Blanco Dalago6 Allas Mattamusta

Alkuperäinen hinta oli: 496.00 €.Nykyinen hinta on: 424.00 €.

Blanco Dalago 6 allas mattamusta

Blancon tyylikäs ja tilava päältä asennettava keittiöallas.  Kestävästä Silgranit kivikomposiittiaineksesta valmistettu leveä allas soveltuu hyvin kodin isompienkin tiskien tiskaamiseen. Tuotteen miellyttävän sileä ja hygieeninen Silgranit pinta tekee altaan puhdistamisesta erittäin vaivatonta. Altaaseen sisältyy pohjaventtiili käännettävällä kaukosäädöllä.

Tuotteen toimitusaika Postin noutopisteeseen on noin 3-5 arkipäivää tilauksen saapumisesta.

Tuotetunnus (SKU): Blanco Dalago 6 allas mattamusta 2671 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , , ,

Kuvaus

Blanco Dalago 6 allas mattamusta

Mattamusta

Blancon tyylikäs ja tilava mattamusta allas keittiöön tai kodinhoitohuoneeseen. Altaassa on pohjaventtiili, johon kuuluva kaukosäädin on sijoitettu altaan päälle. Pohjaventtiili on avattavissa ja suljettavissa kääntämällä kaukosäädintä.

Tuotteen Silgranit-materiaali koostuu kolmesta pääraaka-aineesta, joista tärkein on hienoksi murskattu graniittikivi. Luonnollisen kiven osuus kokonaismassasta on noin 80 %, tämän lisäksi materiaaliin on lisätty altaan kestävyyttä ja puhdistettavuutta helpottavia raaka-aineita.

Tuotetiedot:

  • Alakaapin leveys vähintään 600 mm
  • Altaan korkeus 190 mm
  • Altaan syvyys 510 mm
  • Altaan leveys 615 mm
  • Asennustapa: upotettava / päältä asennettava
  • Pohjaventtiili kaukosäädöllä
  • Vesilukko sisältyy toimitukseen

Tuotteen tarkemmat mitat löytyvät mittakuvasta:

Blanco Dalago 6 keittiöallas mattamusta mittakuva

Lisätiedot

Valmistaja

Blanco

Väri

Mattamusta, Musta

Toimitus ja takuu

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi kautta tilatut Blanco – tuotteet toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella kiinteällä toimituskululla 9€. Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Tuotteet toimitetaan välimyyntivarauksin.

Varastotuotteiden toimitusaika perille toimitusosoitteeseen on noin 1-5 arkipäivää ja tilaustuotteilla noin 3-5 viikkoa tilauksen saapumisesta (mahdollinen tilaustuote mainitaan erikseen tuotteen yhteydessä).

Blancon altailla on 2 vuoden takuu. 

Valmistaja

Blanco Valmistaja

Blanco on yksi maailman suurimmista korkealaatuisten keittiöaltaiden ja hanojen valmistajista. Perheyhtiön historia ulottuu jo vuoteen 1925 ja se on alansa suurin toimija Saksassa.

Blancon altaiden tärkeimpinä materiaaleina toimivat ruostumaton teräs, patetointu Silgranit® -seos sekä kivikeramiikka. Lapetek on toiminut Blanco tuotteiden maahantuojana Suomessa jo yli 20 vuoden ajan ja toimii tiiviissä yhteistyössä tuotekehityksen kanssa. Tämän vuoksi myös pohjoismaiset tarpeet huomioidaan tuotteiden suunnittelussa.

Blancon tuotteet edustavat kestävyyttä, käytännöllisyyttä sekä poikkeuksellista taitoa käsitellä materiaaleja. Useiden allasmallien innovatiivinen muotoilu on huomioitu vuosittain eri kansainvälisillä muotoilupalkinnoilla. Laajasta allasmallistosta löytyy tuotteita kaikenlaisiin tarpeisiin ja hintaluokkiin.