VOLA KV1 Keittiöhana

VOLA KV1 Keittiöhana

Toimimme myös muun muassa Tuusulan Asuntomessuilta Lumitiikeri sekä Jämerä Salmiakki -kohteista tuttujen tanskalaisten VOLA Denmark design hanojen jälleenmyyjänä. Tuotteisiin liittyvät tilaukset ja tiedustelut asiakaspalvelu@lvi-verkkokauppa.fi.

VOLA keittiöhanavalikoimaan kuuluu esimerkiksi suosittu malli KV1; 1-otetasosekoittaja keraamisella sylinterillä ja kääntyvällä juoksuputkella. Hanan korkeus on 235 mm ja asennusreiän halkaisija 32 mm. Saatavilla 0, 90 ja 120 asteen juoksuputken kääntösäteen rajoittimella.

Hanalla on STF -tyyppihyväksyntä äänitasoluokassa 1. Toimitusaika valitusta sävystä riippuen on noin 3-5 viikkoa tilauksen saapumisesta.

Hana on tilattavissa useissa sävyissä kuten harmaa, vaaleansininen, oranssi, vaaleanvihreä, keltainen, tummanharmaa, mokka, kirkkaanpunainen, tummansinen, kromi, kiiltävä musta, valkoinen, patinoituva messinki, harjattu kromi, viininpunainen, pinkki, mattamusta, mattavalkoinen, ruostumaton teräs. Lisäksi saatavilla on exclusive sävyvalikoima.

VOLA -tuotteet valmistetaan tilauksesta, joten tuotteiden tilauksella ei ole peruutus-, vaihto-, tai peruutusoikeutta sen jälkeen kun tuotteen valmistusprosessi on aloitettu

Kuvaus

Tanskalainen VOLA on kansainvälisesti tunnettu design brändi, joka valmistaa hanoja sekä muita tuotteita kylpyhuoneen ja keittiön sisustamiseen. VOLA -tuotteissa yhdistyy laadukas käsityö, kestävää kehitystä tukevat toimintatavat sekä upea muotoilu. Ensimmäiset VOLA -hanat suunnitteli tanskalainen arkkitehti Arne Jacobsen jo vuonna 1968. Valmistuksessa käytetään lyijytöntä messinkiä ja valmistusprosessissa syntyneet messinki-, ja teräsjätteet kierrätetään sekä tuotantoprosessissa käytetty vesi puhdistetaan ja käytetään uudelleen.

VOLA -tuotteet valmistetaan tilauksesta, joten tuotteiden tilauksella ei ole peruutus-, vaihto-, tai peruutusoikeutta sen jälkeen kun tuotteen valmistusprosessi on aloitettu

Lisätiedot

Valmistaja

Vola

Väri

Harjattu kromi, Harmaa, Keltainen, Kromi, Mattamusta, Mattavalkoinen, Messinki, Musta, Oranssi, Punainen, Ruostumaton teräs, Sininen, Valkoinen, Vihreä