Uponor Phyn Plus Vedenvalvontayksikkö

898.00 

Uponor Phyn Plus Vedenvalvontayksikkö

Uponor Phyn Plus on vesivahinkoja ehkäisevä vedenvalvontayksikkö, joka valvoo koko kodin käyttövesijärjestelmää. Tuote yhdistetään mobiilisovellukseen, jonka avulla voit seurata putkistosi tilaa ajasta tai paikasta riippumatta.

Yksikkö sulkee vedentulon automaattisesti havaitessaan vuodon. Phyn Plus antaa käyttövesijärjestelmästä ja veden käytöstä ajantasaista tietoa, jonka avulla vedenkulutusta on helppoa seurata ja optimoida.

Tuote soveltuu pientaloihin.

Tuotteen toimitusaika perille Postin noutopisteeseen on noin 2-5 arkipäivää tilauksen saapumisesta. 

 

Kuvaus

Uponor Phyn Plus Vedenvalvontayksikkö

Uponorin älykäs vedenvalvontayksikkö tarkistaa putkistosi kunnon säännöllisesti. Yksikkö katkaisee veden tulon tarkastuksen ajaksi ja varmistaa tasaisen vedenpaineen säilyvyyden. Tarkastus kestää muutaman minuutin ja on ajastavissa haluttuun päivittäiseen ajankohtaan. Mikäli valvontayksikkö havaitsee poikkeavaa vedenkulutusta, saat siitä ilmoituksen. Ison vuodon sattuessa Phyn katkaisee automaattisesti veden tulon, jolloin isoa vesivahinkoa ei pääse tapahtumaan. Tuote ilmoittaa myös putkien jäätymisvaarasta, vedenpaineen muuttuessa jäätymisriskin vuoksi.

Valvontayksikön avulla voit optimoida vedenkäyttöäsi ja seurata kotisi kulutusta vesipistekohtaisesti tunti-, päivä- ja kuukausitasolla.
Phyn kertoo mitkä vesipisteet kuluttavat kodissasi eniten vettä. Yksikkö oppii kotisi tyypilliset vedenkäyttötavat ja oppii tunnistamaan vesipisteet ja ajankohdat, jolloin niitä yleensä käytetään. Näin se pystyy havaitsemaan kodissasi tapahtuvan poikkeuksellisen vedenkulutukset ja varoittamaan siitä.

Phyn Plus mobiilisovelluksen avulla voit halutessasi sekä katkaista että avata veden tulon etäyhteyden avulla. Yhteen Phyn Plus -mobiilisovellukseen voi liittää useita (max. 6) Phyn Plus -laitteita. Näin voit samalla sovelluksella valvoa kotisi ja kesämökkisi tai vaikkapa iäkkäiden vanhempiesi vedenkäyttöä.

Katso tuotteen esite tästä.

Laitteistovaatimukset: 

 • Puhelin / älylaite, jossa iOS9 tai uudempi /Android 5 tai uudempi käyttöjärjestelmä.
 • Phyn Plus -laitteen asennuspaikassa langaton WiFi-yhteys
 • Phyn-sovellus (ladataan sovelluskaupasta)
 • Putkikoko max. 40 mm

Järjestelmän tiedot:

 • Asennetaan kodin käyttöveden tulojohtoon vesimittarin jälkeen (kylmän veden putkeen)
 • Vesijohtoliitäntä ¾” ulkokierreadapterit
 • Paineluokka 10 bar
 • Tiiveysluokka IP55
 • Virtalähde 110/230 V, 19 W
 • Virtajohto 4,5 m
 • Yhteysteknologia langaton 802.11 b/g/n @ 2,4 Ghz
 • Mitat: 215 x 145 x 76 mm

Uponor Phyn Plus Vedenvalvontayksikkö Mittakuva

Lisätiedot

Valmistaja

Uponor

Toimitus ja takuu

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi kautta ostetut yli 100€ tilaukset toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella rahtivapaasti ilman kuluja. Alle 100€ tilauksiin lisätään 10€ pientoimituslisä. Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Tuotteet toimitetaan välimyyntivarauksin.

Toimitusaika perille toimitusosoitteeseen on noin 1-4 viikkoa tilauksen saapumisesta. Tuotteen toimittamisesta vastaa toimitusolosuhteista riippuen Kaukokiito tai Matkahuolto. Kuljetusyhtiö ottaa yhteyttä asiakkaaseen tilausvaiheessa ilmoitettuun puhelinnumeroon toimituksen yksityiskohtien sopimiseksi ennen tuotteen toimittamista.

Tuotetakuu:

Uponor vastaa kuluttajille tuotteidensa laadusta ja kestävyydestä kuluttajille -oletetun käyttöiän ajan kuluttajansuojalain mukaisesti. Uponor tuotteiden takuu on 2 vuotta ostopäivästä.

Valmistaja

Uponor valmistaja logo

Uponor on yksi johtavista rakennus- ja ympäristötekniikan järjestelmien toimittajista maailmassa. Suomessa syntynyt yhtiö tarjoaa tänä päivänä maailmanlaajuisesti kattavan tuotevalikoiman yhdyskunta- ja talotekniseen rakentamiseen.

Uponor on keskeinen toimija LVI-talotekniikka-alalla tarjoten kestäviä ja turvallisia ratkaisuja erilaisten rakennusten sisäilmaston ja käyttöveden hallintaan. Tuotekehityksen pohjana on tiivis yhteistyö rakennusalan ammattilaisten, suunnittelijoiden sekä eri viranomaisten ja oppilaitosten kanssa.

Uponor tuotteet ovat laadukas, turvallinen ja ympäristöystävällinen valinta nykyaikaisen kodin tarpeiisin.