Vieser Flip Laatoitettava Lattiakaivon kansi

Alkuperäinen hinta oli: 79.90 €.Nykyinen hinta on: 69.00 €.

Vieser Flip Laatoitettava Lattiakaivon kansi

Vieser Flip on tyylikäs kotimainen lattiakaivon kansi, joka takaa viimeistellyn lattiakaivon niin estetiikan kuin käytettävyyden suhteen. Muuntautuvalla kannella on kaksi käyttötapaa. Kannen toisen puolen voi päällystää esimerkiksi kylpyhuoneesi lattialaatoilla, mikä tekee kaivosta lähes huomaamattoman. Kannen toisella puolella on ajattoman tyylikäs sileä teräspinta.

Voit vaihtaa Vieser Flip -kannen puolta itse aina helposti mielesi mukaan. Kansi on pieni ja kätevä kääntää ilman työkaluja, sillä kääntäminen onnistuu vaivattomasti käsin reunoista nostamalla. Halutessasi voit korostaa kantta kylpyhuoneen kauniina yksityiskohtana – vain luovuus on rajana!

Kannen leveys on 146 x 146 mm. Vieser Flip tuotepakkaus sisältää lattiakaivon kannen sekä laatoituksen yhteydessä asennettavan kehyksen.

Tuote on yhteensopiva kaikkien Vieser One -kaivojen kanssa (Huom! Vieser One -kaivo ei sisälly tuotteeseen), jonka ansioista käytössäsi voi olla kohteesta riippuen joko pystykaivo, vaakakaivo tai kuivakaivo.

Tuotteen toimitusaika on noin 2-5 arkipäivää tilauksen saapumisesta.

Kuvaus

Vieser Flip Laatoitettava Lattiakaivon kansi

Laatoitettava / Päällystettävä

Vieser Flip on tyylikäs ja persoonallinen lattiakaivon kansi suihkutilaan.

Lattiankaivon kansi asennetaan laattalattiaan Vieser One lattiakaivon päälle. Kehys asennetaan laatoitusvaiheessa. Kannen laatan suositeltava enimmäispaksuus on 6 mm,  tuotteen kiinnitys tehdään laattaliimalla. Huomioi, että valitun lattialaatan ominaisuuksilla on vaikutusta lopputulokseen. Paksumman laatan asentaminen kanteen on mahdollista laatan pohjaa hiomalla tai jättämällä pienen osan laatasta näkyviin. Kehykseen sijoitettavaa laattaa joutuu yleensä leikkamaan. Lattiakaivon ja kehyksen väliä ei saa tiivistää.

Tuotteen osat on pakattu järkevästi yhteen pakettiin, mikä tekee asennuksesta helppoa ja vaivatonta. Vieser-kaivot ja korokerenkaat ovat tyyppihyväksyttyjä. Hyväksynnän voimassaolo edellyttää, että kaikki asennuksessa käytettävät tuotteet ovat samaa Vieser-tuotesarjaa. Pakkaus sisältää sisältää lattiakaivon kannen sekä laatoituksen yhteydessä asennettavan kehyksen. Tuotteen kansi on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja kehys on vahvistettua muovia.

Tuotteen asennusohje.

Vieser Flip kannen esimerkikkilaatoitus 10×10 ja 15×15 laatoille. 

Tuotteen mitat:

Leveys: 146 x 146 mm

Kestävyys: 300 kg

Pakkauksen paino: 0,4 kg

Tuotteen tarkemmat mitat näkyvät mittakuvasta:

Vieser Flip laatoitettava lattiakaivojärjestelmä mittakuva

 

 

 

Lisätiedot

Valmistaja

Vieser

Toimitus ja takuu

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi kautta tilatut Vieser – tuotteet toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella tuotteesta riippuen kiinteällä toimituskululla 19€ tai 9€. Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Tuotteet toimitetaan välimyyntivarauksin.

Toimitusaika perille toimitusosoitteeseen on noin 2 viikkoa tilauksen saapumisesta. Tuotteen toimittamisesta vastaa Suomen DB Schenker. Kuljetusyritys ottaa yhteyttä asiakkaaseen tilausvaiheessa ilmoitettuun puhelinnumeroon toimituksen yksityiskohtien sopimiseksi ennen tuotteen toimittamista.

Tuotetakuu:

Takuuaika Vieser-tuotteiden materiaali- ja valmistusvirheille on 24 kk laskettuna tuotteen ostopäivämäärästä ja on voimassa vain, kun tuotteet on asennettu ja niitä on käytetty huolellisesti käyttö- ja/tai asennusohjeiden mukaisesti ainoastaan alkuperäiseen käyttötarkoitukseen sekä tuotteille soveltuvien tavallisten asumisjätevesien viemäröintiin Ympäristöministeriön asetuksen rakennusten vesi- ja viemärilaitteistoistojen mukaisesti. Tuotteen normaalista kulumisesta, väärästä asennuksesta, väärinkäytöstä tai huolto- ja käyttöohjeessa annettujen ohjeiden laiminlyönnistä johtuvia virheitä ei korvata.

Valmistaja

Valmistaja Vieser Logo

Vieser on suomalainen lattiakaivojen valmistukseen keskittyvä perheyritys, joka on toiminut alalla yli 40 vuoden ajan. Vieserin tuotteita yhdistää korkealuokkainen tuotemuotoilu ja toimivuus, joiden avulla pyritään vastaamaan monipuolisesti asiakkaiden yksilökohtaisiin tarpeiisin.

Vieserin toiminnan perustana on panostaa tuotteiden laatuun, estetiikkaan sekä kestävään kehitykseen. Yritys pyrkii jatkuvasti palvelemaan markkinoita tyylikkäillä ratkaisuilla, jotka sopivat moderneihin koteihin ja helpottavat asiakkaiden arkea. Vieserin kaikki tuotanto tapahtuu Suomessa.