesimittarin jälkeen
  • Kaksi venttiiliä jakotukeille (kylmälle ja lämpimälle käyttövedelle omat venttiilit)

Magneettiventtiilit sopivat suoraan PPM-jakotukkeihin. Vesimittarille tai messinkisille jakotukeille venttiilit asennetaan PPM-yhdistäjien avulla. Järjestelmään voidaan liittää tarvittaessa lisää langattomia antureita.

Tuote-esite

Asennusohjeet

Käyttöohje

Lisätiedot

Valmistaja

Uponor

Toimitus ja takuu

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi kautta ostetut yli 100€ tilaukset toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella rahtivapaasti ilman kuluja. Alle 100€ tilauksiin lisätään 10€ pientoimituslisä. Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Tuotteet toimitetaan välimyyntivarauksin.

Toimitusaika perille toimitusosoitteeseen on noin 1-4 viikkoa tilauksen saapumisesta. Tuotteen toimittamisesta vastaa toimitusolosuhteista riippuen Kaukokiito tai Matkahuolto. Kuljetusyhtiö ottaa yhteyttä asiakkaaseen tilausvaiheessa ilmoitettuun puhelinnumeroon toimituksen yksityiskohtien sopimiseksi ennen tuotteen toimittamista. 

Tuotetakuu:

Uponor vastaa kuluttajille tuotteidensa laadusta ja kestävyydestä kuluttajille -oletetun käyttöiän ajan kuluttajansuojalain mukaisesti. Uponor tuotteiden takuu on 2 vuotta ostopäivästä. 

Valmistaja

Uponor valmistaja logo

Uponor on yksi johtavista rakennus- ja ympäristötekniikan järjestelmien toimittajista maailmassa. Suomessa syntynyt yhtiö tarjoaa tänä päivänä maailmanlaajuisesti kattavan tuotevalikoiman yhdyskunta- ja talotekniseen rakentamiseen.

Uponor on keskeinen toimija LVI-talotekniikka-alalla tarjoten kestäviä ja turvallisia ratkaisuja erilaisten rakennusten sisäilmaston ja käyttöveden hallintaan. Tuotekehityksen pohjana on tiivis yhteistyö rakennusalan ammattilaisten, suunnittelijoiden sekä eri viranomaisten ja oppilaitosten kanssa.

Uponor tuotteet ovat laadukas, turvallinen ja ympäristöystävällinen valinta nykyaikaisen kodin tarpeiisin.