Tietosuojaseloste

LVI-verkkokauppa.fi on sitoutunut huolehtimaan asiakkaidensa yksityisyyden suojasta ja tämän tietosuojaselosteen tarkoituksena on informoida asiakkaitamme henkilötietojen käsittelystä verkkokaupassamme. Käytämme verkkokaupassamme vahvoja salaus- ja suojausratkaisuja tietojen suojaamiseksi ja yksityisyyden suojan varmistamiseksi. Henkilötietojen käsittelyssä huomioidaan 25.5.2018 lukien sovellettavan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR, General Data Protection Regulation) vaatimukset.

REKISTERINPITÄJÄ

Vaajakosken Sähkö- ja Putkipalvelu Oy
y-tunnus: 0985291-2
Ruukkisuontie 2 40800 Vaajakoski

REKISTERIN NIMI

LVI-verkkokauppa.fi palvelun asiakasrekisteri

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE JA KÄYTTÖTARKOITUS

Keräämme henkilötietoja asiakkaiden tilausten käsittelemiseksi ja arkistoimiseksi, asiakasrekisterin ylläpitämiseksi sekä asiakassuhteen hoitamiseksi. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteina ovat LVI-verkkokauppa.fi ja asiakkaan välinen sopimus ja sopimuksesta johtuvat lakisääteiset velvoitteet sekä muu henkilön suostumukseen perustuva tietojen käsittely. Henkilötietoa kerätään tilanteissa, joissa henkilö on rekisteröitynyt LVI-verkkokauppa.fi asiakkaaksi, ostanut tuotteita verkkokaupasta tai lähettänyt yhteydenottopyynnön yhteydenottolomakkeella tai sähköpostia.

Asiakkaiden tiedot on tallennettu LVI-verkkokaupan asiakasrekisteriin. Asiakas voi kieltää tietojensa käytön ja käsittelyn markkinointitarkoituksiin ja tarkistaa itseään koskevat tiedot ottamalla yhteyttä LVI-verkkokaupan asiakaspalveluun (asiakaspalvelu@lvi-verkkokauppa.fi). Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa sekä hyvien tiedon hallinnointi ja -suojausperiaatteiden mukaisesti.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

· Henkilön etu- ja sukunimi

· Yrityksen nimi

· Sähköpostiosoite

· Postiosoite

· Puhelinnumero ja mahdollinen faxnumero

· Tiedot käsitellyistä tilauksista

HENKILÖTIETOJEN SÄILYTTÄMINEN

Säilytämme henkilötietoja seuraavasti:

1) verkkokaupassamme  vähintään 1 vuoden ajan

2) sähköpostiarkistossa vähintään 6 vuoden ajan

3) kirjanpitoaineistossa vähintään 10 vuoden ajan

TIETOJEN LUOVUTUS

Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Rekisteröitymisen ja/tai tilauksen yhteydessä annettuja henkilötietoja käytetään ainoastaan tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen. Annettuja henkilötietoja käsittelevät 1) yrityksemme työntekijät, jotka käsittelevät tilausta 2) maksupalvelumme tarjoaja Checkout Finland Oy vastaanottaessaan maksun asiakkaalta 3) Tavarantoimittajana toimivat yritys 4) Kuljetusyritys, joka toimittaa tuotteet  asiakkaalle 5) yrityksemme tilitoimisto 6) Yrityksemme tilintarkastaja. Muuhun käyttöön LVI-verkkokauppa.fi pyytää asiakkaan hyväksynnän.

HENKILÖTIETOJEN POISTAMINEN JA TARKASTUSOIKEUS

Rekisteröityneen asiakkaan henkilötiedot poistetaan käyttäjän pyynnöstä. Poistopyynnöt tulee esittää sähköisesti osoitteeseen: asiakaspalvelu@lvi-verkkokauppa.fi. Rekisteröityneellä ja/tai tilauksen tehneellä asiakkaalla on oikeus:

1. tarkastaa itseään koskevat henkilötiedot
2. omien tietojen oikaisemiseen
3. tietyin edellytyksin käsittelyn rajoittamiseen (markkinointikielto tai muu henkilötiedon käsittely)
4. tehdä valitus valvontaviranomaiselle

Asiakkaan tulee huomioida, että kaikkien tallennettujen henkilötietojen poistaminen on mahdollista vain, mikäli yrityksellämme ei ole lakisääteisiä velvoitteita jatkaa henkilötietojen käsittelyä.

EVÄSTEET

Kävijän tietokoneelle voidaan ajoittain siirtää ns. evästeitä (“cookies”). Evästeillä voidaan kerätä tietoja esimerkiksi miltä sivulta olet siirtynyt osoitteeseen, mitä www-sivujamme olet selannut ja milloin, mitä selainta käytät, mikä on näyttösi resoluutio ja käyttöjärjestelmä sekä mikä on tietokoneesi IP -osoite eli mistä Internet -osoitteesta lähettämäsi tiedot tulevat ja minne ne vastaanotetaan.

Evästetietojen avulla palvelun kävijämääriä voidaan seurata LVI-verkkokauppa.fi:n ja sen yhteistyökumppaneiden toimesta sekä analysoida ja kehittää kävijöitä paremmin palvelevaksi. Kävijällä on mahdollisuus estää evästeiden käyttö muuttamalla selaimensa asetuksia siten, että selain ei salli evästeiden tallentamista.