Vieser Line Lattiakaivon Kansi Powder Coated Stainless Steel Wide Black Edition

999.00 

Vieser Line Lattiakaivon Kansi Powder Coated Stainless Steel Wide Black Edition

Skandinaavista minimalismia parhaimmillaan! Näyttävä lattiakaivon kansi leveällä mattamustalla rimoituksella on suomalaista designia ja valmistettu Suomessa.

Vieser Line tuotepakkaus sisältää design lattiakaivon, asennusvaiheessa käytettävän valumuotin asennusjalkoineen, sekä laatoituksen yhteydessä asennettavan rst-kehyksen. Kansi on valmistettu pulverimaalatusta ruostumattomasta teräksestä. Tuote on yhteensopiva kaikkien Vieser One -kaivojen kanssa (Huom! Vieser One -kaivo ei sisälly tuotteeseen), jonka ansioista käytössäsi voi olla kohteesta riippuen joko pystykaivo, vaakakaivo tai kuivakaivo. Kaivon voi asentaa kätevästi seinän viereen tai keskelle lattiaa. Vieser Line lattiakaivon kannen korkeutta voidaan säätää säädettävien valutukien avulla, mikä nopeuttaa merkittävästi asennusta.

Kansi voidaan valita 800 mm tai 900 mm leveydessä, kannen syvyys on 197 mm. 

Tuotteen toimitusaika on noin 2 viikkoa tilauksen saapumisesta.

Poista

Kuvaus

Vieser Line Lattiakaivon Kansi

Musta / Mattamusta

Vieser Line on luotettava ja helppohoitoinen ratkaisu suihkutilaan. Lattiakaivon kansivaihtoehdot ovat yhteensopivia toistensa kanssa, joten useita lattiakaivoja voidaan asentaa vierekkäin.

Lattiankaivon kansi asennetaan Vieser One lattiakaivoon ja lattiavalun yhteydessä lattiaan tehdään muotti teräskaukalolle. Tuotteen osat on pakattu järkevästi yhteen pakettiin asennusvaiheittain, mikä tekee asennuksesta helppoa ja vaivatonta. Vieser-kaivot ja korokerenkaat ovat tyyppihyväksyttyjä. Hyväksynnän voimassaolo edellyttää, että kaikki asennuksessa käytettävät tuotteet ovat samaa Vieser-tuotesarjaa.

Tuote voidaan asentaa puu- ja betonilattioille sekä maanvaraiselle teräsbetonilaatalle. Soveltuu niin uudis-, kuin korjausrakentamiseen.

Asennusohjeet:

Vieser Line Asennusohjeet vaihe 1

Vieser Line Asennusohjeet vaihe 2

Vieser Line vierekkäin asetteluohje

Tuotteen mitat:

Leveys: 795 mm – 895 mm

Syvyys: 197 mm

Korkeus: 23 mm

Tuotteen tarkemmat mitat näkyvät mittakuvista:

Vieser Line-Classic Lattiakaivo 800- mm. mittakuva Vieser Line Classic Lattiakaivo 900 mittakuva

 

 

Lisätiedot

Väri

Mattamusta, Musta

Valmistaja

Vieser

Toimitus ja takuu

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi kautta ostetut yli 100€ tilaukset toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella rahtivapaasti ilman kuluja. Alle 100€ tilauksiin lisätään 10€ pientoimituslisä. Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Tuotteet toimitetaan välimyyntivarauksin.

Toimitusaika perille toimitusosoitteeseen on noin 2 viikkoa tai tilaustuotteilla noin 6 viikkoa tilauksen saapumisesta (mahdollinen tilaustuote mainitaan erikseen tuotteen yhteydessä). Tuotteen toimittamisesta vastaa Suomen DB Schenker. Kuljetusyritys ottaa yhteyttä asiakkaaseen tilausvaiheessa ilmoitettuun puhelinnumeroon toimituksen yksityiskohtien sopimiseksi ennen tuotteen toimittamista

Huom! Tilaustuotteilla ei ole peruutusoikeutta sen jälkeen kun tuotteen valmistus on aloitettu. Tilauksesta valmistettavilla tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta (mahdollinen tilaustuote mainitaan erikseen tuotteen yhteydessä). 

Tuotetakuu:

Takuuaika Vieser-tuotteiden materiaali- ja valmistusvirheille on 24 kk laskettuna tuotteen ostopäivämäärästä ja on voimassa vain, kun tuotteet on asennettu ja niitä on käytetty huolellisesti käyttö- ja/tai asennusohjeiden mukaisesti ainoastaan alkuperäiseen käyttötarkoitukseen sekä tuotteille soveltuvien tavallisten asumisjätevesien viemäröintiin Ympäristöministeriön asetuksen rakennusten vesi- ja viemärilaitteistoistojen mukaisesti. Tuotteen normaalista kulumisesta, väärästä asennuksesta, väärinkäytöstä tai huolto- ja käyttöohjeessa annettujen ohjeiden laiminlyönnistä johtuvia virheitä ei korvata.

Hoito- ja puhdistusohjeet

Vieser Line Powder Coated Black / Tiled Grating lattiakaivon hoito-ohjeet: Vieser Line Hoito-ohje

Vieser Corner lattiakaivon hoito-ohjeet: Vieser Corner Hoito-ohje

Valmistaja

Valmistaja Vieser Logo

Vieser on suomalainen lattiakaivojen valmistukseen keskittyvä perheyritys, joka on toiminut alalla yli 40 vuoden ajan. Vieserin tuotteita yhdistää korkealuokkainen tuotemuotoilu ja toimivuus, joiden avulla pyritään vastaamaan monipuolisesti asiakkaiden yksilökohtaisiin tarpeiisin.

Vieserin toiminnan perustana on panostaa tuotteiden laatuun, estetiikkaan sekä kestävään kehitykseen. Yritys pyrkii jatkuvasti palvelemaan markkinoita tyylikkäillä ratkaisuilla, jotka sopivat moderneihin koteihin ja helpottavat asiakkaiden arkea. Vieserin kaikki tuotanto tapahtuu Suomessa.